Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@impossible já si myslím, že pokud je normálně vychovaný, že mu to bude samotnému blbé.. všechno si nechat platit
Uvidíte.. ![]()
Příspěvek upraven 15.03.22 v 19:19
@Trojlístek píše:
Mně můj otec od mala říkal, že očekává, že se odstehuji alespoň 250 km daleko, často mu to pri setkáních připomínám, že se to sice úplně nepovedlo, ale nezávislá jsem.Já se omlouvám, mám mezery. Kdo je Lucka?
Lucenka. ![]()
@Trojlístek píše:
Já vůbec nevím![]()
nějaké bližší info?
To neřeš, byla, odešla a tvrdí ze se nevrátila ![]()
@SAJ píše:
Lucenka.
Ona se reinkarnovala??
To ji bez EM moc dlouho nebavilo??
A který že to nick je to??
@Trojlístek píše:
Já vůbec nevím![]()
nějaké bližší info?
Byla tu dlouholetá uživatelka, diskutující naprosto totožným stylem jako Snorlafix, či jak je ten její nick. Chytla se jednotlivosti a jela jak kafemlejnek.
No, počti si o tom doplatku děcka na vytoužený lepší a dražší příměšťák, to pro ni bylo naprosto typický.
No, někdy v lednu to hlasitě práskla dveřma, přičemž v nějaké diskusi pozurážela koho tam našla a s plnou parádou požádala o smazání profilu.
Načež se tu objevila Snorlafix - což je náhoda zcela náhodná. ![]()
@SAJ
To nebylo letos v lednu, to bylo už loni, tu diskusi si pamatuji, tuším že to bylo o kabelce pro puberťačku. Už nevím kdy přesně to bylo, ale stopro loni
@SAJ no to je pravda, že ten styl zasekle desky v této diskusi mě omrzel a než reagovat na to, tak raději vůbec.
@SAJ píše:
Byla tu dlouholetá uživatelka, diskutující naprosto totožným stylem jako Snorlafix, či jak je ten její nick. Chytla se jednotlivosti a jela jak kafemlejnek.No, počti si o tom doplatku děcka na vytoužený lepší a dražší příměšťák, to pro ni bylo naprosto typický.
No, někdy v lednu to hlasitě práskla dveřma, přičemž v nějaké diskusi pozurážela koho tam našla a s plnou parádou požádala o smazání profilu.
Načež se tu objevila Snorlafix - což je náhoda zcela náhodná.
Registrovala jsem se někdy na podzim. Takže těžko budu Lucenka, jestli odešla a lednu. Navíc prý mě někdo poznal podle profilové fotky. Ale když jsem dala do dané diskuze profilovku v lepší kvalitě, která jasně ukazovala, že to jsou dvě různé osoby, tak už se nikdo neozval. A přesto zase někdo vytahuje, že jsem Lucenka, což se dozvím v každé diskuzi, do které napíšu.
@werajsik píše:
@SAJ
To nebylo letos v lednu, to bylo už loni, tu diskusi si pamatuji, tuším že to bylo o kabelce pro puberťačku. Už nevím kdy přesně to bylo, ale stopro loni
Máš pravdu, bylo to na začátku října…
@lucenka píše:
Je mi to jedno. Už jsem dávno požádala o smazání nicku. Nebaví mě zdejší stádo klovacích slepic, kdekoliv se objevím. Už toho mám plný zuby, jak se do mě @topazio, Matt a spol. naváží, kdekoliv se objevím.
@Snorlaxik promin ale jsou úplně jiné znaky než profilovka ( odhaduji, ze je to tvá máma s tvým synem ) tvůj projev je proste jasné Lucenovsky
@jahuhudka píše:
@Snorlaxik promin ale jsou úplně jiné znaky než profilovka ( odhaduji, ze je to tvá máma s tvým synem ) tvůj projev je proste jasné Lucenovsky
Tak teď už netuším, kdo na té profilovce je. Jednou je to Lucenka, jednou je to moje máma. Nemůžu to být prostě jen já?
A pokud vím, tak Lucenka žije někde v Asii, takže těžko bude v tuhle dobu vzhůru.
@Snorlaxik píše:
Tak teď už netuším, kdo na té profilovce je. Jednou je to Lucenka, jednou je to moje máma. Nemůžu to být prostě jen já?
A pokud vím, tak Lucenka žije někde v Asii, takže těžko bude v tuhle dobu vzhůru.
@Snorlaxik píše:
Hele, vybodni se na to.
A pokud tu chceš být v příští reinkarnaci s čistým štítem, tak začni jinak diskutovat. ![]()
Styl kafemlejnek o detailu je tady už profláklý…
Taky většina psala, spořit tu castku dítěti. Jsou to rozumné mámy, které chtějí mít z deti rozumné dospělé.