Klub starých rašplí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
29350
23.7.14 22:52
@S.Ivanka píše:
@Regina Hero kde se berou ty krásný geny??? :D to je úžasný, my taky chcem holčičku

to mají určitě po mně… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3065
24.7.14 10:18
@Regina Hero píše:
to mají určitě po mně… ;)

taky po kom jiným ne??? To je jasný :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16548
24.7.14 12:18

@Regina Hero krásní broučci. :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3065
31.7.14 16:51

Holky jedny, to snad všechny rašple zmizely na celé léto??? To tedy jste tak nekolektivní, že jste mě tu nechaly samotnou? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
31.7.14 17:10

Měla jsem tu na čtyři dny kamarádku s dcerkou stejně starou jako naše Gabča, tak jsme vyrážely po výletech… úžasné bylo i to, že jsem nemusela vařit, vždycky jsme si někam zašly na jídlo… taková malá dámská jízda… ale už jsem na chvíli zase tu… a za týden vyrazíma na dovolenou… hurá… a ještě tu byli mladí s vnučkou, tak jsem si poňuchňala zase miminečko… přebalila… nezapomíná se to… jako by to bylo včera, co jsem sama porodila…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3065
31.7.14 18:32

@Regina Hero no mě taky přijde že jsou moje :D v sobotu ke mě přijede dcera s klukama na celý týden, prý na dovolenou, tak se tu pošlapeme v 1+2 a taky se chystáme na výlety, hlavně do ZOO a do Prahy do Aquapalace

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16548
31.7.14 20:28

Já mám taky pořád co dělat. Je to hrůza, co všechno musí člověk obstarat. Jako by bydlel sám. Navíc mi vyřízli bradavice, mám na patě dvanáct stehů. Obden chodím na převaz. Potřebovala bych nafouknout den aspoň o pár hodin.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20155
31.7.14 20:36
@Jemys píše:
Holka, u nás ten víkend taky padnul - takže se termín přesouvá až na srpen, ještě nevíme přesně kdy, ale vypadá to na 16.-17. :think:Ať to s babičkou moc dobře dopadne :hug: :hug:

To by ale už snad mohlo projít, ne? Dy´t jsme zazdily už dvě setkání :nevim: Já tedy momentálně trčím u babičky, protože se jí trochu předělává barák, aby byl více to.. jsem to slovo zapomněla.. bezbariérový..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20155
31.7.14 20:37
@S.Ivanka píše:
Holky jedny, to snad všechny rašple zmizely na celé léto??? To tedy jste tak nekolektivní, že jste mě tu nechaly samotnou? :think:

U nás ani ne, ale jak jsem byla dlouho bez netu, tak jsem si uvědomila, kolik času mě stojí krafání.. A tak nějak už na to kácím..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
31.7.14 20:38

@merlose au au au… :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
31.7.14 20:38

Jo a taky nestíhám, začínám šílet, za týden máme jet na dovolenou a já ani nevím, co mám sbalit… to bude krutý týden…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20155
31.7.14 20:40

@Regina Hero Kam jedete?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16548
31.7.14 20:50

Já balím vždycky skoro na poslední chvíli. Nějak netrpím na cestovní horečku. Zato můj chlap - měli byste ho vidět. Balí už dlouho dopředu, furt něco řeší. Má stresy tak měsíc, dva předem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
31.7.14 20:57

@merlose já právě tu cestovní a balicí horečku dostala… musím zabalit všechno možné, protože na dost místech bude ještě i sníh, takže to chce teplé věci (a teplé spodní prádlo na noc) a zároveň plavky a ručníky a krém na opalování… a nic nezapomenout, nakoupit i nějaké jídlo, abychom neumřeli hlady… no, ten týden bude asi dost krátký… naštěstí pár kousků expediční stravy už máme… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16548
31.7.14 21:00

@Regina Hero držím palce :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová