Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Z Prahy…
Tak to bych kontakt mela, ale nevim, jestli ti to tu muzu takhle napsat, aby to nebyla reklama… nemuzes mi napsat do SZ?
Moc děkuji, ale chtěla bych zůstat v anonymitě…, snad to jako reklama bráno nebude…
Dobre.
http://www.da-psychoterapie.cz/…kas-kralicek
Pracuji tam i dve zeny, muzete tam nejdrive zajit sama, kdyby manzel nechtel.
Vis, i kdyz je to nekdy nepekne, vztahy jsou i o tom vzhledu!!!
Pokud by me muz nepritahoval (a uz je jedno, jestli by mel hrb, mastne vlasy nebo nadvahu) tak s nim taky do postele nelezu - proste nechci. I kdyz bych ho jinak mela rada, jak ti manzel tvrdi!
Hele, a kdyz zhubnes a presto se ti on znechuti, stejne to bude plus jen a jen pro tebe!!! Protoze se budes citit o moc lepe, to snad nemuzeme nikdo poprit! ![]()
@Barca12345 píše:
Vis, i kdyz je to nekdy nepekne, vztahy jsou i o tom vzhledu!!!
Pokud by me muz nepritahoval (a uz je jedno, jestli by mel hrb, mastne vlasy nebo nadvahu) tak s nim taky do postele nelezu - proste nechci. I kdyz bych ho jinak mela rada, jak ti manzel tvrdi!Hele, a kdyz zhubnes a presto se ti on znechuti, stejne to bude plus jen a jen pro tebe!!! Protoze se budes citit o moc lepe, to snad nemuzeme nikdo poprit!
Tak tak, vzhled je pro muže hodně důležitý, jsme holt více vizuálně založení.
@zoidberg píše:
Tak tak, vzhled je pro muže hodně důležitý, jsme holt více vizuálně založení.
Presne, my zeny jsme zase zalozeny jinak, neopak… a kazdemu se libi neco jineho!
Pro me zase, i kdyby byl chlap nejhezci na planete, ale jinak vypatlany demen-t, taky ho nechci, mozna kdyby nemluvil, zasunul a sel ![]()
Jenze oni jsou prave takovi krasni ale nemachrovani panove i v te posteli k nicemu, protoze jejich egoismus prevlada i tam ![]()
@Barca12345 píše:
Jenze oni jsou prave takovi krasni ale nemachrovani panove i v te posteli k nicemu, protoze jejich egoismus prevlada i tam
To máš těžké, ale v posteli máš šoustat a ne přemýšlet na egoismem ![]()
Nejhorší je, že kdyby to tak měl ten chlap, tak jsme z toho vyřízené a budem řešit, jestli nemá milenku, radit ti, že sis ho neměla brát, bylo to vůči němu nefér je asi už zbytečný..jak sis to udělala tak to máš
@zoidberg píše:
To máš těžké, ale v posteli máš šoustat a ne přemýšlet na egoismem
Soustam abych z toho mela radost, kdyz uz pouzivame takoveto vyrazy ![]()
Ale co z toho, kdyz mi takovy krasavec dvakrat sahne mezi nohy, posolicha jazykem a hotovson??? ![]()
Samozrejme, muze se to stat s kymkoli, ale mi a mym kamaradkam se to vetsinou potvrdilo i v praxi ![]()
@Anonymní píše: Úplně zakladatelce rozumím. Má sice vše, co se týká fungování rodiny, ale chybí ji pocit, že ji má partner rád. takže ne že by život jako takový končil v 28, ale život bez lásky. Taky si kladu takovou otázku…Mám s partnerem, se kterým jsem dva roky dvouměsiční mimčo. Vztah vznikl taky defakto z rozumu, na obou stranách, ale na jeho víc. U mě nějaká zamilovanost byla a i ta fyzická přitažlivost pak byla, navíc asi jako většina žen ji zase tak nepotřebuju, spíše mě přitahuje na chlapech to, jací jsou než jakou mají postavu. On to ale tak nemá. Mám taky takových 20 kilo víc než bych měla a jemu se líbí hodně hubené…Takže od počátku byl sex dost sporadicky a to ještě v oblečení a potmě…No a teď ty dva měsíce vůbec. Ani to není možné, protože se odstěhoval spát vedle v místnosti ( údajně tím, jak se kvůli prckovi nemůže celou noc větrat, tak se mu špatně spí… Mě ani tak nejde o ten sex ( stejně bylo šestinedělí ), ale o tu blízkost. O to přitulení se před spaním. Za ty dva měsíce se kvůli tomu jen hádáme, jsem na něj nepříjemná. A už tak dva týdny uvažuju, že odejdu nebo že se pokusím si někoho najít a pak odejít…Prostě mám pocit, že takto bez lásky žít nechci. Mám na něj hroznou zlost, že všechno zničil…Jinak malého má rád a bude z něj starostlivý a milující otec, to vím. Ale já mám pocit, že v té naštvanosti, zlosti, ublíženosti nemůžu vydržet…Kdybych měla kdy, jdu hned, fakt…Zrovna po porodu, v tak citlivé období člověka odkopnout, to je fakt hnus. Co byste radili mě? Taky mě pálí dobré bydlo?…
a on amu dává najevo, že ho má ráda? tim, že založila tuhle diskuzi? pohladí ho ona, pochválí, nebo je jen votrávená??neměla si ho vůbec brát, pokud do něj nebyla zamilovaná, pokud vztah nestál aspoň na začátku na chemii a lásce rychleji dle mě vyprchá:-//
A na vzhledu záleží a myslim, že hodně, kdyý ztloustnu 20kg, tak je jasný.,že se to odrazí i na mojí náladě..ženská by o sebe měla dbát, jasný kila po porodu, tak zatnu a chvíli vydržim, ráno se učesat, jemně nalíčit, i když jsem doma, beru to jako čistění zubů..
@Barca12345 píše:
Soustam abych z toho mela radost, kdyz uz pouzivame takoveto vyrazy![]()
Ale co z toho, kdyz mi takovy krasavec dvakrat sahne mezi nohy, posolicha jazykem a hotovson???
Samozrejme, muze se to stat s kymkoli, ale mi a mym kamaradkam se to vetsinou potvrdilo i v praxi
To je holt riziko, tak si vybírej obludy ![]()
Já zase vím, že vyložený Bárbínky stojí v posteli taky za prd. Ale s kamarády se o takových věcec teda nebavíme ![]()
@zoidberg píše:
To je holt riziko, tak si vybírej obludy
Já zase vím, že vyložený Bárbínky stojí v posteli taky za prd. Ale s kamarády se o takových věcec teda nebavíme
Ted mam vybrano a jsem maximalne spokojena
Az na par detailu, ale s nimi uz se poperu ![]()
Jojo, s Barbinama taky souhlasim.
Ale fakt se o tom s chlapama nebavite?
![]()
Z Prahy…