Krabičková dieta

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
8911
9.6.11 16:32
Angua píše:
Wiollo (a ti, co stolujete), jak to teda děláte v praxi? Třeba konkrétně večeře - takže chystáš večeři pro celou rodinu? .......
Už jsem hrubo OT, snad mi bude odpuštěno :oops:

Příklad večeře:

1. šudlám třešňový knedlíky, první várka uvařená, druhou musím ještě došudlat. Chlapi mají hlad, otravují, takže já zavelím, ať zasednou ke stolu, tam mají vše komplet nachystané (talíře, příbory, knedlíky, nastrouhaný tvaroh, cukr, rozpuštěné máslo), začínají stolovat beze mě a já se snažím co nejrychleji to dodělat a přisednout k nim (to je ještě blbě, budu muset zlepšít „časování“).
  1. šunka, sýr, chleba, máslo, zelenina - vytahám to vše na stůl, nachystám talířky a zavelím, že je večeře a všichni musí zasednout - jíme společně. :mrgreen:

Ale teď třeba malej svačí sám termix. Chtěl svačinu, vybral si co chce, já mu to tam nachystala a šla si lehnout - je mi blbě. :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
9.6.11 21:37

Hmmmm, dík, zkusím to navrhnout :think: :lol: Pochybuju, že mi to projde :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17609
10.6.11 00:50

Angu u nás společný stolování nehrozí, jako víkendové obědy jsou společně, teda oběd nás velkých, malá má masozeleninu a ta si potrpí na přesný timing, takže přesně ve 12 musí jíst, jenže do tý doby já nestíhám uvařit oběd, max. v neděli když ohřívám, ale i tak se mi to málokdy podaří sladit, radši jí nakrmím nejdřív a dám spát, protože stejně jsou to pro mě nervy - třeba dělá vofuky, že nechce, tak položím lžíci, abych něco polkla já a v tu chvíli začne ječet HÁÁÁÁÁÁÁM. Až bude jíst normální jídlo a sama, tak se připojí. Ale víc společnýho jídla se nekoná, protože večeře jsou u nás studené a o snídaních se taky míjíme - manžel snídá každý den /dobrovolně/ cca v 6, já cca v 10. Vzhledem k tomu je i div, že se zvládáme aspoň o víkendu najíst společně, protože on by obědval nejradši před 12 a já až ve 2, takže holt pospíchám, aby nehladověl, ale dřív jak v 1 se to povede málokdy. Naštěstí mám doma přizpůsobivýho kusa, takže po letech obrací oči v sloup jen, když je oběd po půl 2 :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
10.6.11 13:27
Angua píše:
Hmmmm, dík, zkusím to navrhnout :think: :lol: Pochybuju, že mi to projde :roll:

Hele, mi neříkej, že kantorovi to nevysvětlíš jak je jezení u PC nevýchovný! Jako kdo jinej než učitelskej by už to měl pochopit, ne? :wink: 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
10.6.11 14:05
Wiolla píše:
Angua píše:
Hmmmm, dík, zkusím to navrhnout :think: :lol: Pochybuju, že mi to projde :roll:
Hele, mi neříkej, že kantorovi to nevysvětlíš jak je jezení u PC nevýchovný! Jako kdo jinej než učitelskej by už to měl pochopit, ne? :wink: 8-)

Nadnesla jsem včera, pochopil, souhlasil, prý stačí říct :lol: :lol: :lol: Tak jsem zvědavá… :think: Akorát měl nějakou poznámku o tom, kdy byla naposledy nějaká večeře (hehe, předevčírem, chleby ve vajíčku :-P :lol: ).

Učinila jsem zatím 2 obědové pokusy jenom se Samíkem. Oba skončily tak, že už byl unavený, odmítl obědvat, chtěl jít spát a já jsem tryskem dojídala oběd po obřích soustech, protože se odvedle ozývalo ošterné „mami na postel, mami na postel“ (když mám hlad, tak jsem zlá, takže kdybych to přerušila, tak bych ho musela roztrhnout, jak hada - a stejně bysme spolu nejedli :roll: :lol: ).

Ale vytrvám :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
10.6.11 14:22

Vytrvej, to půjde! :palec: A chlap reagoval suprově, tak vidíš. :wink:

Btw, mně se v životě nestalo, že by mi dítě odkráčelo spinkat. U nás je to přesně obráceně - padá na hubu jak je unavenej a když mu řeknu: „Tak pojď, půjdeme spinkat, ano?“ tak začne hulákat: „Ne spinkat, néééé spinkat!“ (a po téměř násilném uložení je do 2 minut tuhej :roll: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
10.6.11 14:27

Tak hlavně aby ještě ta praxe mu šla :lol:

To Samík je na spaní dobrý, kdysi spal dlouho přes den, tak jsme si řekli, že ho dáme spát později. A on asi v 9 za mnou přišel a vyčítavě mi říká „nespinkám“ :lol: No ale zas nežere :cert: By mě zajímalo, z čeho má těch 15 kg :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Linda001
16.6.11 11:52

ahoj, kojit klidně můžeš, třeba abc dieta ti upraví jídelníček, když kojíš, jídlo maj dobrý a hubnou s nima a i slavný celebrity:) jdi do toho:)

• Citovat
  • Upravit
9
16.9.11 12:40

Ahoj, vím teď o akci, kterou má jedna krabičková dieta, myslím, že je to ta Dieta v pohodě, co jsou na ní billboardy po Praze a ta má zkušební týden krabičkové diety za 990,– Kč … to už celkem jde :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
17.9.11 14:13

Ono záleží jak to počítáš, když si vezmeš nakoupení všech surovin, čas strávený vařením a nákupem … dostaneš se na cenu skoro srovnatelnou s cenou krabičkové diety na měsíc. Jen si to vem, zvlášť pokud chodíš občas do restaurace na obědy nebo večeře. Myslím, že cena okolo 6000 za měsíc je adekvátní tomu, co všechno dostaneš … jídlo 5× denně, ušetříš moře času ap.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
17.9.11 14:15
Linda001 píše:
ahoj, kojit klidně můžeš, třeba abc dieta ti upraví jídelníček, když kojíš, jídlo maj dobrý a hubnou s nima a i slavný celebrity:) jdi do toho:)

Kojit určitě při krabičkový dietě můžeš. V dobrých firmách se Tě už při prvním pohovoru a objednávce diety dokonce ptají, zda kojíš nebo ne:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
17.9.11 14:31
draga píše:
ahoj holky…taky byhc potřebovala zhubnout, přiznávám se, že krabičkovou dietu vůbec neznám…ale pro mě je nejhorší, že musím vařit manželovi a synkovi…což synek to je ještě ok..ale manžel je náročný chce omáčky, knedlíky, péct buchty apod......chjooo

Ahojky, tak řešením je buď začít vařit zdravě celý rodině nebo si objednat krabičkovou dietu jen pro sebe a manželovi dál vařit „to jeho“. Já mám doma taky chlapa, co chce jen českou kuchyni, takže jsem to tak řešila. Zkoušela jsem několik krabič. diet, ale nejvíc mi sedla - hlavně chutí, množství jídla ap. Dieta v pohodě - jsou v Praze a Kladně, pokud vím:-) Odkud jsi ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
3.10.11 22:50

Já jdu teď zkoušet dokonce vegetariánskou krabičkovou dietu:-) Tak jsem zvědavá … dám pak vědět:-) Má ji Dieta v pohodě. Zatím zkusím jen týden a uvidím, jak mi to bude vyhovovat … :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.2.12 21:48

Mě naopak krabičky strašně pomohly. Psala jsem to už tady i na jiných diskuzích, kde si holky stěžovaly, že nemůžou po porodu při kojení zhubnout. Byl to i můj problém. Při kojení jsem nezhubla nic … :-( Až když jsem přestala kojit, tak mi manžel dal jako dárek krabičkovou dietu DIETA V POHODĚ a já díky ní zhubla asi 7 kg za ten měsíc a už je zpět nenabrala. Takže mě krabičky pomohly a moc je doporučuji!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nittias
4.4.12 19:52

dieta - muž

Dobrý den, s přítelem jsme začali držet krabičkovou dietu a chci Vás požádat o radu. Mám knihu od Aleny Doležalové s jídelníčky a recepty, které jsou bohužel sestaveny pro ženy. Jakým nejjednodušším způsobem byste upravili množství pro muže? Tak abych nemusela neustále počítat KJ? Žena má mít nejvíce 5000 KJ a muž 7000 KJ. To jsem se dočetla. Máte někdo radu pro zjednodušení? Nechci kazit naší dietu tím, že od oka přidám více brambor nebo něčeho jiného. Předem děkuji za rady.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková