Kočičí diskuse

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10959
26.2.13 13:33
@KačuliKačka píše:
@quinny já mám děsné fofry v práci :( Nevím kam dříve skočit a ty papíry jako by se v noci namnožily nebo co :zed:Jinak to naše éro nejmladší si ted libuje v umývadle, kde vlítne dřív, než si pustím vodu na ranní hygienu, takže když si čistím zuby, sedí na vaně a upřeně na mě čučí… Pak stačí nechat kapat kohoutek a chlapec má na půl hodiny vystaráno a my máme kino :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
:palec: šikovnej kočičák, tak to mám být :potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
26.2.13 13:42

@siamka7 musely byste ho ale vidět, jak balancuje na té tenké hraně, komediant hadra :mrgreen: Ve finále si do něj lehne a dívá se jako by nic, no fakt pakoušek :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10959
26.2.13 13:55
@KačuliKačka píše:
@siamka7 musely byste ho ale vidět, jak balancuje na té tenké hraně, komediant hadra :mrgreen: Ve finále si do něj lehne a dívá se jako by nic, no fakt pakoušek :mrgreen:
:mrgreen: prostě miláček :pankac: :pankac: :pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
27.2.13 16:03

@KačuliKačka tak to mě mrzí, snad ty haldy papírů zdoláš a bude líp
a kočičák je šikula teda, naše leze věčně do vany a pije tam vodu, co zůstane, čuně :P

Mmch začíná mít docela naběhlý bradavky (nebo jak se tomu asi říká u kočky :lol: )…může to být k říji nemáte někdo zkušenost? Ono u chlupatý by si toho asi člověk nevšiml, ale u nahatky je to na první pohled :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
27.2.13 16:09

@quinny tak vodu z vany pijou s Lotou oba, to ráno vyloženě čekají, až dám špunt a napustím jim trošku vody :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2769
27.2.13 17:10

** Dobré odpoledne všem :kytka: **
Tak jsme kočičku bohužel museli vrátit. Celé dva dny byla ve stresu. Syčela, napadala a útočila na nás. Akorát byla v poho, když s ní v místnosti byl jeden člověk a to já. Na kocoura útočila jak bez rozumu. Pořád vrčela. Když jsme ji nechaly samotnou tak se trochu napila a vůbec nejedla.
Bylo vidět, že je fixovaná na jednu osobu a to ženského pohlaví. Proto si myslím, že ji paničky dala pryč, protože útočila na přítele a ne že má alergii.
Je to škoda, byla krásná a náš kocour za ní pláče :roll: a docela nahlas :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1270
27.2.13 22:11

@quinny Tak bez obilí jsou Taste of the Wild. Ale oni kočky taky potřebují přísun obilnin, pročisťují střeva a obsahují různé potřebné látky. Ve volné přírodě taky jedli kočky myši, který se živili obilím a měli ho v břiše, a kočka ho jedla s myší.
@KačuliKačka Jo tak to mi připomíná moje dvě potvůrky, jen kapající vodu neradi a radši chrupkat.
@quinny No nevím jestli to může být u říje, ale vím, že natečou a u chlupatých kolem nich se stáhne srst a bradavky nabudou, když je kočka březí. Radši bych to sledovala co se bude dít dál. Už jsem i slyšela o případech, že si domu nikdo přivezl i kotě s PP, 4 měsíční a bylo už březí. Ono se to i stát může.
@Sylvajs Někteé kočky si špatně zvykají na nové prostředí, ale chce to čas, někdy měsíc nebo míň či víc a zvykne si. Já co jsem si brala kocourka majna s PP, tak vyrůstal v rodině, kde není chlap a strašně se bál přítele a po měsíce dobrý, nebo náš nalezený plachý Tlusťoušek se nechal pohladit a mazlit až po roce, ale stálo to zato. Možná tomu chtělo dát víc času.

Já teď mívám po ráno problém se dostat do práce. Se všech pět chce mazlit a po ránu to nejde moc stíhat, ale odmítněte je, že. Asi budu muset stávat kvůli nim dřív nebo nevím :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10959
28.2.13 10:16
@Sylvajs píše: ** Dobré odpoledne všem :kytka: **
Tak jsme kočičku bohužel museli vrátit. Celé dva dny byla ve stresu. Syčela, napadala a útočila na nás. Akorát byla v poho, když s ní v místnosti byl jeden člověk a to já. Na kocoura útočila jak bez rozumu. Pořád vrčela. Když jsme ji nechaly samotnou tak se trochu napila a vůbec nejedla.
Bylo vidět, že je fixovaná na jednu osobu a to ženského pohlaví. Proto si myslím, že ji paničky dala pryč, protože útočila na přítele a ne že má alergii.
Je to škoda, byla krásná a náš kocour za ní pláče :roll: a docela nahlas :).

ale kočka si zvyká týden i víc :roll: to je normální,2 dny to je nic, kor když máte doma ještě jednu kočku co nezná :zed: vím to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
28.2.13 21:13

@Jája8 díky no sledovat to určitě budu. Březí snad nebude už jí máme doma bez pár dní 2 měsíce:) to už by snad bylo vidět. V chytrý knize jsem to našla jako nebolestivé zvětšení mléčné žlázy…a píšou že u mladých nepřipuštěných koček se nejedná o zánět ani onemocnění. Údajně pouze kosmetický problém a je naprosto nevhodné pokoušet se o nějakou léčbu. Vyřeší se to snad kastrací… Tak uvidíme:)
Nicméně moc hezky to nevypadá, takže nevylučuju že skončíme u veta…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
28.2.13 21:21

@Sylvajs možná to chtělo větší trpělivost. Když si vzpomenu na naši číču z útulku, která týden proplakala noci u dveří a skoro měsíc nevylezla ze skříně… A to neměla ještě kočičí konkurenci…
Ale to víš jen Ty sama jak to probíhalo a jak moc neúnosný to bylo…snad kočička najde brzy dobrý domov :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dada1511
3.3.13 23:36

@Sylvajs :think: Taky přemýšlím, že si pořídím ještě jedno koťátko, ale nevím, jestli to můžu našemu kocourovi udělat. Má 4 roky, je zvyklí být sám, tak nevím, zda to risknout jestli by se snesli. :think: Právě mám obavu, aby to nedopadlo stejně jak u vás.

• Citovat
  • Upravit
17162
4.3.13 06:20

@dada1511 k nám přišel nejdříve starý kocourek, ze dne na den jsem ho prostě vzala domů a hotovo. Nejstarší kocour v pohodě, naše dámička na mě syčela dva měsíce :-)
Nějakou dobu po tom, co nám staroušek odešel do kočičího nebe, jsme dovezli kotě a to prošlo u obou dospěláků naprosto v klidu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
4.3.13 14:04

Tak hlásím, že u nás se to lepší, tak asi jen nějaká hormonální nerovnováha, no jsem ráda že nemusíme na veterinu :pankac: Né že by mi náš vet něco provedl to vůbec, ale zbytečně bychom tam při našem štěstí něco koupili a to se mi nechce…
vyčkáme snad až kastrace, to vás tu pak budu prudit, už teď mám z toho nerva :oops: :P

@dada1511 4letý kocourek je mladý a kotě bych řekla, že projde o moc líp než dospělá kočka…já bych do toho šla, určitě bude rád a vyhrajou si :hug: :hug:
Já taky toužím po další přítule, ale u nás jsou omezené prostory a i finance, chtěla bych ještě jednu sfynxku :lol: no nic v příštím životě :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
šmoulinka71
4.3.13 14:11
@dada1511 píše:
@Sylvajs :think: Taky přemýšlím, že si pořídím ještě jedno koťátko, ale nevím, jestli to můžu našemu kocourovi udělat. Má 4 roky, je zvyklí být sám, tak nevím, zda to risknout jestli by se snesli. :think: Právě mám obavu, aby to nedopadlo stejně jak u vás.

Naše starší tříletá kočka se strašně zklidnila, když jsme ji pořídili kamaráda. Dříve nám občas někde crnka a teď???Oni si spolu strašně krásně hrají, honí se, škádlí se. :mrgreen: Je vidět, že je spokojená a daleko víc umazlená.

• Citovat
  • Upravit
17162
5.3.13 11:37

ahojky,

Tak náš prcek má utrum s hraním si s kapající vodou v umyvadle… ten osel se naloká tolika vody, že pak blije jak amina :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný