Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Vzhledem k tomu, že k nám teplo dorazilo až v červenci, neboť v červnu bylo ještě na bundy a dlouhé kalhoty, pak jsme se namlsali sluníčka a tepla, asi tak 8 dní v červenci, pak přišlo na tři týdny ochlazení - déšť, vítr, 14-18 stupňů, aby bylo následně v srpnu konečně letních 29 stupňů, celých považte 7 dnů (!!). No a teď tu máme opět 11 stupňů, déšť a vítr. Od čtvrtka vyhrožují s oteplením, což se stalo. Z 11 stupňů se nám tu oteplilo na 13. což je skoro na tílko. Takže já jsem slušně na. ranáa chci alespoň dva týdny tepla ještě. Letošní léto stálo opravdu za houby.
Bydlíš na Klínovci? Protože ja ziju na západě a tepla tady bylo dost.
@terien píše:
To tedy nevím, kde žiješ. Jenom v srpnu byly 14 dni v kuse teploty nad 30. Toto léto padly teplotní rekordy, vedra bylo víc než dost. Zaplať pánbůh, že je to pryč.
Jenom?
to má být super léto? U nás se od září do půlky června topí, tak bych očekávala ty 30-tky aspoň ty dva zbývající měsíce
.
@Bytsamsebou píše:
Jenom?to má být super léto? U nás se od září do půlky června topí, tak bych očekávala ty 30-tky aspoň ty dva zbývající měsíce
.
Ano, jenom v srpnu píšu. V červenci minimálně také 14 dní vedra, zbytek průměrně hezké počasí.
@mag píše:
Bydlíš na Klínovci? Protože ja ziju na západě a tepla tady bylo dost.
My kousek od Krusnych hor a to same, pocity mam z leta stejne. Byli jsme teda tyden u more, pak dva tydny dovolena v CR a pak uz prace, takze za me leto nic moc.
Blizi se obdobi temna opet, nemoci, po ranu vstavat do tmy a vracet se za tmy. Opet se nemuzu dockat uz jara a leta pristiho roku. Plus se v zime vzdy touzim odstehovat k mori
sla bych treba bruslit a podobne, ale s nasimi detmi docela nemozne, diky nemocem. Ted byli 3 mesice zcela zdrave a uz se neco zase chysta.
@terien píše:
Ano, jenom v srpnu píšu. V červenci minimálně také 14 dní vedra, zbytek průměrně hezké počasí.
Furt je to málo. U nás v srpnu 12 dní a z toho jsem byla týden u moře
. Jinak v srpnu furt chcalo.
@Bytsamsebou píše:
Furt je to málo. U nás v srpnu 12 dní a z toho jsem byla týden u moře. Jinak v srpnu furt chcalo.
Tak záleží, kde žiješ. Tady byly 14 dní vedra na padnutí a kdyby nezaprselo, tak tu všechno pochcípá. Nechápu tu obcesi, že v létě musí být 40 a vyprahlá zem, jinak to není léto.
@blumen píše:
My kousek od Krusnych hor a to same, pocity mam z leta stejne. Byli jsme teda tyden u more, pak dva tydny dovolena v CR a pak uz prace, takze za me leto nic moc.Blizi se obdobi temna opet, nemoci, po ranu vstavat do tmy a vracet se za tmy. Opet se nemuzu dockat uz jara a leta pristiho roku. Plus se v zime vzdy touzim odstehovat k morisla bych treba bruslit a podobne, ale s nasimi detmi docela nemozne, diky nemocem. Ted byli 3 mesice zcela zdrave a uz se neco zase chysta.
Kolem mě to přes léto padalo jako hrušky. Dutiny, angíny, střevní chřipky,… to zlatý podzim.
@terien píše:
Tak záleží, kde žiješ. Tady byly 14 dní vedra na padnutí a kdyby nezaprselo, tak tu všechno pochcípá. Nechápu tu obcesi, že v létě musí být 40 a vyprahlá zem, jinak to není léto.
V létě musí být pařáky a v zimě minimálně metr sněhu. Bohužel ani jedno už u nás neplatí
.
@terien slunce, alespon 25 dva mesice bych si predstavovala, bez deste kazde dopoledne v kuse mesic. Jako ja byla spokojena i tak, ale vylozene pekne leto to za me nebylo.
@terien píše:
Kolem mě to přes léto padalo jako hrušky. Dutiny, angíny, střevní chřipky,… to zlatý podzim.
Jak u koho, ja to beru podle nasi rodiny a my padame az s uderem podzimu, zima je pak u nas nejhorsi, to uz odpocitavam dny do brezna. Ovsem u nas brezen az pulka cervna jenom lilo nebo zatazeno pod mrakem.
@Bytsamsebou píše:
V létě musí být pařáky a v zimě minimálně metr sněhu. Bohužel ani jedno už u nás neplatí.
Tak pařáky tady zvykem až tak nebývaly. Pár dní a šmitec. Poslední roky jsou mnohem teplejší léta než dřív a stejně lidi fňukají, že je to málo ![]()
@blumen píše:
@terien slunce, alespon 25 dva mesice bych si predstavovala, bez deste kazde dopoledne v kuse mesic. Jako ja byla spokojena i tak, ale vylozene pekne leto to za me nebylo.
A z čeho by ta příroda potom žila? Naštěstí si tohle řídí sama bez ohledu na naše požadavky ![]()
@terien píše:
Tak pařáky tady zvykem až tak nebývaly. Pár dní a šmitec. Poslední roky jsou mnohem teplejší léta než dříva stejně lidi fňukají, že je to málo
Nesouhlasím
.