Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@dada1511 píše:
@smoulinka71 No,zlatíčko,budu stavět argumentaci na tom, že potřebuje kámoše
Hlídání pro kočku už mám taky v případě dovolené, takže to už je jedno jestli bude jeden nebo dva.
Já už bych nikdy nechtěla jen jednu kočku, oni si spolu tak vyhrají a hádají se, kdo se bude drbat. Fakt sranda.
@dada1511 píše:
@smoulinka71 jj,takovou nebo podobné zbarvení, ale krásné jsou všechny. To je šelma!
ježiš, ta je nádherná ![]()
Já jsem si koupila velkou postel do ložnice, tak jsme museli vysadit dveře a dát šupačky, tak kocour hned na to přišel jak se to otvírá, vždycky čumákem a packou do toho mlátí až to rozrazí
hajzlík malý, já bych ho ráno zabila, a ještě se tváří jako že nic
a večer taky, už skoro spím a začne mlátit zase, naštěstí stačí, když ho okřiknu a nechá toho ![]()
@dada1511 píše:Tak ještě překecat mojeho, už jsem to nadhodila, a nějak se netvářil
Tak já si zas říkám, že proč ne, co nezničil kocour, to zničili děcka, a já na majetku nebazíruji, na žrádlo a očkování bude, už nebudou potřeba plíny
, tož co by jsme s těma prachama co zbydou jinak dělali
Já bych ji moc chtěla, mám vysněnou sibiřskou,,,já bych byla ráda, děcka by byli rádi, vy říkáte že i kocour by byl rád, tož na mojem chlapovi se to snad nezboří.
@siamka7 píše:
Já jsem si koupila velkou postel do ložnice, tak jsme museli vysadit dveře a dát šupačky, tak kocour hned na to přišel jak se to otvírá, vždycky čumákem a packou do toho mlátí až to rozrazíhajzlík malý, já bych ho ráno zabila, a ještě se tváří jako že nic
a večer taky, už skoro spím a začne mlátit zase, naštěstí stačí, když ho okřiknu a nechá toho
a já chci tu kočku co stačí okřiknout a nechá toho ![]()
naše ve chvíli okřiknutí počíná předstírat hluchotu
![]()
@quinny píše:
a já chci tu kočku co stačí okřiknout a nechá toho
naše ve chvíli okřiknutí počíná předstírat hluchotu![]()
A taky mi večer sundává žaluzie dolů s oken všude, no prostě andílek ![]()
@quinny píše:
a já chci tu kočku co stačí okřiknout a nechá toho
naše ve chvíli okřiknutí počíná předstírat hluchotu![]()
@siamka7 Kocour je taky moje mimino
,šak jsme k němu vstávala když byl kotě každé dvě hodiny ![]()
@dada1511 jo to ten náš prcek taky nedávno udělal, prudil celou noc a pak chtěl spát… ale to ani omylem, prudil on nás, prudila jsem já ho
Pak se naštvaně zvedl z gauče odkráčel někam do pokojíčku
On normálně žárlí na mého nového partnera, dacan jeden
![]()
@dada1511 hihi všude podobně. Je vidět kdo v kočičích domácnostech velí
)
@KačuliKačka se mu nediv přece se o tebe nebude dělit :p
Ahoj holky ten unor a březen je pro mě kritický vždy, ty přiznámí mě jednou zabijou, celý duben nechci vidět ani jeden doklad
, i když to říkám každý rok a mi stačí pár dní volna a už mě táhne k papírům. U nás nic nového Zurinka má očičko v pořádku, stále kontroluji jestli nám z něho neteče ale dobrý. Začala teď pár dní mnoukat jak prdlá a mazlí se tak si myslím že se nám slačna začíná mrouskat. Nejlepší je když začne v 6 ráno
.
@quinny píše:
@dada1511 hihi všude podobně. Je vidět kdo v kočičích domácnostech velí)
@KačuliKačka se mu nediv přece se o tebe nebude dělit :p
Bude si muset zvyknout
![]()
@dada1511 píše:Já taky!
No na tom našem je nejlepší, že nás všechny vzbudí, a do hodiny jde chrápat, až mu teda vyklidíme ložnici
@siamka7 Kocour je taky moje mimino
,šak jsme k němu vstávala když byl kotě každé dvě hodiny
@smoulinka71 No,zlatíčko
,budu stavět argumentaci na tom, že potřebuje kámoše
Hlídání pro kočku už mám taky v případě dovolené, takže to už je jedno jestli bude jeden nebo dva.