Krabičková dieta

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
20557
4.6.11 23:02

Krabičková dieta

Ahojky holky,
potřebovala bych zhubnout, tak jsem projížděla net a narazila jsem na krabičkovou dietu. Bydlím na vesnici, takže by celá ta sranda měsíčně vyšla na 8000,–Kč.
To se mi zdá docela i dost.Máte některá zkušenosti s touto dietou??
Kolik vy byste byly ochotné zaplatit za měsíc? Je to pět jídel denně, přivezou vám je až do domu. Já bych to brala tak do čtyř tisíc. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
FloraBolger
4.6.11 23:22

Peggy osobní zkušenost nemám, ale vím, že ji držela kolegyně v předchozím zaměstnání - pamatuju si, jak jí vždycky ráno nechával řidič těch 5 krabiček na recepci :wink: .
Je to sice už hodně dlouhá doba (přes 2 roky), ale co si vzpomínám, tak zhubla dost…řekla bych odhadem minimálně 10-15kg. Bohužel netuším, jestli v tom pokračovala dlouhodobě (původně tu dietu držely 2 kolegyně - jedna to vzdala právě kvůli ceně) ani neznám výsledky - v práci jsem zkončila a ze Zlína jsem šla do Prahy…takže ani nejsme v kontaktu.

A abych odpověděla na tvou otázku…pokud bych o tom někdy uvažovala, tak maximum by byly asi taky ty 4000Kč :think: . 8000Kč je :zed: :zed: :zed:

:mavam:
  • Citovat
  • Upravit
20557
4.6.11 23:25

Jééé ahojky Pavlííí :mavam: :mavam:

Já jsem líná vařit si pro sebe, vymýšlet dietní jídla a ještě k tomu pořád myslet na to co mám koupit. Tohle mi přišlo jako elegantní řešení… Ale ta cena je fakt krutá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17609
4.6.11 23:31

Kdysi jsem o tom uvažovala, ale cena je vysoká a hlavně já toho spoustu nejím, takže jsem se bála, že to nakonec stejně poletí do koše :nevim:

A další problém je, že člověk pak nesmí strčit do pusy nic jiného než to, co mu přivezou, jinak je po hubnoucím efektu, takže když zrovna máš chuť na něco, tak máš smůlu :nevim: Ale zase pro někoho, kdo se nechce zaobírat počítáním kalorií nemá čas nebo neumí vařit a stravuje se po hospodách nebo něčím odbývá, tak to může být dobré řešení a jsem taky zvědavá, jestli to někdo vyzkoušel a chutnalo mu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
4.6.11 23:34
kadlina píše:
Kdysi jsem o tom uvažovala, ale cena je vysoká a hlavně já toho spoustu nejím, takže jsem se bála, že to nakonec stejně poletí do koše :nevim:A další problém je, že člověk pak nesmí strčit do pusy nic jiného než to, co mu přivezou, jinak je po hubnoucím efektu, takže když zrovna máš chuť na něco, tak máš smůlu :nevim: Ale zase pro někoho, kdo se nechce zaobírat počítáním kalorií nemá čas nebo neumí vařit a stravuje se po hospodách nebo něčím odbývá, tak to může být dobré řešení a jsem taky zvědavá, jestli to někdo vyzkoušel a chutnalo mu.

No právě, představa, že mi přivezou králíka… To by mi kleplo… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17609
peggy.sl píše:
Jééé ahojky Pavlííí :mavam: :mavam:Já jsem líná vařit si pro sebe, vymýšlet dietní jídla a ještě k tomu pořád myslet na to co mám koupit. Tohle mi přišlo jako elegantní řešení… Ale ta cena je fakt krutá…

Měla jsem tu chvilku nedopsaný příspěvek a koukám, že ti mluvím z duše :wink: :lol:

Ale jinak jsou dobrý stránky STOBU mají tam spoustu receptů i návodů na jídelníček, teda měli, už jsem tam delší dobu nebyla :oops: :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
FloraBolger
peggy.sl píše:
Jééé ahojky Pavlííí :mavam: :mavam:Já jsem líná vařit si pro sebe, vymýšlet dietní jídla a ještě k tomu pořád myslet na to co mám koupit. Tohle mi přišlo jako elegantní řešení… Ale ta cena je fakt krutá…

JJ, to je… :roll:
Ohledně toho vaření - taky mám problém. Ale čekám, že se to zlepší, až bude Maty celé prázdniny doma (školku máme zavřenou a do náhradní ho nedávám). Takže mě vlastně donutí situace. No a pak už se pomalu bude vařit (relativně) normálně i pro Berunku. Vařím holt z povinnosti…ale co nadělám :nevim: :wink:

• Citovat
  • Upravit
20557
4.6.11 23:38

Holky tak já asi budu muset vymyslet nějakou soukromou vývařovnu (dietní) a budu tam chodit užírat… :mrgreen: :mrgreen:

Já jsem líná si oloupat i pomeranč…a potom drž dietu :think: :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
FloraBolger
4.6.11 23:38

Holky, ale poučena pořadem „Jste to co jíte“ ( :lol: ) mám za to, že nejlíp funguje jídelníček „na tělo“ - sestavený výživovým poradcem… :think: .
Tak je fakt, že je v krabičkách určitě spočítán správný poměr živin a počet kalorií…otázka je, jestli to jde držet dlouhodobě. Respektive jestli to není začarovaný kruh - když už člověk případně zhubne na „svou“ váhu, tak co potom? Přestane si kupovat krabičky? A jak pak najede na správný režim doma, když nemá natrénováno?

To mě jen tak napadlo… :think:

• Citovat
  • Upravit
20557
4.6.11 23:44

To je taky fakt, to by sis to musela kupovat do smrti… :mrgreen:

Jenže u nás doma dieta prostě nikdy fungovat nebude. Manžel musí mít každý den flákotu, jedna dcera je vyhublá a může tláskat co se jí zlíbí a stejně má pořád 58kg / 177 cm, druhá dcera je mlsná jako kocour, navíc když vidí zeleninu tak jde do mdlob a mimina jsou ještě malý, ale až začnou jíst s námi tak budu vařit tři jídla denně.
Takže kdyby mi někdo přivezl pěkně až pod nos krabičky, byla by to krááááása… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
4.6.11 23:52
kadlina píše:
Kdysi jsem o tom uvažovala, ale cena je vysoká a hlavně já toho spoustu nejím, takže jsem se bála, že to nakonec stejně poletí do koše :nevim:

O to právě možná jde :lol: :lol: :lol:

Jinak zkušeností nepřispěju, kdysi jsem na to hleděla, ale cena je nechutná :roll: Tolik neprožerem ani všeci 3 dohromady :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17609
5.6.11 00:02
Palina.zl píše:
Holky, ale poučena pořadem „Jste to co jíte“ ( :lol: ) mám za to, že nejlíp funguje jídelníček „na tělo“ - sestavený výživovým poradcem… :think: .
Tak je fakt, že je v krabičkách určitě spočítán správný poměr živin a počet kalorií…otázka je, jestli to jde držet dlouhodobě. Respektive jestli to není začarovaný kruh - když už člověk případně zhubne na „svou“ váhu, tak co potom? Přestane si kupovat krabičky? A jak pak najede na správný režim doma, když nemá natrénováno?To mě jen tak napadlo… :think:

Tak jsem koukla na jídelníček a proškolena STOBem /chodila jsem do kurzu/ se mi teda moc nelíbí
http://www.zdravadieta.net/…delnicek.jpg
Jako ke svačině třeba ovocné mléko, to člověk bude mít hned hlad :think: a při hubnutí hlad být prostě nesmí, musí se jíst nízkokalorická, ale zato výživná jídla, což třeba takový termix taky není :nevim:

Asi by bylo lepší, kdyby člověk navštívil Havlíčka, ten ho proklepnul ohledně zdraví a „ušil“ jídelníček na míru to bezesporu, jenže ta pevná vůle že? :-D Ve STOBu je to taková skupinová terapie - člověka to nutí taky něco zhubnout, ale zároveň dostává nalejvárnu, že hladověním to není správná cesta. Určitě mě to hodně naučilo, takže se tam chystám znovu.

A naprosto správná poznámka, že co až člověk skončí s krabičkama, to je slušně řečeno v háji :mrgreen:

Jinak já jsem taky líná, ale teď tu tlačím jahody se smetanou, na to jsem o půlnoci líná nebyla :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
5.6.11 00:07
kadlina píše:
Palina.zl píše:
Tak je fakt, že je v krabičkách určitě spočítán správný poměr živin a počet kalorií…otázka je, jestli to jde držet dlouhodobě. Respektive jestli to není začarovaný kruh - když už člověk případně zhubne na „svou“ váhu, tak co potom? Přestane si kupovat krabičky? A jak pak najede na správný režim doma, když nemá natrénováno?To mě jen tak napadlo… :think:

Tak jsem koukla na jídelníček a proškolena STOBem /chodila jsem do kurzu/ se mi teda moc nelíbí
http://www.zdravadieta.net/…delnicek.jpg
Jako ke svačině třeba ovocné mléko, to člověk bude mít hned hlad :think: a při hubnutí hlad být prostě nesmí, musí se jíst nízkokalorická, ale zato výživná jídla, což třeba takový termix taky není :nevim:

Asi by bylo lepší, kdyby člověk navštívil Havlíčka, ten ho proklepnul ohledně zdraví a „ušil“ jídelníček na míru to bezesporu, jenže ta pevná vůle že? :-D Ve STOBu je to taková skupinová terapie - člověka to nutí taky něco zhubnout, ale zároveň dostává nalejvárnu, že hladověním to není správná cesta. Určitě mě to hodně naučilo, takže se tam chystám znovu.

A naprosto správná poznámka, že co až člověk skončí s krabičkama, to je slušně řečeno v háji :mrgreen:

Jinak já jsem taky líná, ale teď tu tlačím jahody se smetanou, na to jsem o půlnoci líná nebyla :mrgreen:

Na tenhle jídelníček jsem teď taky koukala a to je teda směska. Takhle podobně se vyživuji i v součastnosti…
Bože jahody se smetanou, to já taky miluju! Já jsem do sebe před chvílí natlačila koláč se švestkami a mákem. Celý den odolávám a stejně jsem podlehla… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17609
5.6.11 00:11

Super, tak se tu budem podporovat, jaká je to bomba jíst o půlnoci, myslím, že tu budem trochu exotická skupina, páč tady co koukám, tak se všude hubne :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
FloraBolger
5.6.11 00:14

Celkem by mě zajímalo, kolik to u Havlíčka stojí…myslím celkové sestavení jídelníčku „na tělo“ :roll: . Ne, že bych se tam chystala…ale člověk má být informovaný…kdyby něco :wink:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková