Koho volit za prezidenta?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6439
8.1.18 17:37

@mau-mau jen taková technická. Němci a Rakušani nám toho provedli víc a stejně jim lezeme do zadele. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12503
8.1.18 19:28
@Akinom píše:
Akorát Hilšer je pro Euro což já ne

Ja treba taky nejsem pro prijeti eura, ale jednou jsme se vstupem do EU zavázali, ze evropskou měnu prijmeme, tak to budeme muset dříve ci pozdeji udelat. Tohle rozhodnuti není otazkou rozhodnuti nasich zakonodarcu, ale plneni zavazku. Takze je uplne fuk, co si o tom mysli budouci prezident.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18304
8.1.18 19:33

Drahoše např. nevolím kvůli tomu, že je členem české asociace Římského klubu - je to zednářský klub ovládaný z USA. K přijímání uprchlíků se dříve vyjádřil kladně, nyní mlží, ale žádné „ne“ jsem od něj neslyšela..Tváří se velmi sympaticky a kredit mu u lidí podle mě zvyšuje fakt, že je vědec, ale u mě důvěru tedy nevzbuzuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19874
8.1.18 19:42
@Evulina píše:
Drahoše např. nevolím kvůli tomu, že je členem české asociace Římského klubu - je to zednářský klub ovládaný z USA. K přijímání uprchlíků se dříve vyjádřil kladně, nyní mlží, ale žádné „ne“ jsem od něj neslyšela..Tváří se velmi sympaticky a kredit mu u lidí podle mě zvyšuje fakt, že je vědec, ale u mě důvěru tedy nevzbuzuje.

Zednáři! Ještě toho trochu! Takže je jasné, co se proti Drahosovi pred 2.kolem vytáhne. Konspiratori zase budou mit pre…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
818
8.1.18 19:45
@samá práce píše:
@mau-mau jen taková technická. Němci a Rakušani nám toho provedli víc a stejně jim lezeme do zadele. ;)
:potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18304
8.1.18 19:48
@robínek píše:
Zednáři! Ještě toho trochu! Takže je jasné, co se proti Drahosovi pred 2.kolem vytáhne. Konspiratori zase budou mit pre…

No, však ono hodně „konspirací“ se už ukázalo v minulosti bohužel jako fakt..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4844
8.1.18 19:50
@vlastovka385 píše:
@mau-mau jen taková technická. Němci a Rakušani nám toho provedli víc a stejně jim lezeme do zadele. ;) :potlesk:

Rozdíl je ale v tom, jaké si vzali ze své minulosti ponaučení. Rusko jede pořád podle starých metod, v čele státu mají agenta sovětské KGB a už by se zas rozpínali - Ukrajina, Gruzie…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6439
8.1.18 19:51
@Evulina píše:
No, však ono hodně „konspirací“ se už ukázalo v minulosti bohužel jako fakt..

a 99 procent těch konspirací se ukázala k smíchu. ;) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19874
8.1.18 19:53
@Evulina píše:

Jasně. A mnoho jako totalni hovadina, ale kdo by si s tim lamal hlavu a neco si overoval, že? Hlavně aby to vypadalo dostatečně tajemně a zákeřně. Ale i tak dik, jsem si rikala, co se da proti Drahosovi vytahnout, kdyz neni puvodem Nemec ani šlechtic. Tak uz mam jasno, už mě to nepřekvapí. Moc se tesim, jak to mistni konspiratorske nicky budou do zblbnuti papouškovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18304
8.1.18 19:53

No, ne všichni lidé mají stejný smysl pro humor 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6439
8.1.18 19:56
@Petra Star píše:
Rozdíl je ale v tom, jaké si vzali ze své minulosti ponaučení. Rusko jede pořád podle starých metod, v čele státu mají agenta sovětské KGB a už by se zas rozpínali - Ukrajina, Gruzie…

buďme rádi, že jsou v Evropě teď mírný zimy. V zadeli Ruska by kvůli ropě a plynu byli všichni evropští politici, máte všichni krátkou paměť. :mrgreen: :mrgreen:
jinak Německo se z chyb poučilo. To si nás rovnou koupilo. Ostatně jako vždycky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18304
8.1.18 20:05
@robínek píše:
Jasně. A mnoho jako totalni hovadina, ale kdo by si s tim lamal hlavu a neco si overoval, že? Hlavně aby to vypadalo dostatečně tajemně a zákeřně. Ale i tak dik, jsem si rikala, co se da proti Drahosovi vytahnout, kdyz neni puvodem Nemec ani šlechtic. Tak uz mam jasno, už mě to nepřekvapí. Moc se tesim, jak to mistni konspiratorske nicky budou do zblbnuti papouškovat.

Ale on stačí fakt, že pro něj není problém přijmout 2600 migrantů a o dalším přílivu mlží a že podepsal petici proti „protimuslimským“ náladám. Nevím, kdo při smyslech by chtěl, aby jsme tu měli teroristické útoky jak v Německu, aby jsme se bály jít jako ženy po ulici, kdo nás kde znásilní, nebo naše dcery..
Je mi fuk, kdo si kvůli mým názorům klepe na čelo..různé situace v životě mi ukázaly, že intuici mívám docela dobrou..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19874
8.1.18 20:06

Už nic :lol:

Příspěvek upraven 08.01.18 v 22:47

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12503
8.1.18 20:07
@Evulina píše:

Konkretni priklad?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4844
8.1.18 20:08
@samá práce píše:
buďme rádi, že jsou v Evropě teď mírný zimy. V zadeli Ruska by kvůli ropě a plynu byli všichni evropští politici, máte všichni krátkou paměť. :mrgreen: :mrgreen:
jinak Německo se z chyb poučilo. To si nás rovnou koupilo. Ostatně jako vždycky.
:D :lol: :mrgreen:
Zato Rusáci si u nás vzali, co se jim zlíbilo a ani za to nezaplatili. Němci tu investujou, modernizujou technologie, nekradou. Kdyby nás SSSR nesrazilo na kolena, mohli jsme být sto mil před Němci. Válka nám nezničila infrastrukturu, průmysl byl na špičkové urovni. Ale na kdyby nehrajme. Já myslím, že i tak je rozdíl před 89 a po je jasný. Kdo chce do Ruska, ať si tam jede. Bude klid :dance:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová