Konco-letní smutek

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3003
30.8.23 07:29

Léto miluji, ale verim, ze bude hezky teplý podzim, já mám moc rada podzimní výzdobu a dekorace, pro mě hezke každé roční období.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.8.23 08:00
@Betty MacDonald píše:
Pracuji v továrně na výrobu technické keramiky.

Tak to jo, to musí být velký hic… :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1058
30.8.23 08:06

Mám to stejně jako ty. Miluju léto, teplo, slunce. Při představě, že nás čeká zas někde minimálně 8 měsíců zimy, mi je na nic. Letos bylo i léto hrozně krátké. Vždyť ještě v květnu nosily děti rano čepice, co to je?

A škola, školka, práce, ani mi nemluv :D jsem s dětmi teď 6 týdnů doma teď v kuse a plus týden hned zkraje jak byly svátky a bylo to báječné. Manžel chodí do práce taky teprve týden. Práci mám ráda, největší stres mám z ranního vstávání a buzení dětí. Musíme totiž vstávat v 5:30. A děti to nedávaj, jsou protivný, nespolupracují, já pak jsem v nervech že nebudu včas v práci… Škoda mluvit, škoda na to jen myslet těch pár posledních volných dní :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4760
30.8.23 08:53

Co se týče počasí, tak mám ráda září a říjen. Vedra mi nevyhovují. Dovolené v létě jsou fajn, ale to věčný balení a vybalování je na palici.
Na druhou stranu se netěším, že syn začne zase chodit do školy a tím zase jen stresy. Moc mu to nejde a prdí na to…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
876
30.8.23 14:36

Jéé a já se zrovna zase těším na ten koloběh :-) Ale dovču jsme měli super, o tom žádná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3750
31.8.23 17:20

@Jarka K ja jsem taky unavená z horka a pořád tahání se s taskama někam a odněkud. Jezdíme často na chatu a na dovolené jsme taky byli. Pořád myslet na to co koupit s sebou, co nám chybí a co sbalit. Pak zas co nezapomenout vzít domů. Nebaví mě to už od května. Aspoň bude klid. Budeme jezdit tedy ještě do října, ale už ne v takové intenzitě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3750
31.8.23 17:23

Já si naopak myslím že se mnohým uleví. Děti budou mít pravidelný program. Školka, škola, nebude se muset řešit kdo bude hlídat, případně jaký s nimi vymyslet pořád plán, co s nimi dělat. Bude to jednodušší pro hodně lidí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5189
31.8.23 17:31

Já chodím do práce furt, krom dovči, děti soběstačné, takže pomoc chtějí minimálně, spíš ony pomáhají nám, domácnost je všech, takže pohoda. Ano, miluju slunce ☀️ a je ho čím dál míň, proto si ho užívám, jak to jen jde ;) Léto vždycky rychle uteče…ach jo :( A jako rodina trávíme spolu víkendy, tedy když já ani chlap nesloužíme. Ale první týden bude kritický jako každý rok…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6381
31.8.23 20:45

Já se těším tak na říjen. Je to můj nejoblíbenější měsíc, co do počasí. V září je ještě moc horko, léto pokračuje.
Chodit do práce mě teda osobně baví, jen to tam neuvěřitelně letí. Mám pocit, že sotva sednu k pc, už je čas na oběd a po něm ani nemrknu a je 5 odpoledne. Budu přecházet na jinou pozici, bude to změna, ale já je mám ráda.
Dále první nastup do první třídy, ale z toho mám spíš radost než nějakou obavu. A mladší pokračuje ve školce, ale to není nic nového.
Neboj, oni tady za chvilku fakt ty vánoce jsou. To uteče jak voda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7801
31.8.23 20:52

Miluju léto, tropy a dlouho světlo takže přechod do podzimu mě vždy rozesmutní. Letos jsme teda u moře a ještě 20 dní budeme takže si to prodloužím :mrgreen:
Syn ještě nechodí ani do školky tak se pro mě jinak kromě počasí nemění nic.
Střídání ročních období jak už bylo zmíněno by bylo fajn, ale to už je spíš minulost. Poslední roky spíš dlouhá nanicovatá zima, žádné jaro, hodně deště jak někde v Anglii a pak rovnou horko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5410
1.9.23 00:01
@Alušáček píše:
@CernaKocka PresCest Mám to stejně, miluju léto, teplo, sluníčko, dlouhé večery, grilovačky, vylety. I když chodím do prace, tak je méně povinnosti kolem dítěte, žádné úkoly, neřešíme v kolik jde spát atd. Štve mě, ze už to pomalu konci, snad ještě září říjen uzijeme trochu hezke počasí. Listopad, prosinec díky Vánocům ještě ujde, ale nejhorší je leden, únor, období úplně o ničem.

V únoru začíná předjaří. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2561
1.9.23 00:54
@Takco píše:
V únoru začíná předjaří. :)

a kdy přesně, že bych si to dala do kalendáře? :D bahno od října do května, moc se těšim :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31200
1.9.23 02:09

Tož je pomalu čas se uchýlit k zimnímu spánku. V dubnu se zas vrátim :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31200
1.9.23 02:10
@inzenyrka85 píše:
a kdy přesně, že bych si to dala do kalendáře? :D bahno od října do května, moc se těšim :mrgreen:

A co teprve ta spotřeba dříví :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80389
1.9.23 07:26
@Lorre píše:
A co teprve ta spotřeba dříví :mrgreen:

Když budeš hibernovat jako medvěd hnědý (Ursus ursus), bude spotřeba nulová.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová