Klub starých rašplí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Jemys
14.7.14 10:19
@Regina Hero píše:
u nás takhle letěla Pepina… teď jak Gabča roste, tak chce Barbie a princezny… a Pavlínka se opičí po ní, takže chce taky pincezny a kityyy… takže ještě Hello Kitty… to aby to tu bylo dost sladké…

Jo, období Pepiny tu taky bylo. Ale teď ji chce pouštět už málokdy. Nedávno objevil Pejska a kočičku - tu o pečení dortu umí nazpaměť :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
29350
14.7.14 10:22

@Jemys tak ho nech ještě objevit Dášenku… ta u nás taky jednu dobu vedla TOP sledovaných pohádek…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jemys
14.7.14 11:02
@Regina Hero píše:
@Jemys tak ho nech ještě objevit Dášenku… ta u nás taky jednu dobu vedla TOP sledovaných pohádek…

Jééé, vidíš to, díky - na tu jsem úplně zapomněla. Sháním teď knížky na večerní čtení, tohle by mohlo mít úspěch

• Citovat
  • Upravit
29350
14.7.14 13:40

@Jemys tak naše poslední večerní čtení je tohle… https://www.kosmas.cz/…konec-sveta/
Koupili jsme tu knížku na jedné besedě „trabantů“… tomu se nedalo odolat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
14.7.14 18:34

Musím se pochlubit, když už jsem ty potvůrky nafotila… už si konečně pěstuji v obýváku deštný prales…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
14.7.14 18:35

http://www.kudlanka.cz/index.php?…

A ještě jsem si tak trochu psala… takové aktuální myšlenky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
14.7.14 18:40
@S.Ivanka píše:
Holky tak já po suprovém víkendu ráno jedu vláčkem pro skřítka, bude u babičky do víkendu :D už tu má i svojí postýlku a vybavila jsem mu jí 2oti plyšákama a dokonce jsem sehnala starého známého Míšu Kuličku :D která pamatuje na pohádku našeho mládí?? A on dokonce zpívá písničku já jsem míša Kulička :D no myslím že bude mít skřítek o zábavu postaráno

tak co, jak se líbil Míša Kulička? Užíváš si skřítka a on si užívá u babičky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3065
14.7.14 20:15
@Jemys píše:
@S.Ivanka Jéééé, kde si ho sehnala? Já chci taky Míšu Kuličku :?

na Aukru jsem přihodila na 15 plyšáků celkem za 100.-Kč nikdo jiný nepřihazoval
http://aukro.cz/…2378584.html
jsou to všechno hračky bez kazu, žížala zpívá Dáda, no nekup to :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3065
14.7.14 20:17
@Regina Hero píše:
tak co, jak se líbil Míša Kulička? Užíváš si skřítka a on si užívá u babičky?

hele jsem doma cca hodinu :D ten kluk lehl do postele, přikryl se všema plyšákama a odmítá vylézt, tedy on už má svoje i tady, takže se mu moc nedivím :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
14.7.14 20:47
@S.Ivanka píše:
na Aukru jsem přihodila na 15 plyšáků celkem za 100.-Kč nikdo jiný nepřihazoval
http://aukro.cz/…2378584.html
jsou to všechno hračky bez kazu, žížala zpívá Dáda, no nekup to :D

chceš plyšáky? Žížalu ti teda nedám, ale jestli chceš, tak nejméně dvaceti bych se klidně ráda zbavila… už to nemáme kam dávat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
14.7.14 20:48
@S.Ivanka píše:
hele jsem doma cca hodinu :D ten kluk lehl do postele, přikryl se všema plyšákama a odmítá vylézt, tedy on už má svoje i tady, takže se mu moc nedivím :D
:D :D :D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3065
14.7.14 20:58
@Regina Hero píše:
chceš plyšáky? Žížalu ti teda nedám, ale jestli chceš, tak nejméně dvaceti bych se klidně ráda zbavila… už to nemáme kam dávat…

neeeee žížalu nám, nevidíš :D už nepotřebujem, jen jsem chtěla aby tu měl svůj koutek :D a snad se povedlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jemys
15.7.14 23:23
@S.Ivanka píše:
neeeee žížalu nám, nevidíš :D už nepotřebujem, jen jsem chtěla aby tu měl svůj koutek :D a snad se povedlo

Napiš adresu, pošlu Ti spoustu hraček :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
29350
15.7.14 23:27

Tak jsme dnes byli na koupališti… jsme asi rodina mořských vyder, jinak se to ani nedá nazvat… přečkali jsme bouřku pod slunečníkem a zatímco ostatní zbaběle utekli domů, my jsme si počkali znovu na sluníčko a ještě hodinu jsme se rochnili sami v celém bazénu… teda nejen my s prťaty, ale i kamarádka se svým synem… to nemělo chybu… super den…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jemys
15.7.14 23:28

@Regina Hero My se dnes celá rodina poštěkali :mrgreen: Tak jsem zvědavá, jak se to vyvrbí zítra :jazyk:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová