Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@rokris píše:
Ano, taky nechápu.
A vám se nikdy nestalo, že jste měli třeba někoho rádi, psali jste si, jak vám chybí někoho mít, občas kafe, pak se to jednou zvrtlo, ale dotyčná osoba řekla, že vztah nechce? A když se vám to stane třeba 3×, tak jste nasní na celej svět, ale už s tím nic neuděláte. Není to případ všech, že se ke svýmu číslu dostali nevinně, ale kdo takovou svirnu poznal se teď právem cítí dotčeny titulem od vás
@zorkaV píše:
A vám se nikdy nestalo, že jste měli třeba někoho rádi, psali jste si, jak vám chybí někoho mít, občas kafe, pak se to jednou zvrtlo, ale dotyčná osoba řekla, že vztah nechce? A když se vám to stane třeba 3×, tak jste nasní na celej svět, ale už s tím nic neuděláte. Není to případ všech, že se ke svýmu číslu dostali nevinně, ale kdo takovou svirnu poznal se teď právem cítí dotčeny titulem od vás
To souhlasím. Já jsem ovšem daný titul nepoužila. Jen jsem napsala, že to taky nechápu. Ten počet partnerů. To bych prostě nestihla. ![]()
@zorkaV píše:
No však píšou dvakrát třikrát to chápu, ale dvacetkrát? ![]()
@Gina108 píše:
No však píšou dvakrát třikrát to chápu, ale dvacetkrát?
Tak bohužel to ve finálním skóre nepomůže
Zdravím,
vzhledem k tomu, že na posledních stránách se diskuze stočila k hádkám a urážkám, diskuzi uzamykám.
Maruška
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat