Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Bytsamsebou píše:
Hlavně pro děcka je to ideální, ráno zima jak v pr.deli, odpoledne vedro jak v p. rdeli…
Tak je zima nebo vedro v té p. rdeli? ![]()
@kulíšek_s_bambulí píše:
Jsem ráda že je tu diskuze takového typu. Můj přístup a názor na léto se měnil postupem doby a změnou situací. Jako dítě a jako studentka jsem léto samozřejmě milovala protože prázdniny 😍Potom jsem nastoupila do práce a pracovala jsem jako hotelová recepční a musím přiznat bez vytáček že v té době jsem léto úplně hrozně nenáviděla.jednak bylo hrozné horko a i když jsme měli klimatizaci tak, tak velkou místnost jaká byla hala s recepcí prostě neutáhla a pak se i rozbila
navíc v létě byla Hlavní sezóna takže člověk si ráno udělal kafe a večer na konci směny si ho možná i dopil… Navíc jsme si v létě nesměli brát vůbec žádnou dovolenou protože prostě sezóna takže to bylo o tom že člověk měl k dispozici hrozně moc dovolené ale vlastně si to neměl jak vybrat… No fakt jsem úplně nenáviděla letní období v té době kdy jsem dělala v hotelu.
jinak teď mám zase léto ráda ale teda nemuselo by se nest v takovem v tom duchu tropy bouřky tropy bouřky
Se nedivím, já schytal nejtěžší fyzickou práci zrovna v těch největších vedrech. Vypadal sem každou chvíli jak po behu maratonu, každou půl hodinu u umyvadla, nemožný pracovat
.klimatizaci u nás Este nevynalezli
@Lorre píše:
Tak je zima nebo vedro v té p. rdeli?
Obojí. Používáme takové výrazy prostě u extrémů a je jedno, zda jsou jsou to opaky
. Ještě se říká, zima jak v tulení pr.deli.
@Lorre píše:
Se nedivím, já schytal nejtěžší fyzickou práci zrovna v těch největších vedrech. Vypadal sem každou chvíli jak po behu maratonu, každou půl hodinu u umyvadla, nemožný pracovat.klimatizaci u nás Este nevynalezli
Jejda to muselo být hrozné v těch vedrech makat fyzicky! Já z toho byla kolikrát taky zpocená a to jsem na té recepci „jenom seděla“. Nutno podotknouti, že u nás na hotelu byla převážná část klientely arabská a to jsou tak trochu horké hlavy takže mi kolikrát pěkně zatopili tím, že si vymýšleli všelijaké kraviny a pořád o něčem smlouvali… Ale to už tak trochu odbíhám od tématu ![]()
@kulíšek_s_bambulí píše:
Jejda to muselo být hrozné v těch vedrech makat fyzicky! Já z toho byla kolikrát taky zpocená a to jsem na té recepci „jenom seděla“. Nutno podotknouti, že u nás na hotelu byla převážná část klientely arabská a to jsou tak trochu horké hlavy takže mi kolikrát pěkně zatopili tím, že si vymýšleli všelijaké kraviny a pořád o něčem smlouvali… Ale to už tak trochu odbíhám od tématu
Smarja arabaci
. Tak ono bylo jen pár dní vedro, s to sem se na to pak vykašlal a vzal si dovolenou. Tam nebudu umírat ![]()