Konco-letní smutek

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11158
3.9.23 10:19
@g.sandova píše:
Odstehujte se, ideálně na Saharu, když he Vám tu zima

Naštěstí jsem se jí letos nabažila ;), ale málo  :roll:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2805
3.9.23 10:51

Já bydlím na západě a 3 týdny jsme tu měli mezi 14-18 stupni. Lidé chodili oblečení jako v listopadu. Ráno klasické kabáty atd., takhle opravdu léto nevypadá. Navíc celý červen byl studený, rozhodně ne na trička.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
3.9.23 10:53
@Bytsamsebou píše:
Nesouhlasím 8).

To nemusíš, ale je to tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
3.9.23 10:56
@hopsalka píše:
Já bydlím na západě a 3 týdny jsme tu měli mezi 14-18 stupni. Lidé chodili oblečení jako v listopadu. Ráno klasické kabáty atd., takhle opravdu léto nevypadá. Navíc celý červen byl studený, rozhodně ne na trička.

Protože jsou lidi praštěný. Tady se taky ochladilo, vzala jsem si na šaty max. džísku a bylo mi krásně. Nechápu, proč lidi ve 20 stupních chodí ve svetru s kožichem :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2805
3.9.23 11:01

@terien tak ono ráno bylo mezi 7-12 stupni. Tak asi proto. Rozhodně to nebylo na šatičky a džísku a už vůbec ne při vědomí, že během dne se oteplí max.na 16, k tomu vítr a déšť, takže pocitově méně. Ne každý je blázen aby v listopadovém počasí chodil v šortkách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31200
3.9.23 11:13
@CernaKocka PresCest píše:
Přesně!!
Já to poznám podle ponožek na spaní. V červenci jsem je sundala na spaní na dva týdny, pak bylo opět hnusne, v srpnu zase na dva týdny.
A teď už je tu týden kosa.
Fakt to bylo strašlivě málo… Červen bývá většinou hezký, ale byl chladný…
No jo.
A už to zacina.
Už chystáme aktovky a pouzdra…Těším se tak na březen, to už bývá jaro a začínám být optimista, že léto brzy přijde 😋

Však tedle rok snad v březnu i sněžilo, ne? Teplo bylo snad až v květnu na pár dni :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
3.9.23 11:13
@hopsalka píše:

Závidím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
3.9.23 11:14

Zák asi se přestěhuje já

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6381
3.9.23 11:16
@Anonymní píše:
@Dollorres asi jak kde. K nám na západ přijde léto jako poslední a jako první odchází. S deštěm je to to samé. 290× do roka přibývání oblačnosti od západu a jestliže se v televizi mluví o tom, že v ČR bude 25 stupňů, tak u nás je max.18. Standardně. :pocitac:

Stěhuju se!! :mrgreen: Tohle bych brala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
3.9.23 11:18
@hopsalka píše:
@terien tak ono ráno bylo mezi 7-12 stupni. Tak asi proto. Rozhodně to nebylo na šatičky a džísku a už vůbec ne při vědomí, že během dne se oteplí max.na 16, k tomu vítr a déšť, takže pocitově méně. Ne každý je blázen aby v listopadovém počasí chodil v šortkách.

Do práce chodím pěšky a 10-12 stupňů úplně ideální. Ono by stačilo občas zvednout zadek a kabát by nebyl třeba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11158
3.9.23 11:23
@terien píše:
Do práce chodím pěšky a 10-12 stupňů úplně ideální. Ono by stačilo občas zvednout zadek a kabát by nebyl třeba.

Hlavně pro děcka je to ideální, ráno zima jak v pr.deli, odpoledne vedro jak v p. rdeli…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
3.9.23 11:24
@Bytsamsebou píše:
Hlavně pro děcka je to ideální, ráno zima jak v pr.deli, odpoledne vedro jak v p. rdeli…

Zima jak v p.deli říkám tedy něčemu jinému.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9855
3.9.23 11:28
@Bytsamsebou píše:
Hlavně pro děcka je to ideální, ráno zima jak v pr.deli, odpoledne vedro jak v p. rdeli…

Tak si vezmou ráno mikinu, kraťasy a je vyřešeno, ne? Ráno nezmrznou, odpoledne sundají mikinu a je to akorát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11158
3.9.23 12:00
@terien píše:
Zima jak v p.deli říkám tedy něčemu jinému.

Tak dobře, zima jak v p. rdeli je u nás -20 stupňů, ale aby v červnu, či srpnu bylo ráno 5-8 stupňů, to taky není úplně v pohodě 8).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11158
3.9.23 12:02
@Jahru píše:
Tak si vezmou ráno mikinu, kraťasy a je vyřešeno, ne? Ráno nezmrznou, odpoledne sundají mikinu a je to akorát.

Kraťasy ani moc ne. O prázdninách chodíme/jezdíme na výlety. To není jak v září, když přeběhnou do školy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová