Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@mau-mau jen taková technická. Němci a Rakušani nám toho provedli víc a stejně jim lezeme do zadele. ![]()
@Akinom píše:
Akorát Hilšer je pro Euro což já ne
Ja treba taky nejsem pro prijeti eura, ale jednou jsme se vstupem do EU zavázali, ze evropskou měnu prijmeme, tak to budeme muset dříve ci pozdeji udelat. Tohle rozhodnuti není otazkou rozhodnuti nasich zakonodarcu, ale plneni zavazku. Takze je uplne fuk, co si o tom mysli budouci prezident.
Drahoše např. nevolím kvůli tomu, že je členem české asociace Římského klubu - je to zednářský klub ovládaný z USA. K přijímání uprchlíků se dříve vyjádřil kladně, nyní mlží, ale žádné „ne“ jsem od něj neslyšela..Tváří se velmi sympaticky a kredit mu u lidí podle mě zvyšuje fakt, že je vědec, ale u mě důvěru tedy nevzbuzuje.
@Evulina píše:
Drahoše např. nevolím kvůli tomu, že je členem české asociace Římského klubu - je to zednářský klub ovládaný z USA. K přijímání uprchlíků se dříve vyjádřil kladně, nyní mlží, ale žádné „ne“ jsem od něj neslyšela..Tváří se velmi sympaticky a kredit mu u lidí podle mě zvyšuje fakt, že je vědec, ale u mě důvěru tedy nevzbuzuje.
Zednáři! Ještě toho trochu! Takže je jasné, co se proti Drahosovi pred 2.kolem vytáhne. Konspiratori zase budou mit pre…
@samá práce píše:
@mau-mau jen taková technická. Němci a Rakušani nám toho provedli víc a stejně jim lezeme do zadele.
@robínek píše:
Zednáři! Ještě toho trochu! Takže je jasné, co se proti Drahosovi pred 2.kolem vytáhne. Konspiratori zase budou mit pre…
No, však ono hodně „konspirací“ se už ukázalo v minulosti bohužel jako fakt..
@vlastovka385 píše:
@mau-mau jen taková technická. Němci a Rakušani nám toho provedli víc a stejně jim lezeme do zadele.![]()
Rozdíl je ale v tom, jaké si vzali ze své minulosti ponaučení. Rusko jede pořád podle starých metod, v čele státu mají agenta sovětské KGB a už by se zas rozpínali - Ukrajina, Gruzie…
@Evulina píše:
a 99 procent těch konspirací se ukázala k smíchu.
![]()
@Evulina píše:
Jasně. A mnoho jako totalni hovadina, ale kdo by si s tim lamal hlavu a neco si overoval, že? Hlavně aby to vypadalo dostatečně tajemně a zákeřně. Ale i tak dik, jsem si rikala, co se da proti Drahosovi vytahnout, kdyz neni puvodem Nemec ani šlechtic. Tak uz mam jasno, už mě to nepřekvapí. Moc se tesim, jak to mistni konspiratorske nicky budou do zblbnuti papouškovat.
@Petra Star píše:
Rozdíl je ale v tom, jaké si vzali ze své minulosti ponaučení. Rusko jede pořád podle starých metod, v čele státu mají agenta sovětské KGB a už by se zas rozpínali - Ukrajina, Gruzie…
buďme rádi, že jsou v Evropě teď mírný zimy. V zadeli Ruska by kvůli ropě a plynu byli všichni evropští politici, máte všichni krátkou paměť.
![]()
jinak Německo se z chyb poučilo. To si nás rovnou koupilo. Ostatně jako vždycky.
@robínek píše:
Jasně. A mnoho jako totalni hovadina, ale kdo by si s tim lamal hlavu a neco si overoval, že? Hlavně aby to vypadalo dostatečně tajemně a zákeřně. Ale i tak dik, jsem si rikala, co se da proti Drahosovi vytahnout, kdyz neni puvodem Nemec ani šlechtic. Tak uz mam jasno, už mě to nepřekvapí. Moc se tesim, jak to mistni konspiratorske nicky budou do zblbnuti papouškovat.
Ale on stačí fakt, že pro něj není problém přijmout 2600 migrantů a o dalším přílivu mlží a že podepsal petici proti „protimuslimským“ náladám. Nevím, kdo při smyslech by chtěl, aby jsme tu měli teroristické útoky jak v Německu, aby jsme se bály jít jako ženy po ulici, kdo nás kde znásilní, nebo naše dcery..
Je mi fuk, kdo si kvůli mým názorům klepe na čelo..různé situace v životě mi ukázaly, že intuici mívám docela dobrou..
@Evulina píše:
Konkretni priklad?
@samá práce píše:
buďme rádi, že jsou v Evropě teď mírný zimy. V zadeli Ruska by kvůli ropě a plynu byli všichni evropští politici, máte všichni krátkou paměť.![]()
jinak Německo se z chyb poučilo. To si nás rovnou koupilo. Ostatně jako vždycky.