Klub starých rašplí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3065
16.7.14 21:18
@Regina Hero píše:
ne, neměla… v zácviku nebyla… ale i kdyby byla, tak to nic nemění na tom, že bych dobrovolně chtěla platit za balík o tři pětky víc…

já vím a znám…posílám týdně tak 6-10 balíků, jen dneska 4

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Larr
19.7.14 10:03
@Jemys píše:
Já už nic nekropím - fakt nemám pěstitelský talent. Začala mi rašit majoránka a hned mi ji spálilo slunce :nevim:
:mrgreen: ty jsi moje krevní skupina
  • Citovat
  • Upravit
Jemys
20.7.14 10:12
@Sluka píše:
@Jemys Tak víkend 25.-27. padá, protože k nám přijede na víkend z nemocnice babička a bude se zkoušet, zda se už dokáže o sebe postarat.. Čili budu pomáhat mamce, aby to dobře dopadlo a babi už konečně po měsících pustili. Držte nám palce, prosím.

Holka, u nás ten víkend taky padnul - takže se termín přesouvá až na srpen, ještě nevíme přesně kdy, ale vypadá to na 16.-17. :think:

Ať to s babičkou moc dobře dopadne :hug: :hug:

• Citovat
  • Upravit
3065
20.7.14 10:41
@Larr píše: :mrgreen: ty jsi moje krevní skupina

majoránka chce celkově vlhko a stín, tu nemůžeš vypalovat na slunci, ale rozmarýn miluje slunce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jemys
20.7.14 10:46
@S.Ivanka píše:
majoránka chce celkově vlhko a stín, tu nemůžeš vypalovat na slunci, ale rozmarýn miluje slunce

Blbost - ta majoránka má něco pro mé osobě :cert: Páč potřebujem kolem domu hlínu, tak chlap ten květník vysypal vedle krmítka - a ejhle, tam najednou majoránka roste a přitom se o ní nikdo nestará :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
3065
20.7.14 11:31
@Jemys píše:
Blbost - ta majoránka má něco pro mé osobě :cert: Páč potřebujem kolem domu hlínu, tak chlap ten květník vysypal vedle krmítka - a ejhle, tam najednou majoránka roste a přitom se o ní nikdo nestará :mrgreen: :mrgreen:

no pokud je tam vlhko a stín, tak poroste, navíc mě taky na zahradě rostla normálně, ale v květináčku už jí musím hlídat aby neproschla, ale třeba rozmarýn a meduňka roste jak zjednaná i na sluníčku
já třeba vloni už taky reu
zignovala když mi nešla, a tak jsem květníček sundala a postavila pod feferonu na hlínu do kbelíku a ona mrcha natáhla kořeny skrz až do toho kbelíku a šla taky krásně, takže letos jsem jí už strčila do stínu rovnou, teď ji musím už usušit je přerostlá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jemys
20.7.14 11:35

@S.Ivanka Svítí tam na ní celý den a vodu vidí jenom, když zaprší :jazyk:

• Citovat
  • Upravit
3065
20.7.14 11:44
@Jemys píše:
@S.Ivanka Svítí tam na ní celý den a vodu vidí jenom, když zaprší :jazyk:

tak to nevím :D ale možná je to tím, že je prostě v zemi. já třeba nevím jak donutit mátu aby byla jen v květináčku, prostě mi pokaždý zajde a ještě jsem nenašla fígl, jahodovou mám a ta jde dobře, ale má droboučké lístky a je max. do limonády, ale chtěla jsem klasickou mátu a ta prostě nejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
23.7.14 12:24

Tak a je to tady… od 8:50 hodin jsem babička… malá Elinka má černé vlásky a je nádherná… odpoledne si ji pochovám naživo… už se tak těším…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3065
23.7.14 12:59
@Regina Hero píše:
Tak a je to tady… od 8:50 hodin jsem babička… malá Elinka má černé vlásky a je nádherná… odpoledne si ji pochovám naživo… už se tak těším…
:hug: :hug: :hug: :hug: G. A. T. U. L. U. J. U :hug: :hug: :hug: :hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16548
23.7.14 22:06

@Regina Hero Gratuluju! :andel: :andel: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
23.7.14 22:09

Díky za gratulace, jdu pohonit nějaké fotečky… je jich sice jen pár a z toho asi polovina rozmazaných, ale doufám, že nějakou pěknou najdu… :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
23.7.14 22:47

Malá Ellinka a tetičky s neteří… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3065
23.7.14 22:50

@Regina Hero kde se berou ty krásný geny??? :D to je úžasný, my taky chcem holčičku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4918
23.7.14 22:50

@Regina Hero
Všechny tři jsou krasavice… :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová