Nešťastně vdaná ve 28

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17308
22.1.14 09:20
@Barca12345 píše:
Ted mam vybrano a jsem maximalne spokojena :lol: Az na par detailu, ale s nimi uz se poperu :-)
Jojo, s Barbinama taky souhlasim.
Ale fakt se o tom s chlapama nebavite? 8o :mrgreen:

Maximálně spokojená? To se někdo má…
A opravdu o takových věcech se nebavíme, to je docela soukromá záležitost :) A když tak ne do detailů…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
22.1.14 09:21
@zoidberg píše:
Maximálně spokojená? To se někdo má…
A opravdu o takových věcech se nebavíme, to je docela soukromá záležitost :) A když tak ne do detailů…

Uplne milujeme s mou kamoskou vinecko a rozbor detailu :lol:

No, tak vis jak, jsme spolu kratce, to je kazdy spokojeny :mrgreen: Snad to ale vydrzi tak, jak by melo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17308
22.1.14 09:31
@Barca12345 píše:
Uplne milujeme s mou kamoskou vinecko a rozbor detailu :lol:No, tak vis jak, jsme spolu kratce, to je kazdy spokojeny :mrgreen: Snad to ale vydrzi tak, jak by melo :lol:

JJ, už jsem slyšel, že holky nás prodrbají do detailů, takže jsi mi to jen potvrdila :)
Každopádně přeji ať to vydrží a užívej života :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9414
22.1.14 09:41
@zoidberg píše:
JJ, už jsem slyšel, že holky nás prodrbají do detailů, takže jsi mi to jen potvrdila :)

Jak který, my teda vůbec, to by mi bylo blbý, když ty chlapy znám, probíráme jiný věci, ale můj chlap má zasejc kamaráda, a ten je taky takovej drbací detailista. Pevně doufám, že se můj chlap nenechá strhnout! 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Virginian
22.1.14 12:47

Je to vod chlapa, spíš se detaily sdělujou když je v tom něco vtipnýho, vytahovat se kolikrát a jak jsem dobrej je spíš trapárna. A nebo teda na druhou stranu když chlap zažije něco co mu pak vrtá hlavou a potřebuje to probrat a promyslet - jako extra divoká noc nebo trapas.

Tož si představte, můj Airedale spí vedle mý postele tak deset, dvanáct let a pamatuju jednou u nás zase erotično, postel se třese, postel skřípe a já mrknu stranou a ten pes, pacholek, sedí a kouká z okna jako „já vás ignoruju, hele“ a pak si schválně nahlas zívnul. Tož to mi dodalo, já nejsem žádnej casanova, ale zas tak úplně k ničemu v posteli taky nejsem a tady, von ani mluvit neumí a kecá mi do toho :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
9414
22.1.14 13:08
@Virginian píše:Tož si představte, můj Airedale spí vedle mý postele tak deset, dvanáct let a pamatuju jednou u nás zase erotično, postel se třese, postel skřípe a já mrknu stranou a ten pes, pacholek, sedí a kouká z okna jako „já vás ignoruju, hele“ a pak si schválně nahlas zívnul. Tož to mi dodalo, já nejsem žádnej casanova, ale zas tak úplně k ničemu v posteli taky nejsem a tady, von ani mluvit neumí a kecá mi do toho :mrgreen:
:lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3815
22.1.14 13:32

Zakladatelce: My teď máme taky s manželem krizi, ale brali jsme se z lásky, ne z rozumu, že máme věk nebo abychom nezůstali sami… Přitahujeme se dodnes, jen co se narodila dcera, tak se něco v našem vztahu změnilo, víc se hádáme… Ženská by měla o sebe dbát a snažit se vypadat dobře. Myslím, že pokud mezi Vámi nikdy nebyla láska a přitažlivost, tak už tam nikdy nebude. Můžes ale zhubnout a zapracovat na sobě a cítit se líp, případně když nejsi spokojená v manželství, tak si můžeš s někým padnout do oka, kdo si Tě bude víc vážit a mít Tě rád… A to je větší šance, když budeš vypadat dobře, budeš mít vyšší sebebevědomí a cítít se dobře! Ale podle toho, co píšeš, tak se Ti moc do hubnutí nebo zapracování na sobě moc nechce - vždyť bys to dělala pro sebe!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.1.14 15:35

No on není problém v tom, že bych nechtěla zhubnout. Vím, že když to rozseknu a od přítele ( zatím jsme se nevzali, naštěstí ) odejdu, tak určitě zhubnu, to je jasný, že se budu chtít líbit…Problém je v tom, že mu asi pořád ještě dávám šanci, doufám v nějaký zázrak či co, hlavně kvůli prckovi…A vím na 100%, že kdybych zhubla a on otočil a najednou by zájem měl, čili by to potvrdilo to, že mu jde jen a jen o vzhled a o vlastní uspokojení ( proč mít sex s někým kdo mě nepřitahuje, i když vím, jak moc o to stojí…) než o mě…Tím by zkrátka u mě skončil…

• Citovat
  • Upravit
9757
22.1.14 15:37
@Anonymní píše:
No on není problém v tom, že bych nechtěla zhubnout. Vím, že když to rozseknu a od přítele ( zatím jsme se nevzali, naštěstí ) odejdu, tak určitě zhubnu, to je jasný, že se budu chtít líbit…Problém je v tom, že mu asi pořád ještě dávám šanci, doufám v nějaký zázrak či co, hlavně kvůli prckovi…A vím na 100%, že kdybych zhubla a on otočil a najednou by zájem měl, čili by to potvrdilo to, že mu jde jen a jen o vzhled a o vlastní uspokojení ( proč mít sex s někým kdo mě nepřitahuje, i když vím, jak moc o to stojí…) než o mě…Tím by zkrátka u mě skončil…

trošku nelogický… když se s ním rozejdeš, tak zhubneš aby ses líbila… ale kvůli svému muži to neuděláš? nechápu…

Příspěvek upraven 22.01.14 v 15:41

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
22.1.14 15:37

Promin, ale pokud ho nepritahujes ted, nezacnes ho pritahovat ani za tri mesice, kdyz tomu das sanci.
Pak, kdyz zhubnes a budes se mu konecne libit i jako zenska, uz ho nebudes chtit Ty…
Stejne nevidim jine reseni, nez to ukoncit. Navic nevidim duvod, proc podminovat hubnuti odchodem, nebudes hubnout pro nej, ale hlavne pro sebe, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.1.14 16:12

@Maria37
No on je zásadně rozdíl, pokud bychom nějaký sex. život normálně měli, nebo se alespoň snažil mi vyjít vstříc, to bych mu pak ráda udělala radost tím, že zhubnu a bude se mi víc líbit. Ale když mě totálně sobecky ignoruje a teprve po zhubnutí už bych pro něj byla dostatečně dobrá, tak to ať si..víš co…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.1.14 16:15

@Barca12345 Jasně, ale líp se odchází od chlapa, který vás nechce než od někoho, kdo si to už rozmyslel…pak jde jen o mou hrdost a kdyby šlo o mě, jsem dost hrdá na to, abych tuhle situaci zvládla, ale když vím, jak má rád malého a za chvíli bude vnímat i on jej, tak kdoví, jestli by ta vlastní hrdost stačila…Snad je to srozumitelné…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky