Kojení na veřejnosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
72725
4.4.16 12:49
@Anonymní píše:
Holky jak to mate s kojenim vetsich deti na verejnosti? mame 14ti mesicniho raubire, co nechce nic jineho nez MM a tak kojim vanku i takovyho raracha… :oops:

staršího jsem na veřejnosti nekojila - já na to nemám buňky :mrgreen: jsem stydlín.. mladšího akorát když byl fakt malé mimino a to v šátku :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.4.16 12:51

U miminek mi to přijde v pohodě (dá se to dělat diskrétně), ale u větších dětí mi to nepřijde vhodné (mám zkušenost u známé, její dítě při tom dělá blbosti, většinou na sebe strhnou pozornost a ona s prsem venku… :nevim: )

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.4.16 12:51

Ja sem taky desnej stydlin, ale malej krici ham mlíííí… tak se to jinak neda :mrgreen: me to prijde prirozene, ale kolem me uz jsou vetsinou decka stejneho veku (+- odstavena a m) jen ja mam takovyho zavislacka… ale nejak se zacinam na materske ucit, ze jsou mi ostatni sumak, i kdybych se venku stavela na hlavu tak jim to muze byt jedno :)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.4.16 12:53

Ja mela prso venku i kdyz sem kojila 6mesicniho… byl tak fascinovanej okolim, ze prso poustel a chytal a me vlalo ve vetru :lol: :lol: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
1703
4.4.16 12:54
@j.a.n.i1 píše:
No, naposled jsem kojila tu moji malou potvoru ráno v šatně ve školce… podotýkám státní, takže můžeš tipnout její věk. To už mi tedy bylo hloupé, ale pokud si mám vybrat mezi „napiju se s úsměvem odcházím do třídy“ a „nedostanu a ztropím hysterickou scénu“, tak je volba jasná.

tak to bys mi asi lehce vyrazila dech :mrgreen: u nás teda berou až čtyřletý, ale zarazilo by mě to upřímně řečeno i u tříleťáka, vidět to v šatně v MŠ

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102087
4.4.16 12:54
@Anonymní píše:
U miminek mi to přijde v pohodě (dá se to dělat diskrétně), ale u větších dětí mi to nepřijde vhodné (mám zkušenost u známé, její dítě při tom dělá blbosti, většinou na sebe strhnou pozornost a ona s prsem venku… :nevim: )

Nojo, ale to je chyba té známé, dítě musí vědět, že jak začne dělat blbiny, tak okamžitě konec. U nás nebylo vidět nic, i když ze vzájemné polohy je celkem jasné, co to tam to dítko asi tak dělá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102087
4.4.16 12:56

@bubulina Chodila jsem později, abysme tam byli sami… potkalo nás jen občas nějaké dítko utíkající na záchod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2453
4.4.16 12:59

Prvniho syna jsem kojila do dvou let, ale zhruba od roku uz jen doma ci nekde v soukromi. Mel to stejne jen na uspani odpol a vecer. Ted mam pulrocaka, na verejnosti kojim uplne v pohode.
Takze za me, videt venku maminku kojici vetsi dite, je mi to fuk, nepohorsuje me to, jejich vec. Ale ja osobne uz bych si pripadala trochu trapne, nevhodne :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1703
4.4.16 12:59

Hele v pohodě, je to čistě vaše věc. :) Pokud vám to tak vyhovuje a nikoho tím neomezujete, tak proč ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lizzi
4.4.16 13:00
@j.a.n.i1 píše:
Nojo, ale to je chyba té známé, dítě musí vědět, že jak začne dělat blbiny, tak okamžitě konec. U nás nebylo vidět nic, i když ze vzájemné polohy je celkem jasné, co to tam to dítko asi tak dělá.

myslím, že lidi nemají problém s kojením, ale s viditelným prsem. tohle bych brala jako hodně v pohodě ;-)

• Citovat
  • Upravit
15503
4.4.16 13:03
@Anonymní píše:
Holky jak to mate s kojenim vetsich deti na verejnosti? mame 14ti mesicniho raubire, co nechce nic jineho nez MM a tak kojim vanku i takovyho raracha… :oops:

Lidi dělají na veřejnosti tolik nepřijatelných věcí :lol: a kojení mezi ně rozhodně nepatří, pokud tobě to nevadí a dítko potřebuje, klidně nakoj, není na tom nic divného ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
4.4.16 13:10

V nutnosti jsem kojila i 16 měsíčního, ale otočená od lidi a zakrytá plenkou. Jinak bych se styděla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pohlazeni
4.4.16 15:54
@Anonymní píše:

Kojim venku 22 mesicni. Klidne i v mhd, mam tam vychytany strategicky kojofleky.:-D

• Citovat
  • Upravit
pohlazeni
4.4.16 15:55
@Anonymní píše:
Ja mela prso venku i kdyz sem kojila 6mesicniho… byl tak fascinovanej okolim, ze prso poustel a chytal a me vlalo ve vetru :lol: :lol: :mrgreen:
:lol:
  • Citovat
  • Upravit
pohlazeni
4.4.16 15:56
@j.a.n.i1 píše:
Nojo, ale to je chyba té známé, dítě musí vědět, že jak začne dělat blbiny, tak okamžitě konec. U nás nebylo vidět nic, i když ze vzájemné polohy je celkem jasné, co to tam to dítko asi tak dělá.
:palec:
  • Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová