Kočičí diskuse

Napsat příspěvek
Velikost písma:
dada1511
5.3.13 22:55

@smoulinka71 No,zlatíčko :),budu stavět argumentaci na tom, že potřebuje kámoše :)Hlídání pro kočku už mám taky v případě dovolené, takže to už je jedno jestli bude jeden nebo dva.

• Citovat
  • Upravit
šmoulinka71
5.3.13 22:56
@dada1511 píše:
@smoulinka71 No,zlatíčko :),budu stavět argumentaci na tom, že potřebuje kámoše :)Hlídání pro kočku už mám taky v případě dovolené, takže to už je jedno jestli bude jeden nebo dva.

Já už bych nikdy nechtěla jen jednu kočku, oni si spolu tak vyhrají a hádají se, kdo se bude drbat. Fakt sranda.

• Citovat
  • Upravit
10959
6.3.13 09:39
@dada1511 píše:
@smoulinka71 jj,takovou nebo podobné zbarvení, ale krásné jsou všechny. To je šelma!

ježiš, ta je nádherná :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10959
6.3.13 09:53

Já jsem si koupila velkou postel do ložnice, tak jsme museli vysadit dveře a dát šupačky, tak kocour hned na to přišel jak se to otvírá, vždycky čumákem a packou do toho mlátí až to rozrazí :mrgreen: hajzlík malý, já bych ho ráno zabila, a ještě se tváří jako že nic :pankac: a večer taky, už skoro spím a začne mlátit zase, naštěstí stačí, když ho okřiknu a nechá toho :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
6.3.13 12:32
@dada1511 píše: :think: Tak ještě překecat mojeho, už jsem to nadhodila, a nějak se netvářil :? Tak já si zas říkám, že proč ne, co nezničil kocour, to zničili děcka, a já na majetku nebazíruji, na žrádlo a očkování bude, už nebudou potřeba plíny :D, tož co by jsme s těma prachama co zbydou jinak dělali :D Já bych ji moc chtěla, mám vysněnou sibiřskou,,,já bych byla ráda, děcka by byli rádi, vy říkáte že i kocour by byl rád, tož na mojem chlapovi se to snad nezboří. :)
:palec: :palec: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
6.3.13 12:39
@siamka7 píše:
Já jsem si koupila velkou postel do ložnice, tak jsme museli vysadit dveře a dát šupačky, tak kocour hned na to přišel jak se to otvírá, vždycky čumákem a packou do toho mlátí až to rozrazí :mrgreen: hajzlík malý, já bych ho ráno zabila, a ještě se tváří jako že nic :pankac: a večer taky, už skoro spím a začne mlátit zase, naštěstí stačí, když ho okřiknu a nechá toho :mrgreen:

a já chci tu kočku co stačí okřiknout a nechá toho :mrgreen:
naše ve chvíli okřiknutí počíná předstírat hluchotu :cert: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10959
6.3.13 13:10
@quinny píše:
naše ve chvíli okřiknutí počíná předstírat hluchotu :cert: :lol:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: nedám, moje, miluju :mrgreen: to má taky štěstí že poslechne jinak bych ho roztrhla :jazyk: on je strašně chytrý, když na něho v noci potichu mluvím, tak on mi taky potichu odpovídá :palec: a když držkuju, on držkuje také, a když zaleze pod postel, kde on ví, že za ním nemůžu vlézt, tak stačí mu říct,,okamžitě s tama vystřel a on jde, a strašně u toho držkuje, komediant. jiná kočka by prostě nevylezla dobrovolně. anebo večer mu řeknu,,jdem spinkat,, a on pěkně jde, no, jo, mám to místo dítěte, přiznávám se :pankac: :pankac: :pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10959
6.3.13 13:11

A taky mi večer sundává žaluzie dolů s oken všude, no prostě andílek :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dada1511
6.3.13 22:10
@quinny píše:
naše ve chvíli okřiknutí počíná předstírat hluchotu :cert: :lol:
:D Já taky! :D No na tom našem je nejlepší, že nás všechny vzbudí, a do hodiny jde chrápat, až mu teda vyklidíme ložnici :lol:

@siamka7 Kocour je taky moje mimino :),šak jsme k němu vstávala když byl kotě každé dvě hodiny :)

• Citovat
  • Upravit
17162
7.3.13 05:55

@dada1511 jo to ten náš prcek taky nedávno udělal, prudil celou noc a pak chtěl spát… ale to ani omylem, prudil on nás, prudila jsem já ho :lol: Pak se naštvaně zvedl z gauče odkráčel někam do pokojíčku :mrgreen: :mrgreen: On normálně žárlí na mého nového partnera, dacan jeden :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
7.3.13 07:30

@dada1511 hihi všude podobně. Je vidět kdo v kočičích domácnostech velí :o)
@KačuliKačka se mu nediv přece se o tebe nebude dělit :p

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
7.3.13 08:44

Ahoj holky ten unor a březen je pro mě kritický vždy, ty přiznámí mě jednou zabijou, celý duben nechci vidět ani jeden doklad :-), i když to říkám každý rok a mi stačí pár dní volna a už mě táhne k papírům. U nás nic nového Zurinka má očičko v pořádku, stále kontroluji jestli nám z něho neteče ale dobrý. Začala teď pár dní mnoukat jak prdlá a mazlí se tak si myslím že se nám slačna začíná mrouskat. Nejlepší je když začne v 6 ráno :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
7.3.13 08:58
@quinny píše:
@dada1511 hihi všude podobně. Je vidět kdo v kočičích domácnostech velí :o)
@KačuliKačka se mu nediv přece se o tebe nebude dělit :p

Bude si muset zvyknout ;-) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10959
7.3.13 11:41
@dada1511 píše: :D Já taky! :D No na tom našem je nejlepší, že nás všechny vzbudí, a do hodiny jde chrápat, až mu teda vyklidíme ložnici :lol:@siamka7 Kocour je taky moje mimino :),šak jsme k němu vstávala když byl kotě každé dvě hodiny :)
:mrgreen: :palec: :palec: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dada1511
7.3.13 23:30
@KačuliKačka píše:
Bude si muset zvyknout ;-) :-)

Si tě chrání pro sebe :srdce:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek