Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@ircav píše: Více
a ještě odmítla dědictví své části domu, kde se synem bydlela, já nevím, to je celé tak přitažené za vlasy
@stinga píše: Více
Taky tomu nevěřím.. Každopádně tchyně / netchyně, s takovým chlapem není možný společný život.
Zakladatelko, já na tvém místě bych asi vyletěla z kůže. Tvůj muž okrádá svou rodinu na všech frontách. Nevím, co ti poradit, pro mě by tato situace znamenala rozhodnutí o samé podstatě našeho vztahu. Já bych asi nedokázala zkousnout, že se muž chová jako finanční negramot a navíc má v plánu věnovat víc času své matce, než vlastním malým dětem (3× týdně u ní přespávat, jako wtf???) Asi bych mu řekla, ať si s mamkou hledají rovnou dvoupokoják ![]()
@Michelle_M píše: Více
A neluplo mu třeba v hlavě ze smrti sourozence? Jinak si to snad nedokážu vysvětlit, celé je to šílenost. Zajímalo by mne, jaký byl před tím..
@Apolena05 píše: Více
Snad jednou nezažiješ smrt svého dítěte. I když, pak vyšší salámové přes pusu.
Edit adminem: upravena vulgarita
@Betty MacDonald píše: Více
To jo, ale je třeba si přečíst tu předchozí diskusi. Říct tchyni, ať zůstane, jak dlouho bude chtít, taky může znamenat navždy.
Toto je moje noční můra, jen s tím rozdílem, že můj chlap je jedináček ( jeho matka na něm visí i přes 250km vzdálenost),má staršího partnera a v momentě, až jeden z nich zůstane sám, tak si budou ještě víc uzurpovat syna pro sebe, když už teď ho manipulují proti nám 🙂 Zakladatelko, pokud je tchýně soběstačná, nikdo z nich nechce ustoupit, tak to zkus udělat jako chytrá horákyně. Ty jsi těhotná a máš doma malé dítě. Tchýně neví co s volným časem. Tak přístup, že Okay, že ať si u vás je nanejvýš měsíc ( neříkat jak dlouho chce! ),ale že bude si vařit, bude si po sobě uklízet apod. Schválně nastavit pravidla. Jsem zvědavá, jak se jim to bude líbit. To víš že jo, aby se ti baba vykýblovala na gauč a ty ji budeš obskakovat a ještě se o všechno starat. ![]()
@Anonymní píše: Více
No to ani náhodou, ona řekne pravidla, tchyně naslibuje hory, doly a co s ní udělá, když to dělat nebude? Synáček bude tvrdit, že maminka je hodná, myslí to dobře a přeci jí neřekne, že má vypadnout. A má jí tam napořád. Vůbec nic takového nenabízet, naopak. Nenechat přespat ani jednu noc, není důvod. Navíc ve 2+kk nevím kde by chtěla spát.
@Monchichik píše: Více
Kort když může spát v jednom ze 4 jejich apartmánů 6 minut od nich.
Je to jen nástřel, beztak to nepřijmou a o to jde ![]()
Někdy přespávám dvě noci, někdy týden, pravidelně ale jednu noc za týden. Jinak podle potřeby.
@Monchichik nevěřím, že by kývla drahá maminka na požadavky své snachy, ona to chce podle sebe, ne podle mladé ![]()
@Anonymní píše: Více
tak kývnout by mohla, ale rozhodně by se jich nedržela a v synkovi by měla zastání…takže ani jednu noc, smůla…
Ano, s tchýní mám vztah korektní, ale kdyby byla s námi ve 2 místnostech, víc jak jeden den bych asi nedala.