Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Ani123 jé, tak to je super, že bude mít kočička nový domov
![]()
@Nitetis nemít doma už tři darebáčky, tak ho beru všema deseti! Ách jo… je nádherný!!!
Ewanka: to je krása, telefonovat s kočkou, to mě nikdy nenapadlo:D.
No a já přidám fotečky, jak se odpočívá na kočičí dece:)
Elinka si mmch už zvykla škrábat na tom stromě, který nám tu schne a už se moc těším, až to bude smontované:) a bude lítat ![]()
Ahoj, ráda bych se jako nováček přidala ke kočkomilům do vaší diskuze. Přidávám pár fotek našeho Matese, teď je zorvna na vejminku u našich na chalupě, kde ukájí své lovecké vášně. Už chytil 2 krtky ![]()
@lucivka ahojky, teda to je krasavec ![]()
Vidím, že taky spí v nemožných místech a poslední fotka - pozice ála bezpáteřní zvíře - máme taky tak s tím našim nejmladším ![]()
@KačuliKačka Jojo, opravdu je. Řádí strašně moc. Akorát by pořád žrala a žrala, pořád něco chce krást a žebrá. Přitom dostává dvakrát denně Brit. A ještě občas k tomu něco na přilepšenou.
Škrkavek jsme se naštěstí hned zbavili, uf. Teď jen to očkování.
Za tím krkem má jizvu, občas si to drápne, ale nic hrozného to není…
@smoulinka71 Ahoj, 'Matesovi budou 3, tady jsou starší fotky, hlavu už ma kulatější. Máš taky briťáka?
@KačuliKačka - no jo ty polohy jsou někdy neuvěřitelný ![]()
@smoulinka71 dobrý
my jsme taky vždycky měli britky. Vystavuješ a chováš? My máme jen mazla, už je vykastrovanej, i když jeho brachové a segry jsou na výstavách úspěšný. Ale do toho se mi nechtělo, až třeba jednou ![]()
@lucivka My máme jen mazle, jedna má tři roky a ten druhej šest měsíců, kastrace ho teprve čeká. Ale je s papírama.
@smoulinka71 - tak to máme stejně
me druhem už neprojde
a za jaky chovných stanice ho máš? My odtud http://www.perluso.websnadno.cz/
@KačuliKačka Krásně fotky