Klub starých rašplí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
29350
3.11.14 16:18
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20155
4.11.14 13:16

@Regina Hero Ano, jestli jsou to ti od Slaného, tak ty znám, jsou to snad největší čeští prodejci. To jsou úchvatné kousky :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
4.11.14 13:42

@Sluka ne, tyhle jsou z Rožnova… kdo je od Slaného?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20155
4.11.14 13:58
@Regina Hero píše:
@Sluka ne, tyhle jsou z Rožnova… kdo je od Slaného?

Půjdu googlit..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20155
4.11.14 14:01

http://www.minasgerais.cz/…-geoda-a.php
Mívali ohromný obchod s geodami všech možných tvarů, kvalit a velikostí, ale změnili stránky a teď vypadají jako chudí příbuzní těch ze tvého odkazu 8o Tak nevím, co se stalo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
4.11.14 14:11

@Sluka tak je to ono… já se tam registrovala už dřív, ale naposledy jsem se nemohla do toho velkoobchodu ani přihlásit a stránky vypadaly úplně jinak, že jsem si myslela, že jsem se spletla a není to ono… doufala jsem, že je tu ještě nějaký jiný šutroshop…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20155
4.11.14 16:52

Tenhle býval největší, jsou přímí dovozci, ale.. Tyhle stránky jsou fakt divné :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jemys
9.11.14 00:51
@Sluka píše:
Najděte na slevomatu nějaký víkend a sejdeme se tam :palec: My takhle na jaře udělaly společnou dovolenou s kamarádkami z jiné skupiny na Šumavě. Rozpadlo se to tam asi na tři podskupinky, které si spolu rozumněly, a byl to příjemně strávený čas s milými lidmi :)
Já teda zásadně všude jezdím s dětmi, a přes noc i s mužem, takže jen abyste věděly, co vás čeká, pozvete-li mě kamkoli :mrgreen:

Jsem všema deseti pro. A poněvadž taky všude jezdím s dítětem (manžela oželím :jazyk: )…tak mám dotaz-----Rašple, víte vůbec, jak jsou krásný Jizerky??? Co třeba nějaký takový pobyt???¨¨? slevomat liberec

• Citovat
  • Upravit
Jemys
9.11.14 00:52
  • Citovat
  • Upravit
Jemys
9.11.14 00:52

Musela jsem až na podruhé, nešlo to vložit :zed:

• Citovat
  • Upravit
20155
9.11.14 08:17
@Jemys píše:
Musela jsem až na podruhé, nešlo to vložit :zed:

Tak jsem to právě poslala mamce k zaplacení, měla jsem si vybrat narozeninový dáreik :dance: Doufám, že budou mít ještě volno na víkendy, protože v týdnu už muž nedostane do konce rokku volno.
U nás se nejvíc ze všeho líbila Vysočina, ale v Jizerkách jsem byla naposledy.. No, možná skoro deset let dozadu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20155
9.11.14 08:23
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21911
9.11.14 08:49
@Sluka píše:
@S.Ivanka @Regina Hero @merlose @Haku @Stevia @Larr
Přidáte se některá? :)

To super cena 8o Jako chapu to dobre, ze pro OBA by to stalo tech 1690€ 8o A deti do 6 let zdarma :dance: :dance:
My muzeme jen pristi vikend.Ty dalsi vikendy delam bud sobotu nebo nedeli.Tedy pokud manzel dostane v patek dovolenou, jinak to nepujde, z Rakouska by se to pak nevyplatilo prijet az v noci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20155
9.11.14 08:58

@Haku No právě.. Přes slevomat jsou ty ceny občas fantastické, hotely tak lákají do prázdné sezony.. Kdo teď pojede do hor?
Večer zavolám mamce, zda to objednala a uvidím..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20155
9.11.14 09:00

@Haku Tak u nás je to naopak - muž pravděpodobně do 18. nebude mít volný víkend kvůli finišování zakázky.. Ve čtvrtek byli v práci přes noc, 30 hodin čistého času, v pátek ráno přišel úplně vyřízený :roll: Ale zase bude na dárky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová