Kočičí diskuse

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16365
21.2.13 21:28

@smoulinka71 napadá mě třeba plíseň. Tohle se asi bez vyšetření na veterině neobejde:( ale menší kočičák je krásnej :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
šmoulinka71
21.2.13 21:30

@quinny díky, raději zajedem na veterinu. A z čeho ta plíseň vzniká.

• Citovat
  • Upravit
16365
21.2.13 21:33

@Nitetis jj to máme doma :mrgreen: když o tom tak přemýšlím tak joo ale podezírala jsem manžela že mi je bere a ono je to asi trochu jinak :cert: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
šmoulinka71
21.2.13 22:43

No ona to nemá nijak zarudlé a má to hlavně na hřbetě nad ocasem, měla blechu, jestli to není alergie na blechy, měl to můj pes, ale to už před deseti lety.

• Citovat
  • Upravit
17162
22.2.13 08:49

@smoulinka71 malý krasaveče :palec: Mám doma zrzečky dva, obyč a peršánka :)
Od blešky to může mít, náš peršan po bleškách (za doby bydlení s tchýní) měl fleky, kdy mu vypadaly chlupy, místo pak mokvalo, seschlo a šupilo se…
Ale raději si zajdi na veterinu, za zeptání nic nedáš a když to bude něco závažného, aspon to podchytíte hned :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
22.2.13 13:43
@smoulinka71 píše:
@quinny díky, raději zajedem na veterinu. A z čeho ta plíseň vzniká.

plíseň je infekce, takže kontaktem jako kterákoliv jiná

ale snad to bude něco míň problematickýho k léčení, pak dej vědět jak jste dopadli u veta

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
šmoulinka71
22.2.13 13:48

Ahoj určitě dám vědět, dnes raději jedeme na veterinu. My máme ještě právě jedenáctiletého psa domácího, kterýho jsem měla v paneláku, ale nastěhovali jsme se do domku a máme ještě jednoho venkovního psa, kterýho jsme našli asi vyhozenýho po vánocích,(zřejmě špatný vánoční dárek), tak asi tu blechu chytili od něj. Tomu asi nezabráníme dokud budeme mít toho panelákovýho psa doma.

• Citovat
  • Upravit
šmoulinka71
22.2.13 17:26

Ahoj, tak jsme přijeli z veteriny, máme alergii, asi na nějaké žrádlo. Tak dostala kočenka injekci a příští týden tam ještě jedeme na jednu.

• Citovat
  • Upravit
1270
22.2.13 22:50

@smoulinka71 Tak snad už to bude dobrý a srst doroste. Ono je to všelijaké s těmi alergiemi. My mysleli, že náš Zrza má taky na něco v jídle alergii a nakonec se přišlo, že má blbeček alergii jen na roztoče :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12801
24.2.13 19:57

Holky, Kamba rodí… normálně tu bulím a bojím se, aby to neskončilo jak posledně… tenkrát jsme v práci všichni brečeli, ty záběry mrtvého mláďátka, jak z ní vyselo byly strašné… přeci už to musí dopadnout dobře…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dada1511
24.2.13 21:08

@AgatkaZ Tak držím palce, aby to dobře dopadlo :hug:

• Citovat
  • Upravit
16365
25.2.13 14:34

http://www.ceskatelevize.cz/…jme-zemrelo/

to nevypadá moc dobře, měla být tiskovka, ale netuším TV nemám zapnutou a na webu to není…
mmch moc nechápu proč neudělali císaře zrovna, když už minule měla veliké problémy a teď je ještě o mnoho starší :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dada1511
25.2.13 18:03

@quinny Tak to dopadlo blbě :?

• Citovat
  • Upravit
16365
26.2.13 12:15

@dada1511 jj koukala jsem večer v telce, vážně nechápu proč jí neudělali císaře..tohle bylo čekání na zázrak, který se nekonal :,(

Kde běháte kočičandy…naše potvůrka nám přezubuje..jsem si myslela že to ani nepoznám, ale joo, oni dva špičáky vedle sebe se přehlédnout skoro nedaly..miminko moje :hug:
znáte nějaký granule ve kterých není obilí? jsem koukala na slavný drahý RC co má od mala a tam je taky :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
26.2.13 13:19

@quinny já mám děsné fofry v práci :( Nevím kam dříve skočit a ty papíry jako by se v noci namnožily nebo co :zed:

Jinak to naše éro nejmladší si ted libuje v umývadle, kde vlítne dřív, než si pustím vodu na ranní hygienu, takže když si čistím zuby, sedí na vaně a upřeně na mě čučí… Pak stačí nechat kapat kohoutek a chlapec má na půl hodiny vystaráno a my máme kino :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný