Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Regina Hero píše:
ne, neměla… v zácviku nebyla… ale i kdyby byla, tak to nic nemění na tom, že bych dobrovolně chtěla platit za balík o tři pětky víc…
já vím a znám…posílám týdně tak 6-10 balíků, jen dneska 4
@Jemys píše:
Já už nic nekropím - fakt nemám pěstitelský talent. Začala mi rašit majoránka a hned mi ji spálilo slunce
@Sluka píše:
@Jemys Tak víkend 25.-27. padá, protože k nám přijede na víkend z nemocnice babička a bude se zkoušet, zda se už dokáže o sebe postarat.. Čili budu pomáhat mamce, aby to dobře dopadlo a babi už konečně po měsících pustili. Držte nám palce, prosím.
Holka, u nás ten víkend taky padnul - takže se termín přesouvá až na srpen, ještě nevíme přesně kdy, ale vypadá to na 16.-17. ![]()
Ať to s babičkou moc dobře dopadne
![]()
@Larr píše:ty jsi moje krevní skupina
majoránka chce celkově vlhko a stín, tu nemůžeš vypalovat na slunci, ale rozmarýn miluje slunce
@S.Ivanka píše:
majoránka chce celkově vlhko a stín, tu nemůžeš vypalovat na slunci, ale rozmarýn miluje slunce
Blbost - ta majoránka má něco pro mé osobě
Páč potřebujem kolem domu hlínu, tak chlap ten květník vysypal vedle krmítka - a ejhle, tam najednou majoránka roste a přitom se o ní nikdo nestará
![]()
@Jemys píše:
Blbost - ta majoránka má něco pro mé osoběPáč potřebujem kolem domu hlínu, tak chlap ten květník vysypal vedle krmítka - a ejhle, tam najednou majoránka roste a přitom se o ní nikdo nestará
![]()
no pokud je tam vlhko a stín, tak poroste, navíc mě taky na zahradě rostla normálně, ale v květináčku už jí musím hlídat aby neproschla, ale třeba rozmarýn a meduňka roste jak zjednaná i na sluníčku
já třeba vloni už taky reu
zignovala když mi nešla, a tak jsem květníček sundala a postavila pod feferonu na hlínu do kbelíku a ona mrcha natáhla kořeny skrz až do toho kbelíku a šla taky krásně, takže letos jsem jí už strčila do stínu rovnou, teď ji musím už usušit je přerostlá
@Jemys píše:
@S.Ivanka Svítí tam na ní celý den a vodu vidí jenom, když zaprší
tak to nevím
ale možná je to tím, že je prostě v zemi. já třeba nevím jak donutit mátu aby byla jen v květináčku, prostě mi pokaždý zajde a ještě jsem nenašla fígl, jahodovou mám a ta jde dobře, ale má droboučké lístky a je max. do limonády, ale chtěla jsem klasickou mátu a ta prostě nejde.
Tak a je to tady… od 8:50 hodin jsem babička… malá Elinka má černé vlásky a je nádherná… odpoledne si ji pochovám naživo… už se tak těším…
@Regina Hero píše:
Tak a je to tady… od 8:50 hodin jsem babička… malá Elinka má černé vlásky a je nádherná… odpoledne si ji pochovám naživo… už se tak těším…
Díky za gratulace, jdu pohonit nějaké fotečky… je jich sice jen pár a z toho asi polovina rozmazaných, ale doufám, že nějakou pěknou najdu… ![]()
@Regina Hero kde se berou ty krásný geny???
to je úžasný, my taky chcem holčičku