Kolik sexuálních partnerů?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2400
6.6.12 09:01

Jinak v noci jsem nemohla spát, tak jsem to počítala a s tou stovkou jsem to trochu přepískla. Je to max. 50 sex. partnerů za 20 let sex. aktivního života a počítám tedy i když došlo jen k dráždění jazykem, nebo se jednalo o ženu. To je taky sex. partner ne ? Za 20 let sex. aktivního života to vychází na 2,5 partnera na rok, tak to je 1 a kousek na půl roku no.

Vážné vztahy jsem měla 2.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
muffinka89
6.6.12 10:21

@dada12 to jsme dvě.A už žádného jiného chlapa nechci-i když mě občas pěkně štve…ale já jeho taky :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
4476
6.6.12 10:32

Holky a jak si to srovnate v hlave, ze nechcete po tom chlapovi vic jak sex? Taky si osobne neumim predstavit, ze bych vyrazila nekam do spolecnosti a tam bych potkala trebas pet chlapu, se kteryma jsem neco mela :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8814
6.6.12 10:33
@74paja píše:
Holky a jak si to srovnate v hlave, ze nechcete po tom chlapovi vic jak sex? Taky si osobne neumim predstavit, ze bych vyrazila nekam do spolecnosti a tam bych potkala trebas pet chlapu, se kteryma jsem neco mela :roll:

Ted nevim co tim myslis? Co si mam srovnat v hlave?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8814
6.6.12 10:34
@dada12 píše:
Je tu na Emiminu někdo, kdo miluje sex a svedení pěknýho kluka bere jako potěšení ? Bez ohledu na to, jestli sex bude pokračovat ve vztah ? Prostě jen si užít tělo a mužnou blízkout toho protějšku ? Je tu někdo takový neanonymní ? :-)

Ja.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4476
6.6.12 10:35

@Loki01 No myslim, ze vetsina lidi bere sex jako vyvrcholeni mileneckeho vztahu, jde do toho s laskou. Holky, ktery stridaj casto partnery trebas na jednu noc to teda berou jak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
etatinek
6.6.12 10:37
@dada12 píše:
Je tu na Emiminu někdo, kdo miluje sex a svedení pěknýho kluka bere jako potěšení ? Bez ohledu na to, jestli sex bude pokračovat ve vztah ? Prostě jen si užít tělo a mužnou blízkout toho protějšku ? Je tu někdo takový neanonymní ? :-)

Jako myslíš někdo kromě tebe?? 8o :P

• Citovat
  • Upravit
8814
6.6.12 10:39
@74paja píše:
@Loki01 No myslim, ze vetsina lidi bere sex jako vyvrcholeni mileneckeho vztahu, jde do toho s laskou. Holky, ktery stridaj casto partnery trebas na jednu noc to teda berou jak?

Tak ja jsem verna memu muzi.
Ale kdyz jsem byla sama tak jsem si uzivala.
Ja sex miluju, bavi me. Neberu to jako neco co nekomu (a sobe) odpiram, protoze by me uz „mel“ a nechtel. To mi pripada strasne ponizujici takove mysleni.
Laska a sex jsou dve uplne jine veci.
Ale to neznamena, ze nejsem verna.

Jo a s tou vetsinou, nevim nevim:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
etatinek
6.6.12 10:40
@74paja píše:
@Loki01 No myslim, ze vetsina lidi bere sex jako vyvrcholeni mileneckeho vztahu, jde do toho s laskou. Holky, ktery stridaj casto partnery trebas na jednu noc to teda berou jak?

Odpověď najdeš u: dada12
Ukecaná baba ;) Příspěvků: 1068 dnes v 06:47 v této diskusi… ;)

• Citovat
  • Upravit
27029
6.6.12 10:41
@Loki01 píše:
Tak ja jsem verna memu muzi.
Ale kdyz jsem byla sama tak jsem si uzivala.
Ja sex miluju, bavi me. Neberu to jako neco co nekomu (a sobe) odpiram, protoze by me uz „mel“ a nechtel. To mi pripada strasne ponizujici takove mysleni.
Laska a sex jsou dve uplne jine veci.
Ale to neznamena, ze nejsem verna.Jo a s tou vetsinou, nevim nevim:)

tak tak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4476
6.6.12 10:43

@Loki01 No je videt, ze jsi feministka {bez urazky}, mas k tomu takovy „chlapsky“ pristup. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8814
6.6.12 10:47
@74paja píše:
@Loki01 No je videt, ze jsi feministka {bez urazky}, mas k tomu takovy „chlapsky“ pristup. ;)

To urcite. Proc by melo byt osloveni „feministka“ urazka?

Jinak k tem nekolika chlapum co jsi s nimi spala a potkas je ve spolecnosti.
Ja to opravdu vidim jinak. Na nasi svatbe bude dokonce „kamarad“ co jsem s nim spavala. Muj o tom vi a je mu to jedno.

Příspěvek upraven 06.06.12 v 10:49

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
etatinek
6.6.12 10:47
@74paja píše:
@Loki01 No je videt, ze jsi feministka {bez urazky}, mas k tomu takovy „chlapsky“ pristup. ;)

No jo no, svět se v prdel obrací… :P

• Citovat
  • Upravit
2400
6.6.12 10:48

Ja jsem taky feministka :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4476
6.6.12 10:51

A vite holky, ze jsem si myslela, ze jste feministky :lol: Me by trebas osloveni feministka urazilo, ja o sobe tvrdim, ze jsem zdrave emancipovana, vyrovnat muzum se urcite nechci a ani to neni mozne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí