Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jj, taky jsem zvědavá. Myslela jsem na tebe a doufám, že všechno dobře dopadlo.
Holky, je to odsunutý, myslela jsem, že tam vybuchnu.
Dceruška si myslí, že bych to nezvládla a manžel dříve říkal, že ho nechce. Teď mi to podepsal, takže tam by problém nebyl.
Takže konec září tam jde dcera a manžel. Grrr.
![]()
@jitka 11 píše:
Holky, je to odsunutý, myslela jsem, že tam vybuchnu.
Dceruška si myslí, že bych to nezvládla a manžel dříve říkal, že ho nechce. Teď mi to podepsal, takže tam by problém nebyl.Takže konec září tam jde dcera a manžel. Grrr.![]()
![]()
![]()
Jako dcera se nezajímá…a pak řekne že bys to nezvládla??? A o kluka se staráš sama stejně??? Dceruška závidí prachy??
![]()
@S.Ivanka píše:
Jako dcera se nezajímá…a pak řekne že bys to nezvládla??? A o kluka se staráš sama stejně??? Dceruška závidí prachy??![]()
![]()
Jaký prachy??? Já nemám ani halíř.
![]()
@jitka 11 píše:
Jaký prachy??? Já nemám ani halíř.![]()
no počkej, až dostaneš kluka jako pěstounka, protože tak to bude formulováno, takto to má moje sestřenka, tak dostaneš pěstounské dávky a sestřenka bere cca 16tis. stará se o vlastního vnuka - 10 let, její dceruška je veselá holka a měla ho v 17ti - s tatínkem (16) v 18ti se vdávala už těhotná za jiného a s tím má holčičku, a teď žije už asi s desátým a kluk s ní odmítl bydlet, taky byl boj u soudu, ale teď už ho má cca 3 roky v péči
@S.Ivanka píše:
no počkej, až dostaneš kluka jako pěstounka, protože tak to bude formulováno, takto to má moje sestřenka, tak dostaneš pěstounské dávky a sestřenka bere cca 16tis. stará se o vlastního vnuka - 10 let, její dceruška je veselá holka a měla ho v 17ti - s tatínkem (16) v 18ti se vdávala už těhotná za jiného a s tím má holčičku, a teď žije už asi s desátým a kluk s ní odmítl bydlet, taky byl boj u soudu, ale teď už ho má cca 3 roky v péči
Ano, ty peníze budu mít, až se to všechno vyřeší.
@jitka 11 píše:
Ano, ty peníze budu mít, až se to všechno vyřeší.
no proto myslim, že zjistila kolik a prostě se to snaží sabotovat, tohle právě udělala mladá mojí sestřence i když kluk jasně řekl sám, že s mámou bydlet nebude.
Rašpličky, zdravím… jsem zpěěěět… malá ochutnávka… trochu neuspořádaná všehochuť… Stelvio pass, Great Sant Bernard pass, ty dřevěné domečky jsou ve švýcarském Reckingen - Gluringenu, zajímavé stavby - Gabča to nazvala domečky na houbách (kuří nožky to nebyly) a výhled na Mont Blanc z Malého Sant Bernardu…
@Larr píše:jak se máte, co děláte?
no já už žiju podzimem, včera mi přišel kabátek a teď hledám boty, našla jsem na Ali nádherný kovbojky, ale mam obavy z toho jejich číslování
takže asi raději zůstanu u zavedenýho Deichmanna nebo CCC i když něco tak hezkýho za ty prachy co v China com určitě neseženu ![]()
@Larr píše:
@S.Ivanka na CCC si hodně stěžují, ty ne?
já ne, reklamace super, pořád chodíš v novým, stejně jako Deichmann, bez problému, za jedny prachy máš na každou sezonu nový boty ![]()
@S.Ivanka
evidentně si stěžovali na kvalitu nikoliv na průběh reklamace.
@Larr píše:
@S.Ivankaevidentně si stěžovali na kvalitu nikoliv na průběh reklamace.
no to jooo
ale zase…kde vezmeš třeba za 900 boty na celý rok?? a každý cca 3 měsíce nový??? no parádu udělají a co se týče třeba Deichmanna, tak jsem reklamovala boty 3 měsíce před koncem záruky a dokonce už ani nemusíš vyměnit za jiný, klidně vyplatí peníze zpět, já tedy brala jiný a ještě 2 kila zpátky ![]()