Konco-letní smutek

Napsat příspěvek
Velikost písma:
59414
3.9.23 13:23

Léto nesnáším už od dětství, před tím hnusným vedrem není kam utéct :jazyk:. Pro mne ideální čas říjen až duben. Psům se taky blbě dýchala v těch vedrech a to jela klimatizace na plno. začne dřívější vstávání, ale vše lepší než vedra kdy se i u klimatizace v noci moc spát nedalo :? kdyby bylo kolem 20 tak by to šlo, ale ne že se nedá jít ani ven a jen čekat kdy ten hnus přestane svítit :jazyk: Zima je fajn, to se člověk může obléknout, je fakt že čepici už jsme neměla hodně let a zapnutou bundu taky ne :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11164
3.9.23 13:26
@Markéta80 píše:
Léto nesnáším už od dětství, před tím hnusným vedrem není kam utéct :jazyk:. Pro mne ideální čas říjen až duben. Psům se taky blbě dýchala v těch vedrech a to jela klimatizace na plno. začne dřívější vstávání, ale vše lepší než vedra kdy se i u klimatizace v noci moc spát nedalo :? kdyby bylo kolem 20 tak by to šlo, ale ne že se nedá jít ani ven a jen čekat kdy ten hnus přestane svítit :jazyk: Zima je fajn, to se člověk může obléknout, je fakt že čepici už jsme neměla hodně let a zapnutou bundu taky ne :lol:

U nás pes vegetil ve stínu na zahradě, či ve vodě :nevim:. Máme starý zateplený barák, kde jsem v těch vedrech ležela u televize pod dekou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59414
3.9.23 13:44

@Bytsamsebou naše ta má hrůzu jí i do mokré trávy :mrgreen: :mrgreen:. většinou se chladila na dlaždicích. jenže loni zateplili barák a je to tady v létě ještě horší :jazyk: Z veder než se ten byt trošku vychladí to trvá pár dní. Loni klimatizace jela ještě v říjnu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37145
3.9.23 14:15
@Venetia píše:
ty jsi učitelka nebo proč nechodís do práce?

Protože jsem na mateřské :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107434
3.9.23 14:34
@Kriss Tina píše:
Protože jsem na mateřské :mrgreen:

tak to mas volno porad

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25122
3.9.23 14:40

@Venetia já bych tomu úplně VOLNO neříkala.. kolikrát jsem si šla od dvojčat do práce fakt „odpočinout“ :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2126
3.9.23 14:49

Jsem ráda že je tu diskuze takového typu. Můj přístup a názor na léto se měnil postupem doby a změnou situací. Jako dítě a jako studentka jsem léto samozřejmě milovala protože prázdniny 😍

Potom jsem nastoupila do práce a pracovala jsem jako hotelová recepční a musím přiznat bez vytáček že v té době jsem léto úplně hrozně nenáviděla. :oops: jednak bylo hrozné horko a i když jsme měli klimatizaci tak, tak velkou místnost jaká byla hala s recepcí prostě neutáhla a pak se i rozbila :( navíc v létě byla Hlavní sezóna takže člověk si ráno udělal kafe a večer na konci směny si ho možná i dopil… Navíc jsme si v létě nesměli brát vůbec žádnou dovolenou protože prostě sezóna takže to bylo o tom že člověk měl k dispozici hrozně moc dovolené ale vlastně si to neměl jak vybrat… No fakt jsem úplně nenáviděla letní období v té době kdy jsem dělala v hotelu. :mrgreen: jinak teď mám zase léto ráda ale teda nemuselo by se nest v takovem v tom duchu tropy bouřky tropy bouřky :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107434
3.9.23 15:40
@Lucy75 píše:
@Venetia já bych tomu úplně VOLNO neříkala.. kolikrát jsem si šla od dvojčat do práce fakt „odpočinout“ :mrgreen:

To je pravda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107434
3.9.23 15:52
@Takco píše:
V únoru začíná předjaří. :)

A trva az do kvetna nekdy i cervna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107434
3.9.23 15:57
@vedma007 píše:
přesně…od ledna běhám na záhony hledat vykukující sněženky a jak se v únoru objeví i krokusy je to dobrý! :mrgreen: A v březnu se už občas i dá s dekou sednout s kávou na zahradu a čichat jaro ve vzduchu :lol:
O to víc mně štve, že letos má náš okres jarňáky až jako předposlední - v březnu. Je mi úplně jasné, že se mi vůbec nebude chtít odjíždět na hory, když u nás v nížině už bude vše začínat pučet :think:

To mate dobry, v Praze v březnu je jeste normalni zima

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107434
3.9.23 16:03
@terien píše:
Protože jsou lidi praštěný. Tady se taky ochladilo, vzala jsem si na šaty max. džísku a bylo mi krásně. Nechápu, proč lidi ve 20 stupních chodí ve svetru s kožichem :roll:
Protoze jim je zima
@terien píše:
Do práce chodím pěšky a 10-12 stupňů úplně ideální. Ono by stačilo občas zvednout zadek a kabát by nebyl třeba.

Kdyz jsi venku, tak uz si ho asi zvedla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7355
3.9.23 21:25

Jéé, nádherně mi bylo při návštěvě jeskyně, to jsem se konečně trochu ochladila. Prošla jsem ji v šatech a pantoflích :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1250
5.9.23 09:04

Ja to tak mam, v lete se da byt venku(polud to tedy nebylo jak letos ze jednu dobu porad prselo :( ),chodit se koupat na cely den, vstavat v 11(jednou jsme vstavali v pul jedny kdyz jsme prijely domu z Honday az po pulnoci a ve stanu toho predtim moc nenaspaly :lol: )
Nejhojsi jsou ty hadky s dcerou kdyz chci aby sla spat vcas a ja musim taky naspat min 8hodin jinak sem cely den takova divna
A rano ta nestihačka :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6381
5.9.23 11:03

Tak teď výhled ukazuje, že celé září bude horké a teploty 30 stupňů. Takže léto bude ještě v říjnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107434
5.9.23 11:06
@Dollorres píše:
Tak teď výhled ukazuje, že celé září bude horké a teploty 30 stupňů. Takže léto bude ještě v říjnu.

Super

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová