Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Paola21 píše:
Nejsem popírač Covidu, ale jsou i jiné nemoci a promiň to, že se ruší plánované zákroky, preventivky apod. mi přijde hodně špatné.
Ale to se ruší proto, aby se to ještě víc nerozsirilo. V nemocnici to většinou chytne ten, kdo to ještě nemá. Tímto způsobem je i typické zavleceni do nějakého zařízení sociálních služeb, když klienti jedou na vyšetření.
@Pears206 píše:
Ale to se ruší proto, aby se to ještě víc nerozsirilo. V nemocnici to většinou chytne ten, kdo to ještě nemá. Tímto způsobem je i typické zavleceni do nějakého zařízení sociálních služeb, když klienti jedou na vyšetření.
JJ takže je lepší umřít na to, že se odložil plánovaný zákrok/preventivka než na to, že se nedej bože nakazím covidem v nemocnici. Tak to na mě působí.
@Paola21 píše:
JJ takže je lepší umřít na to, že se odložil plánovaný zákrok/preventivka než na to, že se nedej bože nakazím covidem v nemocnici. Tak to na mě působí.
Akutní stavy se řešily vždy, mám vlastní zkušenost s vykloubenym ramenem v říjnové korona špičce. Co nehoří, to počká.
@Pears206 píše:
Akutní stavy se řešily vždy, mám vlastní zkušenost s vykloubenym ramenem v říjnové korona špičce. Co nehoří, to počká.
Nevěřím, že to všechno doktoři správně vyhodnotí. Manželovi zrušili kontrolu na cukrovku, tátovi taky odložili operaci. Z toho mám větší obavy než z korony osobně.
@Pears206 píše:
no, mám zkušenost jinou, osobní i v rodině. I zákroky které byly akutní se odložily a bohužel to má následky.
@ka2ka píše:
ale tak k tomu abych se nechala očkovat, potřebuju informace relevantní informace, a né pitomý spot v tv kde se radují chlastající chlapi v hospodě to mě fakt nepřesvědčí
Jo. To je hodně ubohý.
@Pears206 píše:
Některý veci, kdyz zacnou horet, tak uz muze byt pozde.
@Paola21 píše:
Nevěřím, že to všechno doktoři správně vyhodnotí. Manželovi zrušili kontrolu na cukrovku, tátovi taky odložili operaci. Z toho mám větší obavy než z korony osobně.
No tak asi je to větší průser, než se zdá ![]()
Loď se potápí, národ je ztracen, píše lékař z plicní kliniky. Zůstaňte doma, prosí
Já nevím, co ještě chcete, co by vás přesvědčilo..
@aiwwa píše:
no, mám zkušenost jinou, osobní i v rodině. I zákroky které byly akutní se odložily a bohužel to má následky.
asi tak.. a to se dotkne víc lidí jak korona, ale tyhle lidi nikdo neřeší.
Vyčerpaná kapacita intenzivní péče je nyní v nemocnici v Benešově, Slaném, Brandýse, Městci Králové a Říčanech.
Na hraně kapacit intenzivní péče je Kladno a Rakovník.
Prosíme dobrovolníky, nejlépe se zkušenostmi ze zdravotnictví o pomoc.
Kontaktujte výše uvedené nemocnice.
@1Julie píše:
No tak asi je to větší průser, než se zdá
Loď se potápí, národ je ztracen, píše lékař z plicní kliniky. Zůstaňte doma, prosí
A o čem mě chceš přesvědčovat? Já věřím, že korona existuje a že to může určitou skupinu lidí zabít.. Na druhou stranu se mi opravdu nelíbí odkládání plánovaných zákroků a preventivek. ![]()
@1Julie píše:
No tak asi je to větší průser, než se zdá
Já už to strašení ani nečtu. Propaganda, propaganda a zase propaganda. Straší se nepřetržitě od jara. Jako v té pohádce, kde si jedna z ovcí dělala legraci, že jde vlk. A potom, až vlk skutečně šel, už nikdo nevěřil…
@ka2ka píše:
@Kipa22 a co tím chce básník říct?
Asi nastavuje zrcadlo a pozastavuje se, zda je normální si nechat naplácnout na hubu vlhký hadr, ani u toho nepípnout a ještě si jít jak osel píchnout nějaké svinstvo jen kvůli nějaké chřipce. Má pravdu, že je to k neuvěření kam až to dospělo. Rozhodně je správný se ptát k čemu to je dobrý? Čím víc se nás bude ptát, tím líp.
@Gnaar píše:
Já už to strašení ani nečtu. Propaganda, propaganda a zase propaganda. Straší se nepřetržitě od jara. Jako v té pohádce, kde si jedna z ovcí dělala legraci, že jde vlk. A potom, až vlk skutečně šel, už nikdo nevěřil…
Holt je to tak. určitá skupina lidí je jak posedlá. Chápu, že se to mohlo někoho dotknout ať už na vlastní kůži, v rodině, v okolí… ale tohle opravdu ničemu nepomáhá.
@Gnaar píše:
Výstižné. ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat