Krabičková dieta

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
19494
3.7.12 11:35
@Bohďula píše:
to druhý. Ono se není čemu divit, první den měla k odpo svacine nějakej grilovanej ananas s trinovym cukrem a podobně. Říkaly jsme ji to hned ale nevěřila. Navíc mela málo kalorií takže hladovela a vše si ulozila
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
811
3.7.12 12:29

Tý jo, tak to je dobrá prasárna :-) my máme v pohodě jídelníček a pohybuje se kolem 5200kJ

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
3.7.12 12:37
@Bohďula píše:
Tý jo, tak to je dobrá prasárna :-) my máme v pohodě jídelníček a pohybuje se kolem 5200kJ

Já měla na 7000 kalorií a bublá jsem kilo za tyden. Můj basalni org. spotřebuje 10tisíc kalorií

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.7.12 12:05

Krabičky Praha

Ahojky.
Já mám s krabičkovou dietou dobré zkušenosti. Jen je velmi důležité, vybírat si firmy. Jím 3 měsíc. Vyzkoušela jsem v Praze, kde pracuji 6 firem, buď zkušební den, či některé nabízejí týden. A mohu říci, že cena odpovídá kvalitě. Pokud si vyberete nějakou za 200-300Kč, můžete očekávat, že to bude jako z jídelny. Cena od 350 a více již odpovídá. Řešila jsem váhu a díky práci, kdy moc času jako asistentka nemám, jsem toto zkusila a za 2,5 měsíce, s jednou mám dole 7 kg, z toho 6kg čistého tuku, což je vypovídající. Jen jsem vybírala firmu, která má ke krabičkám i poradenství.
Na začátku jsem vyzkoušela týden, jídla mi seděla. Pak mi udělali vyšetření přístrojem, INBody, nebo jak se to nazývá a nastavili mi kalorickou hodnotu na 7000kJ, protože mi vyjelo, že mám bazál 6900kJ. Po měsíci mi doporučila jejich výživářka snížení na 6000kJ s tím, že když budu mít nějaký výdej energie, chodím na volejbal, tak si mám dát buď nějaký salát, nebo postačí proteinová tyčka. Takže jsem spokojená, je vidět, že tomu rozumí. Některá jídla mne moc neberou, ale to je asi subjektivní ale v globálu je to OK. Nedokážu si představit, že bych si to sama připravovala, resp. příprava by tak složitá nebyla, spíše jde o nákupy, jak co sledovat, počítat atd. Takže já tenhle business nezavrhuji, naopak.
Naučila jsem se jíst ryby a některé druhy zeleniny, které jsem nemusela. Šlo spíše o přípravu, že i když ráda vařím, neuměla jsem některé věci připravovat a pak mi nechutnaly. Takže doporučuji, je to dobrá služba, jen vybírat a nekoukat na kde jakou celebritu, které jsou stále tlusté a lživé reklamy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kattinka
3.8.12 11:30

Souhlas

Já zkouším dietuvkrabičce, musím říct, že hubnu úspěšně, ale nijak se netrápím. Mám 5000 kJ, ale ke konci chci ještě nějakou dobu odebírat nějaké krabičky, které budou „vydatnější“, právě taky abych nepřešla hned na dřívější prasáckou přežíračskou stravu :D :D
Nemusím řešit jídlo a daleko míň času strávím nákupama…na druhou stranu už se docela těším, až to přestanu odebírat úplně a začnu si to vařit sama, některé recepty se už těším, že sama vyzkouším, mám teď daleko víc nápadů, co uvařit, navíc jsem si schovávala ty jídelníčky, tak si to potom plánuju připravovat podle toho :)

• Citovat
  • Upravit
10726
4.10.12 23:35

Pěkný tema

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Emgaga
22.11.12 20:24

Ahoj holky, chci se zeptat s odstupem času, jak jste na tom, vyzkoušely jste? V knihkupectví teď prodávají knížku Domácí krabičková dieta, takže si to můžem vařit sami a nebrat od předražených firem. :dance: Co vy na to?

• Citovat
  • Upravit
811
23.11.12 20:04

Tak já jsem spokojená…šla jsem 8kg dole a zatím si to držím…knihu mám taky, ale u nás je jídlo za 190 na den, což s Prahou nemůžu srovnávat..takže raději objednám jídlo :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Emgaga
24.11.12 09:10

190,– za 5 porcí? Tak to si myslím, že je to výhodné. Bohďulo, můžete mi napsat www té firmy? děkuji

• Citovat
  • Upravit
811
4.12.12 10:20

http://www.zdravestravovani.cz/ :-) dřív jsem tu nebyla, omlouvám se za zpoždění

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Emgaga
4.12.12 16:21

Bohďulo, děkuji moc!!! :potlesk:
Pro mě je nejblíž Kuřim, takže toho určitě využiju až budu bydlet sama. :lol:

• Citovat
  • Upravit
1
8.2.15 12:48

Ahoj holky… Tak za sebe můžu řícíct, že krabičkovou dietu využívám už nějaký ten pátek a jsem s ní naprosto spokojená. Tím, že nemám čas na přípravu jídel, tak mi to pomáhá s časem. Zhubla jsem a pocit jak se ted cítím svěží a plná energie je k nezaplacení. Využívám služby Harmony servis a nikdy jsem s ní neměla problém. Takže pokud uvažujete o krabičkové dietě…jen do toho… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková