Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
marra píše:RyBANA píše:ja vcera sedela zabalena v bunde,dece,s cigem,a vajecnakem,taky jsem milovala celej svet
Mě to teda blbý není, ani s kočárem v parkuA ani nehodlám přestávat - zatím…moje jediná slast po dni stráveném s uřvaným nervním děckem - je letní posezení na balkóně s cígem a sklenkou vína nebo lahváčem
V tu chvíli miluji celý svět
![]()
Já nekouřím moc, v zimě pokud nejdu do hospody tak vlastně vůbec, nesnáším zimu - kazí mi požitky ![]()
V létě to rozjedu, ale pořád kouřím relativně málo - prostě u mě to rozhodně není o závislosti (jak říká každej feťák
) ale o umocnění momentu nebo uklidnění se
![]()
Katka86 píše:marra píše:To by si zas všichni mysleli,že se vrátila ptačí chřipkaKatka86 píše:dej si roušku:)RyBANA píše:Kvůli tobě mám určitě astma
Mě to teda blbý není, ani s kočárem v parkuA ani nehodlám přestávat - zatím…moje jediná slast po dni stráveném s uřvaným nervním děckem - je letní posezení na balkóně s cígem a sklenkou vína nebo lahváčem
![]()
![]()
![]()
![]()
Katka86 píše:
Já jsem silný astmatik a co mě překvapilo,že když jsem hulila,tak se mi hodně zmírnilo a ted mi stačí se zasmát a už se plazím pro dýchátko![]()
![]()
Protože kouřením se rozšiřují cévy a líp se dýchá
Stejně tak „pomáhá“ při paradentóze
Jo když člověk chce tak i na zlém si najde dobré věci
![]()
RyBANA píše:marra píše:RyBANA píše:ja vcera sedela zabalena v bunde,dece,s cigem,a vajecnakem,taky jsem milovala celej svet
![]()
Já nekouřím moc, v zimě pokud nejdu do hospody tak vlastně vůbec, nesnáším zimu - kazí mi požitky
V létě to rozjedu, ale pořád kouřím relativně málo - prostě u mě to rozhodně není o závislosti (jak říká každej feťák) ale o umocnění momentu nebo uklidnění se
![]()
No ty jsi teda matka
do hospody,kouří v parku,pije na balkoně
To ještě na tebe nikdo nezavolal sociálku
![]()
RyBANA píše:marra píše:RyBANA píše:ja vcera sedela zabalena v bunde,dece,s cigem,a vajecnakem,taky jsem milovala celej svet
![]()
Já nekouřím moc, v zimě pokud nejdu do hospody tak vlastně vůbec, nesnáším zimu - kazí mi požitky
V létě to rozjedu, ale pořád kouřím relativně málo - prostě u mě to rozhodně není o závislosti (jak říká každej feťák) ale o umocnění momentu nebo uklidnění se
![]()
tak to ja uz jsem zavislak
moment umocnuji i desetkrat za den
chvala budiž viceroykam ![]()
Já jsem kouřiot přestala téměř ihned potom, co jsem zjistila, že jsem těhotná ( chtěně ale neplánovaně
a i když se mnou měsíc nebyla řeč (nervozni, podražděná) tak to přešlo samo,šlo jen o to to vydržet
A neříkám, že němám nikdy chut ani trošku, ale už jsem s tím jednou sekla, jen bych to zhoršila. A ten mýtus že lepší je kouřit mín než přestat vůbec je ptákovina
Stejně jako že 3 nebo 5 cigaret denně mimino ani nepostřehne…Vy je snad postřehnetem ne? Tak mimino taky..v těhu chápu, jestůi není síla na boj s nikotinem, matka si nevybere, ale u kojení si vybrat může. Zakladatelko: raději nekoj, kojení je pro dítě to nejlepší pouze v případě, kdy se do tla nedostávají tyto jedy (atb, kouření, alkohol).
marra píše:RyBANA píše:A porad ciga chutnaj co?jiz chapu,ze koureni u kocaru tebe(i me)nemuze zastavitKatka86 píše:Utěší tě trochu, že ho mám taky?RyBANA píše:Kvůli tobě mám určitě astma
![]()
![]()
![]()
Počkej počkej..já rozjela ještě vyšší level, zjistili mi silnou alergii na tabák
ale nevím teda jak se projevuje - možná mi jen (jen
) zhorší astma ![]()
Ale jo chutnaj tím víc ![]()
marra píše:RyBANA píše:tak to ja uz jsem zavislakmarra píše:RyBANA píše:ja vcera sedela zabalena v bunde,dece,s cigem,a vajecnakem,taky jsem milovala celej svet
![]()
![]()
chvala budiž viceroykam
Taky jedu Viceroy
ale jedině slim a mentol - hovado no ![]()
RyBANA píše:marra píše:Taky jedu ViceroyRyBANA píše:tak to ja uz jsem zavislakmarra píše:RyBANA píše:ja vcera sedela zabalena v bunde,dece,s cigem,a vajecnakem,taky jsem milovala celej svet
![]()
![]()
chvala budiž viceroykam
ale jedině slim a mentol - hovado no
Ty woe rybano,tak ted pockej az prijdou dokonale matky
alergie,astma,tak to moje huleni u kocaru a detskeho hriste je hovnajs
![]()
marra píše:
Ty woe rybano,tak ted pockej az prijdou dokonale matky![]()
![]()
Tak se schovejte,třeba do koše na hlavy u gilotiny,tam vás nenajdou
![]()
Já pádím,jinak dneska snad ani nepoobědváme
![]()
marra píše:RyBANA píše:tak to ja uz jsem zavislakmarra píše:RyBANA píše:ja vcera sedela zabalena v bunde,dece,s cigem,a vajecnakem,taky jsem milovala celej svet
![]()
![]()
chvala budiž viceroykam
Tak holky vy mě bavíte
, mám to uplně stejně, a kočár se fakt blbě tlačí s cigárem v ruce…
jo jo vaječnák, a šup na balkon, jenom škoda že ten vaječnák už mi došel ![]()
NO a já se tu perfektně bavím s kuřačkama,ač jsem sama zarputilý nekuřák,kdo by to byl řekl
![]()
marra píše:
Ty woe rybano,tak ted pockej az prijdou dokonale matky![]()
![]()
Katka86 píše:
NO a já se tu perfektně bavím s kuřačkama,ač jsem sama zarputilý nekuřák,kdo by to byl řekl![]()
![]()
kuřák nebo nekuřák, ale jsou NORMÁLNÍ!!!! ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat