Klub starých rašplí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Jemys
2.11.14 17:33
@S.Ivanka píše:
Holky jdu čekat na ten vlakáč :think:
:zed: :zed: Nedala jsem to, dítě má podezření na neštovice :nevim: Jestli si je už měla, můžeš dorazit 14.11. na víkend k nám :mrgreen: Plzeň tu netočí, ale Březňák taky dobrej :palec:
  • Citovat
  • Upravit
3065
2.11.14 17:41

@Jemys :,( :,( :,( já nevim, asi měla, bylo nás 6 dětí, takže asi jo…ale neštovice nic není :) horší by byly příušnice

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jemys
2.11.14 18:32
@S.Ivanka píše:
@Jemys :,( :,( :,( já nevim, asi měla, bylo nás 6 dětí, takže asi jo…ale neštovice nic není :) horší by byly příušnice

Nestraš… :( :( Já potřebuju, ať je zdravej a chodí do školky

• Citovat
  • Upravit
20155
2.11.14 18:48

Tady byl nějaký hromadný sraz? 8o Hokly, kdyžtak sz, prosííím :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3065
2.11.14 18:59

@Sluka Nikdo se nedostavil :( :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jemys
2.11.14 19:31

Ale nějaký hromadný sraz by nebyl špatný…jen vymyslet místo :think: Jsme strašně roztrkaný po tý republice

• Citovat
  • Upravit
16548
2.11.14 19:39

Já jsem taky pro srázek. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3065
2.11.14 19:41
@Jemys píše:
Ale nějaký hromadný sraz by nebyl špatný…jen vymyslet místo :think: Jsme strašně roztrkaný po tý republice

to je fakt…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
3.11.14 09:54
@Jemys píše:

Olomouc… krásné město, krásné místo pro sraz… čekám na vlakáči… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21911
3.11.14 10:00
@Regina Hero píše:
Olomouc… krásné město, krásné místo pro sraz… čekám na vlakáči… ;)

Pres Olomouc jezdim, kdyz jedu k nasim ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
3.11.14 10:07

Lidi, objevila jsem něco úžasného - teda pro mou maličkost… tady se dá vykutat vlastní ametyst… já tam chciiiii… http://www.amethystwelt.at/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3065
3.11.14 12:30
@Regina Hero píše:
Lidi, objevila jsem něco úžasného - teda pro mou maličkost… tady se dá vykutat vlastní ametyst… já tam chciiiii… http://www.amethystwelt.at/

To jako že zaplatíš a pak makej mrcho ať si ho sama najdeš jo?? Jsem padlá na hlavu??
Tedy vlastně já jsem dneska jsem si rozsekla obočí - dobíhala jsem tramvaj, takže pokud v té tramvaji někdo měl v ruce mobil, tak budu na Primě :zed:
nedoběhla jsem - musela jsem se otočit k domovu, mám led na čele a dokud to nezmizí nikam nelezu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
3.11.14 12:48

@S.Ivanka je tam odkrytá žíla, takže můžeš vidět, jak to vypadá, prostě takový důl na drahokamy, výstava s ametystem ve vší možné podobě, korálky, krystaly, obr kusy, drúzy, nějaký park, přednáška (ale asi jen v NJ) a ještě si kdo chce, může zakutat… dostane půjčené nářadí a může si odnést všechno, co se vleze do hrsti na osobu… větší kusy se prý pak musí zaplatit… ale pro mne je to něco úžasného, moct si kus šutru sama někde vydloubat dlátem… asi jako když si pivař může sám natočit pivo… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20155
3.11.14 15:10

Najděte na slevomatu nějaký víkend a sejdeme se tam :palec: My takhle na jaře udělaly společnou dovolenou s kamarádkami z jiné skupiny na Šumavě. Rozpadlo se to tam asi na tři podskupinky, které si spolu rozumněly, a byl to příjemně strávený čas s milými lidmi :)
Já teda zásadně všude jezdím s dětmi, a přes noc i s mužem, takže jen abyste věděly, co vás čeká, pozvete-li mě kamkoli :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20155
3.11.14 15:11

@Regina Hero Tak to by se mi taky moc líbilo. A zajímají mě ty velké drůzy, jakmiel budou peníze nazbyt, chci si nějakou pořídit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová