Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Sluka píše:
@Haku No právě.. Přes slevomat jsou ty ceny občas fantastické, hotely tak lákají do prázdné sezony.. Kdo teď pojede do hor?
Večer zavolám mamce, zda to objednala a uvidím..
A to se objedna a musis rovnou i s datumem? Nejak nechapu, ti to mamka koupi a ty si pak vyberes datum?
@Sluka píše:
@Haku No právě.. Přes slevomat jsou ty ceny občas fantastické, hotely tak lákají do prázdné sezony.. Kdo teď pojede do hor?
Večer zavolám mamce, zda to objednala a uvidím..
Takže do toho jdem???
Hele, pokud nebudu brát manžela, tak může jet některá rašple na můj poukaz. Pokud jí nevadí být se mnou a malým na pokoji ![]()
@Sluka píše:
@Haku Tak u nás je to naopak - muž pravděpodobně do 18. nebude mít volný víkend kvůli finišování zakázky.. Ve čtvrtek byli v práci přes noc, 30 hodin čistého času, v pátek ráno přišel úplně vyřízenýAle zase bude na dárky
Aha.Tak nic, skoda
.Ale mozna pojedeme i tak. Uvidim.
@Haku píše:
A to se objedna a musis rovnou i s datumem? Nejak nechapu, ti to mamka koupi a ty si pak vyberes datum?
Zaplatíš, dostaneš voucher a pak si tam zavoláš a domluvíš si termín
@Jemys píše:
Zaplatíš, dostaneš voucher a pak si tam zavoláš a domluvíš si termín
Aha ![]()
@Sluka píše:
@S.Ivanka @Regina Hero @merlose @Haku @Stevia @Larr
Přidáte se některá?
já nemůžu - utratila jsem prachy za dárky na Vánoce
a to ještě nemám všechno ![]()
a advokátovi ještě musím 3 litry zaplatit za žalobu na alimenty pro kluka, jinak zas by u soudu ostrouhal, jeho tatík je id.iot
Tak jsem to pročetla, já mám dovču už jen na vánoce a tohle se musí vybrat do 14. 12.
Já bych to nechala až na jaro… teď do Vánoc mám už všechno naplánované a rozplánované, takže nějaký volný víkend nehrozí… ale docela ráda bych vás všechny viděla…
@Larr píše:čtu dobře? Dokonce celé dlouhé souvětí? A mám tě taky…
Tak jsem to pročetla, já mám dovču už jen na vánoce a tohle se musí vybrat do 14. 12.
To vypadá na odpískanou akci, já to ráno poslala mamce k zaplacení, tak to nebudu zatím urgovat, a uvidím,, zda to objednala, nebo ne.. Mám u ní nevybraný dárek k narozeninám a chtěla, abychom si našli právě nějaký víkendový pobyt.. Tak to nechám koňovi ![]()