Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Barca12345 píše:
Ted mam vybrano a jsem maximalne spokojenaAz na par detailu, ale s nimi uz se poperu
Jojo, s Barbinama taky souhlasim.
Ale fakt se o tom s chlapama nebavite?![]()
Maximálně spokojená? To se někdo má…
A opravdu o takových věcech se nebavíme, to je docela soukromá záležitost
A když tak ne do detailů…
@zoidberg píše:
Maximálně spokojená? To se někdo má…
A opravdu o takových věcech se nebavíme, to je docela soukromá záležitostA když tak ne do detailů…
Uplne milujeme s mou kamoskou vinecko a rozbor detailu ![]()
No, tak vis jak, jsme spolu kratce, to je kazdy spokojeny
Snad to ale vydrzi tak, jak by melo ![]()
@Barca12345 píše:
Uplne milujeme s mou kamoskou vinecko a rozbor detailuNo, tak vis jak, jsme spolu kratce, to je kazdy spokojeny
Snad to ale vydrzi tak, jak by melo
JJ, už jsem slyšel, že holky nás prodrbají do detailů, takže jsi mi to jen potvrdila ![]()
Každopádně přeji ať to vydrží a užívej života ![]()
@zoidberg píše:
JJ, už jsem slyšel, že holky nás prodrbají do detailů, takže jsi mi to jen potvrdila
Jak který, my teda vůbec, to by mi bylo blbý, když ty chlapy znám, probíráme jiný věci, ale můj chlap má zasejc kamaráda, a ten je taky takovej drbací detailista. Pevně doufám, že se můj chlap nenechá strhnout! ![]()
Je to vod chlapa, spíš se detaily sdělujou když je v tom něco vtipnýho, vytahovat se kolikrát a jak jsem dobrej je spíš trapárna. A nebo teda na druhou stranu když chlap zažije něco co mu pak vrtá hlavou a potřebuje to probrat a promyslet - jako extra divoká noc nebo trapas.
Tož si představte, můj Airedale spí vedle mý postele tak deset, dvanáct let a pamatuju jednou u nás zase erotično, postel se třese, postel skřípe a já mrknu stranou a ten pes, pacholek, sedí a kouká z okna jako „já vás ignoruju, hele“ a pak si schválně nahlas zívnul. Tož to mi dodalo, já nejsem žádnej casanova, ale zas tak úplně k ničemu v posteli taky nejsem a tady, von ani mluvit neumí a kecá mi do toho ![]()
@Virginian píše:Tož si představte, můj Airedale spí vedle mý postele tak deset, dvanáct let a pamatuju jednou u nás zase erotično, postel se třese, postel skřípe a já mrknu stranou a ten pes, pacholek, sedí a kouká z okna jako „já vás ignoruju, hele“ a pak si schválně nahlas zívnul. Tož to mi dodalo, já nejsem žádnej casanova, ale zas tak úplně k ničemu v posteli taky nejsem a tady, von ani mluvit neumí a kecá mi do toho
Zakladatelce: My teď máme taky s manželem krizi, ale brali jsme se z lásky, ne z rozumu, že máme věk nebo abychom nezůstali sami… Přitahujeme se dodnes, jen co se narodila dcera, tak se něco v našem vztahu změnilo, víc se hádáme… Ženská by měla o sebe dbát a snažit se vypadat dobře. Myslím, že pokud mezi Vámi nikdy nebyla láska a přitažlivost, tak už tam nikdy nebude. Můžes ale zhubnout a zapracovat na sobě a cítit se líp, případně když nejsi spokojená v manželství, tak si můžeš s někým padnout do oka, kdo si Tě bude víc vážit a mít Tě rád… A to je větší šance, když budeš vypadat dobře, budeš mít vyšší sebebevědomí a cítít se dobře! Ale podle toho, co píšeš, tak se Ti moc do hubnutí nebo zapracování na sobě moc nechce - vždyť bys to dělala pro sebe!
No on není problém v tom, že bych nechtěla zhubnout. Vím, že když to rozseknu a od přítele ( zatím jsme se nevzali, naštěstí ) odejdu, tak určitě zhubnu, to je jasný, že se budu chtít líbit…Problém je v tom, že mu asi pořád ještě dávám šanci, doufám v nějaký zázrak či co, hlavně kvůli prckovi…A vím na 100%, že kdybych zhubla a on otočil a najednou by zájem měl, čili by to potvrdilo to, že mu jde jen a jen o vzhled a o vlastní uspokojení ( proč mít sex s někým kdo mě nepřitahuje, i když vím, jak moc o to stojí…) než o mě…Tím by zkrátka u mě skončil…
@Anonymní píše:
No on není problém v tom, že bych nechtěla zhubnout. Vím, že když to rozseknu a od přítele ( zatím jsme se nevzali, naštěstí ) odejdu, tak určitě zhubnu, to je jasný, že se budu chtít líbit…Problém je v tom, že mu asi pořád ještě dávám šanci, doufám v nějaký zázrak či co, hlavně kvůli prckovi…A vím na 100%, že kdybych zhubla a on otočil a najednou by zájem měl, čili by to potvrdilo to, že mu jde jen a jen o vzhled a o vlastní uspokojení ( proč mít sex s někým kdo mě nepřitahuje, i když vím, jak moc o to stojí…) než o mě…Tím by zkrátka u mě skončil…
trošku nelogický… když se s ním rozejdeš, tak zhubneš aby ses líbila… ale kvůli svému muži to neuděláš? nechápu…
Příspěvek upraven 22.01.14 v 15:41
Promin, ale pokud ho nepritahujes ted, nezacnes ho pritahovat ani za tri mesice, kdyz tomu das sanci.
Pak, kdyz zhubnes a budes se mu konecne libit i jako zenska, uz ho nebudes chtit Ty…
Stejne nevidim jine reseni, nez to ukoncit. Navic nevidim duvod, proc podminovat hubnuti odchodem, nebudes hubnout pro nej, ale hlavne pro sebe, ne?
@Maria37
No on je zásadně rozdíl, pokud bychom nějaký sex. život normálně měli, nebo se alespoň snažil mi vyjít vstříc, to bych mu pak ráda udělala radost tím, že zhubnu a bude se mi víc líbit. Ale když mě totálně sobecky ignoruje a teprve po zhubnutí už bych pro něj byla dostatečně dobrá, tak to ať si..víš co…
@Barca12345 Jasně, ale líp se odchází od chlapa, který vás nechce než od někoho, kdo si to už rozmyslel…pak jde jen o mou hrdost a kdyby šlo o mě, jsem dost hrdá na to, abych tuhle situaci zvládla, ale když vím, jak má rád malého a za chvíli bude vnímat i on jej, tak kdoví, jestli by ta vlastní hrdost stačila…Snad je to srozumitelné…