Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Hlavně mi přijde 5000 málo - pokud tedy nevážíš 52 kg a nechceš zhubnout na 48
. Jinak pokud uvádíš hodnoty 5000 KJ a 7000 KJ tak je to rozdíl 40% takže bych přidala 40% přilohy a 40 % bílkoviny k porci - tj. pokud ty máš porci 200g brambor, tak pro manžela 280, pokud máš porci masa 100 g tak manžel 140 g. Počítám to z hlavy, tak doufám, že nepíšu nesmysle.
. Zeleninu bych nehrotila a dávala od oka, z okurky ještě nikdo neztloustnul
.
Děkuju za radu. Takhle to bude nejjednodušší. Já vážím 52 kg … ale můj manžel 108, takže jako jeho opora mi nezbývá než to držet také. Ale je to fajn. Cítím se líp a po těžké námaze se necítím tak unavena jako dřív … doporučuju. Ještě jednou díky
.
Seš dobrá, že s manželem takhle držíš basu
. Jíst zdravě a vyváženě určitě nikomu neublíží, ale pořád si myslím, že pokud nepotřebuješ hubnout je 5000 KJ málo.
Maminky držíte některá tuto dietu aktuálně…od Aleny Doležalové? Potřebovala bych pár rad ![]()
Ahoj holky, začala jsem jíst krabičkovou dietu a po týdnu mám 2kila dole. Chtěla jsem se zeptat jaké máte s tím zkušenosti a kolik jste dokázali zhubnout..
@Bohďula Já začala držet krabičkovou dietu v lednu a za měsíc jsem měla dole 8kg. Jen mě to tedy po tom měsíci už moc nechutnalo, takže jsem skončila, ale jela jsem pak ve stejných porcích a váha šla pořád pěkně dolů… Za mě dávám ![]()
@Alex160509 píše:
@Bohďula Já začala držet krabičkovou dietu v lednu a za měsíc jsem měla dole 8kg. Jen mě to tedy po tom měsíci už moc nechutnalo, takže jsem skončila, ale jela jsem pak ve stejných porcích a váha šla pořád pěkně dolů… Za mě dávám
Tak to je super
já jsem rok po porodu a mám dole sice 27 kilo,ale v těhu jsem 30 nabrala a v září mám svatbu,tak těch 8 je opravdu krása…já jsem s našima krabičkama spokojená,jsou i levné a fakt vaří dobře ![]()
Chi, kamoska drzela zarucenou krabickovou dietu na 5000 kalorii, coz je podle me hrozne malo…ze to drzi konkretne tuhle nejaky celebrity…a za ty sileny prachy pribrala 10 kilo ![]()
@Bohďula Já ji začala držet taky kvůli naší svatbě
No uvidíš po měsíci, jak ti bude chutnat, já taky ty první 3 týdny chrochtala blahem a pak už jsem odpočítávala dny do konce
Ale opravdu jsem byla spokojena s výsledkem! A hlavně jsem se naučila konečně správně jíst- často a v malých porcích, což jsem do té doby nedělala.
@Alex160509 píše:
@Bohďula Já ji začala držet taky kvůli naší svatběNo uvidíš po měsíci, jak ti bude chutnat, já taky ty první 3 týdny chrochtala blahem a pak už jsem odpočítávala dny do konce
Ale opravdu jsem byla spokojena s výsledkem! A hlavně jsem se naučila konečně správně jíst- často a v malých porcích, což jsem do té doby nedělala.
ty normalne vypadas jak Enya ![]()
@careynka Fakt jo
To je tím, že mě před tím focením nalíčili a učesali, jinak vypadám úúúplně jinak ![]()
@careynka píše:
Chi, kamoska drzela zarucenou krabickovou dietu na 5000 kalorii, coz je podle me hrozne malo…ze to drzi konkretne tuhle nejaky celebrity…a za ty sileny prachy pribrala 10 kilo
Jako že zhubla a pak to nabrala, nebo nezhubla a tohle přibrala ![]()