Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Larr píše:
@S.Ivanka ten čas strávený reklamací a nákupama
no právě
ale ten pocit, když využiješ jejich systém okrádání zákazníka ![]()
Rašpličky, prosím vás o radu. Chci si natřít víčka od jogurtů a udělat z nich kořenky. Jakým druhem barvy bych to měla natřít? Akrylkou? Nemáte s tím někdo zkušenost?
@merlose píše:
Rašpličky, prosím vás o radu. Chci si natřít víčka od jogurtů a udělat z nich kořenky. Jakým druhem barvy bych to měla natřít? Akrylkou? Nemáte s tím někdo zkušenost?
netuším, já kvůli tomu kupuji rajský protlak v Tescu - ve skleničce, je na kořenku akorát a všechna víčka jsou červená. pro mě zbytečná práce to přetírat ![]()
Příspěvek upraven 06.09.14 v 17:13
Mě se líbí skleničky od Madeťáckých jogurtů. Ty jsou ale bohužel popsané až hrůza. Chtěla bych to přetřít taky na červeno, nebo na žluto.
@merlose a co si koupit sprey na auta a prestrikat to tim, to by melo drzet…
@merlose predtim to ale obrus, jinak by se ti to mohlo loupat ![]()
Ahoj holky,
zítra odjíždíme na dovolenou do Luhačovic.
Bydlíte někdo poblíž? Že bychom se setkali?
Net bude celý týden zapovězen, budeme brouzdat přírodou, chodit na houby a po památkách.
Budu mít jen mobil, a ten taky moc nebudu používat.
@jitka 11 píše:
Ahoj holky,
zítra odjíždíme na dovolenou do Luhačovic.
Bydlíte někdo poblíž? Že bychom se setkali?Net bude celý týden zapovězen, budeme brouzdat přírodou, chodit na houby a po památkách.
Budu mít jen mobil, a ten taky moc nebudu používat.
to daleko, ale pokud na houby… tak tohle jsem měla včera během cca 40min kousek za Plzní…a pak že v Plzni nerostou…
@S.Ivanka píše:
to daleko, ale pokud na houby… tak tohle jsem měla včera během cca 40min kousek za Plzní…a pak že v Plzni nerostou…
Na houby určitě.
I je to napsané v tom hotelu, že rostou hodně.
Takže sušit, sušit, sušit.
A úlovek je skvělý.
![]()
Nazdáááár, rašple. Žijete??? Já přežívám, pracovní proces mě semlel více než jsem čekala
@Larr Zítra Ti posílám konečně dva dopisy…psaní mi jde, ale dojít na poštu už se nějak nedaří. @Sluka Jak se vede?? Co máš v plánu na víkend??? V sobotu ráno razíme do Hřenska. Cestou se dopoledne chceme stavit ve Dvoře v zoo. Nebudeš se tam tenhle víkend pohybovat?? A jak se mají ostatní rašple??
@Jemys Ahooooj
![]()
Ja jsem zrovna s malou u nasich a ikdyz jsem tu chtela odpocivat, tak jsem se vrhla na malovani pokoje, ve kterem tu prebyva starsi dcera, kdyz je tu na navsteve.Svuj mam uz hotovy
A s tatkou jsme dnes natirali pergolu ![]()
@S.Ivanka ten čas strávený reklamací a nákupama