Kočárek Mutsy

• Fotoalbum (591)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?

Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Rider
Napsat příspěvek
Velikost písma:
5352
27.10.11 17:01

Holky, tak mi dorazil origo fusak. Je parádní. Je fakt úplně novej, nepoužitej a koupila jsem ho za 550 korun takže super kup.
V golfkách mám Aesthetic a ten je černý s šedými odrazkovými mini proužečky a žlutou uvnitř a kočárek je černý s šedými odrazkovými miniproužečky, takže se tam suprově hodí. No a ten origo Mutsy mám v barvě Team Brown a kočárek mám Active Coffee, takže se to taky moc hodí viz foto. Už uvažuju, že bych m,ěla kočárek ještě doplnit taškou v barvě Team Brown :-)
Jinak tedy při srovnání Mutsy fusaku a Aestheticu (který je teplejší a zároveň měkčí než Emitex), tak Mutsy je určitě naducanější a teplejší. Takže ty nové fusaky jsou opravdu dost teplé. Zároveň je myslím stejně velký, takže doufám, že mi tam malý vydrží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
27.10.11 17:14

Jo a při ležení tedy vykryje celou boudičku tak, že do ní nefouká těmi dírami. Takže poslouží stejně jako vložka. Ale je pravda, že mě tedy boudička na jedné straně nevyskočí, když ji na druhé stáhnu. To je zase nějaká specifiká MMartiny :-) Takže já když tam mám fusak a položím to, tak jen boudičku srovnám a už do ní nefičí :palec: Tedymě to tak koneckonců funguje i když tam fusak nemám. Ale je pravda, že jsem boudičku ještě neprala a tak je dost pevná a drží tvar, takže mi ani neplandá za kočárkem. Možná se to změní, až ji budu muset vyprat.

Holky, kdo máte ten fusak, nevíte k čemu je tento suchý zip na boku viz foto? Ten horní slouží k zapínání fusaku, ale ten pod ním?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3513
27.10.11 17:22

:roll: co na to říct Mafino, prostě nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17984
28.10.11 12:55

Já mám teda taky specifickou s fukama :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
28.10.11 13:02
Jsem na tom stejně, Mafina má protekční boudu nebo co.
MMartina1 píše: :roll: co na to říct Mafino, prostě nic.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
28.10.11 18:16

Mam také stejný problém, podle mě ho mají všichni. Boudička to dělá od začátku, praní na to nemá vliv. Jestli tedy myslíš praním, čištění boudy ve vaně. Prát se tedy podle mě v pračce nedá, ale možná se pletu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13903
28.10.11 20:10

Ne, v pračce se opravdu prát nedá. Ale problém maj jen nový boudičky, my s těma starýma máme materiálu dost a ještě k tomu úchytky :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13903
28.10.11 20:10

Ne, v pračce se opravdu prát nedá. Ale problém maj jen nový boudičky, my s těma starýma máme materiálu dost a ještě k tomu úchytky :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
28.10.11 20:44
mooch píše:
Ne, v pračce se opravdu prát nedá. Ale problém maj jen nový boudičky, my s těma starýma máme materiálu dost a ještě k tomu úchytky :pankac:

Moooch, jaké úchytky? :think: Mám starou boudičku a žádné jsme neobjevila…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13903
28.10.11 20:55

fotila jsem je na straně 422 https://www.emimino.cz/…nkovani/422/ - ty tam nemáš? Tak možná máš nějakou novější, já ani nevím, jakej ročník ta moje je, ale Mafina to ví :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
28.10.11 21:05

Aha, tak žádné takové úchytky tam nemám. Díky moc :wink: . Rok výroby našeho kočáru taky nevím, vím jen, že je to Cargo black. Tak se asi necháme poučit. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
28.10.11 21:05
mooch píše:
fotila jsem je na straně 422 https://www.emimino.cz/…nkovani/422/ - ty tam nemáš? Tak možná máš nějakou novější, já ani nevím, jakej ročník ta moje je, ale Mafina to ví :mrgreen:

nepsala si ze ho mas odnekud z ciziny? pac u nas to nemaji ani stary boudy…mam zafixovany ze si rikala ze ho mas odnekud jinud…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13903
28.10.11 21:49

Né já ne, ale Mafina měla ten můj z Polska.
Když to tak zhruba spočítám, tak jsem ho kupovala jaro 2010, odjezdilo v něm 1 dítě (chlapeček byl asi 3letý), tak pokud kupovali kočár ještě před narozením, tak to může být kolekce 2006?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3112
30.10.11 15:03

Já mám kolekci 2006 bez úchytů :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
114
30.10.11 19:31

Holky kdy jste přecházely na sporťák?Nám je teď 6 měsíců, od začátku, co jsem viděla tu korbičku Mutsy, jsem byla skeptická, ale zatím se krásně vejdem i s fusakem Aesthetic a sporťák zatím leží zabalený za skříní, takže ony ty korbičky zase až tak malé nebudou :dance: přečkaly jsme dokonce vzdor, že nevidíme z korby a vztekáme se asi ve 4měsíci, ale už pohoda,ale musíme jezdit jen se sklopenou boudou a pod stromama :roll: aby viděla :mrgreen: , tak by mne jen zajímalo jak jste se vlezly s mrňousama?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí