Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Tady taková divočina a já to nestihla. Nojono, mozek na mateřský. Radši jsem byla s manželem v posteli, já barbar
![]()
@simona.b. píše:když jsem byla na koleji, rekonstruovali ubytování pro holky ze sportovního gymplu (samé lesbičky - fotbalistky), tak je přehodili na chvilku k nám na patro. No holky, kdo nezažil nepochopí - s kamarádkou jsme si kryly záda i ve sprše, holky byly horší, než nadržená věznice chlapů
chápu
![]()
Tady se teda děly věci a já spala, sakra, dočítám, dočítám, ale kdyby mi nějaká hodná dušička dokázala v kostce říct co se stalo, budu ráda, nebo jen další troll typu Apolena22? ![]()
@MarkétkaBeruška píše:
Tady se teda děly věci a já spala, sakra, dočítám, dočítám, ale kdyby mi nějaká hodná dušička dokázala v kostce říct co se stalo, budu ráda, nebo jen další troll typu Apolena22?
@zorkaV píše:vidím to na nudici se stvoření s komplexy, který chtělo být důležitý, ale vytočilo maximálně samo sebe. Taky jsem se málem rozbrecela, že jsem o to přišla
@MarkétkaBeruška píše:![]()
díky
Co jste tu prováděly?
Že já na to pivko chodil.. ![]()
Je mi skoro 29, prvni sex v 17, od 23 staly partner (nyni manzel). Takze za sest let celkove 2, i s manzelem tedy 3, z toho jedna nocovka (trojka s moji kamradkou a jejim pritelem
). Moznosti bylo vic, ale bud jsem v te dobe byla zadana (s mou prvni laskou jsem chodila dlouho) nebo jsem proste nechtela. ![]()
@Honza 12 píše:
Co jste tu prováděly?Že já na to pivko chodil..
@zorkaV píše:vidím to na nudici se stvoření s komplexy, který chtělo být důležitý, ale vytočilo maximálně samo sebe. Taky jsem se málem rozbrecela, že jsem o to přišla
@SiriusGG píše:
Neuvěřitelný. Tolik „matraček“ by jsem tu fakt nečekal. Kolem pěti sex. partnerů to ještě chápu, ale čísla nad dvacet to už je fakt extrém…
Ano, taky nechápu.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat