Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
verenika píše:atominnka píše:Ale polepšíš se, a budeš používat místo aviváže ocetverenika píše:néééééatominnka píše:Ty nepreš v Lovele?peggy.sl píše:Ne, v savu ne:-D v persilu už od narozeníatominnka píše:Jestli nepereš hadry v Savu, tak můžeš…peggy.sl píše:já jsaem kojila, můžu taky???
Holky až nám to tu zavřou, tak zakládám novou uzavřenou skupinu s názvem ,,Sebranka nekojících magorek,, doufám, že se zapojíte!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
nebij mě
![]()
![]()
aviváž nepoužívám
na co ocet? trochu louhu do toho dám… budu to mít kráááásně čistý(a děravý)
verenika píše:atominnka píše:Zítra půjdeš nakoupitverenika píše:Ne to není eko.. Jdu skočit z oknapeggy.sl píše:to není v pořádku!! To není ekoatominnka píše:Tak to je v pořádku…peggy.sl píše:Ne, v savu ne:-D v persilu už od narozeníatominnka píše:Jestli nepereš hadry v Savu, tak můžeš…peggy.sl píše:já jsaem kojila, můžu taky???
Holky až nám to tu zavřou, tak zakládám novou uzavřenou skupinu s názvem ,,Sebranka nekojících magorek,, doufám, že se zapojíte!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
no, asi budu muset
![]()
Hodaka píše:
používám papírový plenky![]()
![]()
no fůůůůj, musíš látkovat
![]()
peggy.sl píše:
Ocet jako aviváž je taky dobrý nápad. A vůbec to nesmrdí!!!To bych chtěla vidět..
já právě taky ![]()
verenika píše:Hodaka píše:no fůůůůj, musíš látkovat
![]()
![]()
![]()
![]()
Už se taky stydím
![]()
nevím jak vy, ale já mám necky a valchu. Používám mýdlový sliziček, na změkčení octíček a schne mi to na sluníčku.. Prostě jsme eko rodinka ![]()
Jak tak koukám mám co dohánět
jak výživu, tak praní, styl mluvení, je toho moc bojím se že to nezvládnu ![]()
Hodaka píše:
![]()
To nejsou plenky, ale ,,hnusky,, a ty jsi automaticky hnusařka…
P.S. Já taky!!! ![]()
verenika píše:
nevím jak vy, ale já mám necky a valchu. Používám mýdlový sliziček, na změkčení octíček a schne mi to na sluníčku.. Prostě jsme eko rodinka
taky máš co dohánět
třeba jízda autem, proč nekoupíš bycikel?
verenika píše:
nevím jak vy, ale já mám necky a valchu. Používám mýdlový sliziček, na změkčení octíček a schne mi to na sluníčku.. Prostě jsme eko rodinka
Doufám, že si ten slízek doma vyrábíš sama?
peggy.sl píše:Hodaka píše:To nejsou plenky, ale ,,hnusky,, a ty jsi automaticky hnusařka…
![]()
P.S. Já taky!!!
No jo, hnusky. Jsem si nemohla vzpomenout ![]()