Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@KačuliKačka píše:
@quinny já mám děsné fofry v práciNevím kam dříve skočit a ty papíry jako by se v noci namnožily nebo co
Jinak to naše éro nejmladší si ted libuje v umývadle, kde vlítne dřív, než si pustím vodu na ranní hygienu, takže když si čistím zuby, sedí na vaně a upřeně na mě čučí… Pak stačí nechat kapat kohoutek a chlapec má na půl hodiny vystaráno a my máme kino
![]()
![]()
@siamka7 musely byste ho ale vidět, jak balancuje na té tenké hraně, komediant hadra
Ve finále si do něj lehne a dívá se jako by nic, no fakt pakoušek ![]()
@KačuliKačka píše:
@siamka7 musely byste ho ale vidět, jak balancuje na té tenké hraně, komediant hadraVe finále si do něj lehne a dívá se jako by nic, no fakt pakoušek
@KačuliKačka tak to mě mrzí, snad ty haldy papírů zdoláš a bude líp
a kočičák je šikula teda, naše leze věčně do vany a pije tam vodu, co zůstane, čuně ![]()
Mmch začíná mít docela naběhlý bradavky (nebo jak se tomu asi říká u kočky
)…může to být k říji nemáte někdo zkušenost? Ono u chlupatý by si toho asi člověk nevšiml, ale u nahatky je to na první pohled ![]()
@quinny tak vodu z vany pijou s Lotou oba, to ráno vyloženě čekají, až dám špunt a napustím jim trošku vody ![]()
** Dobré odpoledne všem
**
Tak jsme kočičku bohužel museli vrátit. Celé dva dny byla ve stresu. Syčela, napadala a útočila na nás. Akorát byla v poho, když s ní v místnosti byl jeden člověk a to já. Na kocoura útočila jak bez rozumu. Pořád vrčela. Když jsme ji nechaly samotnou tak se trochu napila a vůbec nejedla.
Bylo vidět, že je fixovaná na jednu osobu a to ženského pohlaví. Proto si myslím, že ji paničky dala pryč, protože útočila na přítele a ne že má alergii.
Je to škoda, byla krásná a náš kocour za ní pláče
a docela nahlas
.
@quinny Tak bez obilí jsou Taste of the Wild. Ale oni kočky taky potřebují přísun obilnin, pročisťují střeva a obsahují různé potřebné látky. Ve volné přírodě taky jedli kočky myši, který se živili obilím a měli ho v břiše, a kočka ho jedla s myší.
@KačuliKačka Jo tak to mi připomíná moje dvě potvůrky, jen kapající vodu neradi a radši chrupkat.
@quinny No nevím jestli to může být u říje, ale vím, že natečou a u chlupatých kolem nich se stáhne srst a bradavky nabudou, když je kočka březí. Radši bych to sledovala co se bude dít dál. Už jsem i slyšela o případech, že si domu nikdo přivezl i kotě s PP, 4 měsíční a bylo už březí. Ono se to i stát může.
@Sylvajs Někteé kočky si špatně zvykají na nové prostředí, ale chce to čas, někdy měsíc nebo míň či víc a zvykne si. Já co jsem si brala kocourka majna s PP, tak vyrůstal v rodině, kde není chlap a strašně se bál přítele a po měsíce dobrý, nebo náš nalezený plachý Tlusťoušek se nechal pohladit a mazlit až po roce, ale stálo to zato. Možná tomu chtělo dát víc času.
Já teď mívám po ráno problém se dostat do práce. Se všech pět chce mazlit a po ránu to nejde moc stíhat, ale odmítněte je, že. Asi budu muset stávat kvůli nim dřív nebo nevím ![]()
@Sylvajs píše: ** Dobré odpoledne všem**
Tak jsme kočičku bohužel museli vrátit. Celé dva dny byla ve stresu. Syčela, napadala a útočila na nás. Akorát byla v poho, když s ní v místnosti byl jeden člověk a to já. Na kocoura útočila jak bez rozumu. Pořád vrčela. Když jsme ji nechaly samotnou tak se trochu napila a vůbec nejedla.
Bylo vidět, že je fixovaná na jednu osobu a to ženského pohlaví. Proto si myslím, že ji paničky dala pryč, protože útočila na přítele a ne že má alergii.
Je to škoda, byla krásná a náš kocour za ní pláčea docela nahlas
.
ale kočka si zvyká týden i víc
to je normální,2 dny to je nic, kor když máte doma ještě jednu kočku co nezná
vím to.
@Jája8 díky no sledovat to určitě budu. Březí snad nebude už jí máme doma bez pár dní 2 měsíce:) to už by snad bylo vidět. V chytrý knize jsem to našla jako nebolestivé zvětšení mléčné žlázy…a píšou že u mladých nepřipuštěných koček se nejedná o zánět ani onemocnění. Údajně pouze kosmetický problém a je naprosto nevhodné pokoušet se o nějakou léčbu. Vyřeší se to snad kastrací… Tak uvidíme:)
Nicméně moc hezky to nevypadá, takže nevylučuju že skončíme u veta…
@Sylvajs možná to chtělo větší trpělivost. Když si vzpomenu na naši číču z útulku, která týden proplakala noci u dveří a skoro měsíc nevylezla ze skříně… A to neměla ještě kočičí konkurenci…
Ale to víš jen Ty sama jak to probíhalo a jak moc neúnosný to bylo…snad kočička najde brzy dobrý domov ![]()
@Sylvajs
Taky přemýšlím, že si pořídím ještě jedno koťátko, ale nevím, jestli to můžu našemu kocourovi udělat. Má 4 roky, je zvyklí být sám, tak nevím, zda to risknout jestli by se snesli.
Právě mám obavu, aby to nedopadlo stejně jak u vás.
@dada1511 k nám přišel nejdříve starý kocourek, ze dne na den jsem ho prostě vzala domů a hotovo. Nejstarší kocour v pohodě, naše dámička na mě syčela dva měsíce ![]()
Nějakou dobu po tom, co nám staroušek odešel do kočičího nebe, jsme dovezli kotě a to prošlo u obou dospěláků naprosto v klidu ![]()
Tak hlásím, že u nás se to lepší, tak asi jen nějaká hormonální nerovnováha, no jsem ráda že nemusíme na veterinu
Né že by mi náš vet něco provedl to vůbec, ale zbytečně bychom tam při našem štěstí něco koupili a to se mi nechce…
vyčkáme snad až kastrace, to vás tu pak budu prudit, už teď mám z toho nerva
![]()
@dada1511 4letý kocourek je mladý a kotě bych řekla, že projde o moc líp než dospělá kočka…já bych do toho šla, určitě bude rád a vyhrajou si
![]()
Já taky toužím po další přítule, ale u nás jsou omezené prostory a i finance, chtěla bych ještě jednu sfynxku
no nic v příštím životě ![]()
@dada1511 píše:
@SylvajsTaky přemýšlím, že si pořídím ještě jedno koťátko, ale nevím, jestli to můžu našemu kocourovi udělat. Má 4 roky, je zvyklí být sám, tak nevím, zda to risknout jestli by se snesli.
Právě mám obavu, aby to nedopadlo stejně jak u vás.
Naše starší tříletá kočka se strašně zklidnila, když jsme ji pořídili kamaráda. Dříve nám občas někde crnka a teď???Oni si spolu strašně krásně hrají, honí se, škádlí se.
Je vidět, že je spokojená a daleko víc umazlená.
Tak náš prcek má utrum s hraním si s kapající vodou v umyvadle… ten osel se naloká tolika vody, že pak blije jak amina ![]()