Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Honza 12 píše:
Tak pojď já už du.. Čekám na zastávce 5 minut… Pak jedu… A ostatním přeji krásnej večer plnej zábavy..
Je mi 28 roků:
nyní jeden muž na sex
@grepfruit píše:
Je mi 28 roků:
- 3 ženy-opakovaný sex s nimi
- 20 mužů
nyní jeden muž na sex
to už si tu psala ne ![]()
@sissi79 píše:
Troll, doporučuju ignorovat
jj, já se bojím těch co jsou na holky, znám jeden lesbický pár, jednou jsem s nimi jela domů a ty řeči, nekecám že jseem se bála že se mnou zastaví někde na krajnici a bude po mě
![]()
@MarkétkaBeruška píše:
jj, já se bojím těch co jsou na holky, znám jeden lesbický pár, jednou jsem s nimi jela domů a ty řeči, nekecám že jseem se bála že se mnou zastaví někde na krajnici a bude po mě![]()
@MarkétkaBeruška píše:
jj, já se bojím těch co jsou na holky, znám jeden lesbický pár, jednou jsem s nimi jela domů a ty řeči, nekecám že jseem se bála že se mnou zastaví někde na krajnici a bude po mě![]()
Holky moje krmím malou, přijdu později
spala mi doted tak papáme se zpožděním, kdyby mě chtěli super matky kontrolovat ![]()
@grepfruit píše:
Je mi 28 roků:
- 3 ženy-opakovaný sex s nimi
- 20 mužů
nyní jeden muž na sex
A hrozně ti vadí, že na to nikdo nereaguje, už to čtu po 6 ![]()
@MarkétkaBeruška píše:
když jsem byla na koleji, rekonstruovali ubytování pro holky ze sportovního gymplu (samé lesbičky - fotbalistky), tak je přehodili na chvilku k nám na patro. No holky, kdo nezažil nepochopí - s kamarádkou jsme si kryly záda i ve sprše, holky byly horší, než nadržená věznice chlapů ![]()
@simona.b. píše:když jsem byla na koleji, rekonstruovali ubytování pro holky ze sportovního gymplu (samé lesbičky - fotbalistky), tak je přehodili na chvilku k nám na patro. No holky, kdo nezažil nepochopí - s kamarádkou jsme si kryly záda i ve sprše, holky byly horší, než nadržená věznice chlapů
Ty vado fakt ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Znám