Krabičková dieta

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3230
4.4.12 19:55

Dát muži 1,5násobek ženské porce? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nittias
5.4.12 13:56

To se mi zdá právě hodně … Děkuji za odpověď

• Citovat
  • Upravit
801
5.4.12 19:31

Hlavně mi přijde 5000 málo - pokud tedy nevážíš 52 kg a nechceš zhubnout na 48 :mrgreen: . Jinak pokud uvádíš hodnoty 5000 KJ a 7000 KJ tak je to rozdíl 40% takže bych přidala 40% přilohy a 40 % bílkoviny k porci - tj. pokud ty máš porci 200g brambor, tak pro manžela 280, pokud máš porci masa 100 g tak manžel 140 g. Počítám to z hlavy, tak doufám, že nepíšu nesmysle. :-). Zeleninu bych nehrotila a dávala od oka, z okurky ještě nikdo neztloustnul :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nittias
5.4.12 20:01

Děkuju za radu. Takhle to bude nejjednodušší. Já vážím 52 kg … ale můj manžel 108, takže jako jeho opora mi nezbývá než to držet také. Ale je to fajn. Cítím se líp a po těžké námaze se necítím tak unavena jako dřív … doporučuju. Ještě jednou díky :) .

• Citovat
  • Upravit
801
6.4.12 12:39

Seš dobrá, že s manželem takhle držíš basu :-). Jíst zdravě a vyváženě určitě nikomu neublíží, ale pořád si myslím, že pokud nepotřebuješ hubnout je 5000 KJ málo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
409
4.6.12 14:53

Maminky držíte některá tuto dietu aktuálně…od Aleny Doležalové? Potřebovala bych pár rad :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10726
4.6.12 21:25

ahoj,dobry pokec

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
811
2.7.12 21:34

Ahoj holky, začala jsem jíst krabičkovou dietu a po týdnu mám 2kila dole. Chtěla jsem se zeptat jaké máte s tím zkušenosti a kolik jste dokázali zhubnout..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2591
2.7.12 21:47

@Bohďula Já začala držet krabičkovou dietu v lednu a za měsíc jsem měla dole 8kg. Jen mě to tedy po tom měsíci už moc nechutnalo, takže jsem skončila, ale jela jsem pak ve stejných porcích a váha šla pořád pěkně dolů… Za mě dávám :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
811
2.7.12 21:52
@Alex160509 píše:
@Bohďula Já začala držet krabičkovou dietu v lednu a za měsíc jsem měla dole 8kg. Jen mě to tedy po tom měsíci už moc nechutnalo, takže jsem skončila, ale jela jsem pak ve stejných porcích a váha šla pořád pěkně dolů… Za mě dávám :palec:

Tak to je super :palec: já jsem rok po porodu a mám dole sice 27 kilo,ale v těhu jsem 30 nabrala a v září mám svatbu,tak těch 8 je opravdu krása…já jsem s našima krabičkama spokojená,jsou i levné a fakt vaří dobře :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
2.7.12 21:55

Chi, kamoska drzela zarucenou krabickovou dietu na 5000 kalorii, coz je podle me hrozne malo…ze to drzi konkretne tuhle nejaky celebrity…a za ty sileny prachy pribrala 10 kilo :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2591
2.7.12 21:58

@Bohďula Já ji začala držet taky kvůli naší svatbě ;) No uvidíš po měsíci, jak ti bude chutnat, já taky ty první 3 týdny chrochtala blahem a pak už jsem odpočítávala dny do konce :lol: Ale opravdu jsem byla spokojena s výsledkem! A hlavně jsem se naučila konečně správně jíst- často a v malých porcích, což jsem do té doby nedělala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
2.7.12 22:03
@Alex160509 píše:
@Bohďula Já ji začala držet taky kvůli naší svatbě ;) No uvidíš po měsíci, jak ti bude chutnat, já taky ty první 3 týdny chrochtala blahem a pak už jsem odpočítávala dny do konce :lol: Ale opravdu jsem byla spokojena s výsledkem! A hlavně jsem se naučila konečně správně jíst- často a v malých porcích, což jsem do té doby nedělala.

ty normalne vypadas jak Enya :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2591
2.7.12 22:06

@careynka Fakt jo :D To je tím, že mě před tím focením nalíčili a učesali, jinak vypadám úúúplně jinak :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
811
3.7.12 06:40
@careynka píše:
Chi, kamoska drzela zarucenou krabickovou dietu na 5000 kalorii, coz je podle me hrozne malo…ze to drzi konkretne tuhle nejaky celebrity…a za ty sileny prachy pribrala 10 kilo :roll:

Jako že zhubla a pak to nabrala, nebo nezhubla a tohle přibrala :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková