Krabičková dieta

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
FloraBolger
5.6.11 00:16
kadlina píše:
Super, tak se tu budem podporovat, jaká je to bomba jíst o půlnoci, myslím, že tu budem trochu exotická skupina, páč tady co koukám, tak se všude hubne :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Já nejedla…a hubnu :palec: :lol: . Ale to vaření mi dává zabrat :zed:

• Citovat
  • Upravit
FloraBolger
5.6.11 00:18
peggy.sl píše:
Já jsem do sebe před chvílí natlačila koláč se švestkami a mákem. Celý den odolávám a stejně jsem podlehla… :mrgreen:

Marky mě zas lákají špagety v lednici…ale dle zvyku dávám zítra ráno fotku do skupiny, tak si to nechci pokazit 8-o :lol: . Holt ta fotka je takový „bič“ nade mnou…nakonec - proto ji tam taky dávám, že jo :wink:

• Citovat
  • Upravit
17609
5.6.11 00:22

Jinak podle uvedených kJ by ses měla připravit na to, že dostaneš kousek masa a pár brambor a ještě otázka, jaký oni určí poměr, jestli dají víc masa, což je výživnější a víc zasycující, nebo víc přílohy a člověk bude mít dřív hlad :nevim:

Ad výživový poradce: já když už ve stobu něco zhubla, tak jsem potřebovala víc tvarovat, tak jsem si našla firmu, která se zabývá výživovým poradenstvím a mají i fitko, tak jsem doufala, že mě sestaví hlavně pohybový plán, jídlo jsem měla celkem zmáknutý. No a pán se mi velmi rafinovaně snažil nacpat Herbalife za 15000 a jak byl protivnej, když jsem to odmítla s tím, že chci otěhotnět a nechci jíst žádný srágory :cert: I když on mi samozřejmě neřekl, že se jedná o Herbalife, ale prý koktejly, které zasycují a pro peníze si mám skočit hned a podobný obchodnický triky, ale já za sebou měla dobrou nalejvárnu ze stobu /že kdyby cokoliv na hubnutí OPRAVDU fungovalo, tak by za to vynálezce dostal nobelovku :mrgreen: /, tak jsem se nedala, že si to promyslím a našla logo, že to je H. Jo a podle něj je pohyb naprosto podružnej, hlavní je jídlo, což je blábol :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17609
5.6.11 00:26
Palina.zl píše:
peggy.sl píše:
Já jsem do sebe před chvílí natlačila koláč se švestkami a mákem. Celý den odolávám a stejně jsem podlehla… :mrgreen:
Marky mě zas lákají špagety v lednici…ale dle zvyku dávám zítra ráno fotku do skupiny, tak si to nechci pokazit 8-o :lol: . Holt ta fotka je takový „bič“ nade mnou…nakonec - proto ji tam taky dávám, že jo :wink:

Jj skupina dělá divy, já vím :wink:
A víš že na toho Havlíčka jsem se chtěla podívat, protože myslím, že je to fakt dobrý, když se /ne dieta/, ale úprava jídelníčku udělá podle zdravotního stavu, ovšem do TV bych nešla ani za zlatý prase, doma mě lámou na Prostřeno! a nechci a to mě vaření /i jedení uvařeného :mrgreen: / baví, natož se ztrapňovat před národem v plavkách :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
FloraBolger
5.6.11 00:27

Kadlina tak takového „výživového poradce“ bych poslala někam. Prodejce (pojištění, Herbalife atp.) nemám ráda…špatně se mi říká „ne“ a když už to řeknu, tak to nehodlám opakovat. Ale oni jsou kolikrát tak natvrdlí a přesvědčení, že mě přemluví… :pocitac:

• Citovat
  • Upravit
FloraBolger
5.6.11 00:29
kadlina píše:
A víš že na toho Havlíčka jsem se chtěla podívat, protože myslím, že je to fakt dobrý, když se /ne dieta/, ale úprava jídelníčku udělá podle zdravotního stavu, ovšem do TV bych nešla ani za zlatý prase, doma mě lámou na Prostřeno! a nechci a to mě vaření /i jedení uvařeného :mrgreen: / baví, natož se ztrapňovat před národem v plavkách :mrgreen:

Jé - já bych tak chtěla tu multifunkční troubu ze JTCJ…a taky třeba stroj na cvičení (mám jen stepper) :dance: . Ale představa, jak před kamerou tancuju ve spodním prádlee a diváci pak čekaj, jak to po*eru…ježiš jenom to ne. Co kdyby mě viděl někdo známej, že jo 8-o :roll: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
20557
5.6.11 00:42
Palina.zl píše:
Celkem by mě zajímalo, kolik to u Havlíčka stojí…myslím celkové sestavení jídelníčku „na tělo“ :roll: . Ne, že bych se tam chystala…ale člověk má být informovaný…kdyby něco :wink:

Někde jsem četla, že devět tisíc… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17609
5.6.11 00:42
Palina.zl píše:
Kadlina tak takového „výživového poradce“ bych poslala někam. Prodejce (pojištění, Herbalife atp.) nemám ráda…špatně se mi říká „ne“ a když už to řeknu, tak to nehodlám opakovat. Ale oni jsou kolikrát tak natvrdlí a přesvědčení, že mě přemluví… :pocitac:

Smutný je, že on má s manželkou fitness studio, ohání se nějakou vysokou školou v oblasti zdravého stravování /chacha/, kancl v Praze a lanaří lidi na toto? 8-o A hlavně to jednání, když jsem to nechtěla :poblion:

A ještě smutnější je, že já multifunkční troubu sice od jiný firmy, ale s podobnými parametry mám a já trubkoň se v tom ještě nenaučila. Mám to jako klasickou MW, akorát párkrát jsem na páru vařila rýži. Ale když ona mi hlava nepobrala, co se do kterýho režimu může - někam může plast a sklo, někam kov a někam kombinovaně. Už jsem to párkrát studovala a vždycky stejně radši zkončím u klasickýho sporáku :zed:
Ovšem co je super je Tefal Actifry - hranolky se tam udělají na lžíci oleje, i třeba řízečky /jen někdy opadá strouhanka/, ale taky to nepoužívám tak často, jak by si ten přístroj zasloužil :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17609
5.6.11 00:46

Tak jsem ho objevila! Tady je přesný popis programů, co nabízej a ceny za to:
http://petrhavlicek.cz/net/index.php?…
Super! Už dlouho jsem se na to chtěla podívat a vždycky zapomněla. Díky Peggy za tohle téma! :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
5.6.11 00:56
kadlina píše:
Super! Už dlouho jsem se na to chtěla podívat a vždycky zapomněla. Díky Peggy za tohle téma! :dance:

To je peněz jako želez… :mrgreen:
Ty jo tak to nevím co vymyslím, no nic půjdu si hajnout s koláčem v pupku a třeba do rána něco vymyslím… :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17609
5.6.11 01:01
peggy.sl píše:
kadlina píše:
Super! Už dlouho jsem se na to chtěla podívat a vždycky zapomněla. Díky Peggy za tohle téma! :dance:
Ty jo tak to nevím co vymyslím, no nic půjdu si hajnout s koláčem v pupku a třeba do rána něco vymyslím… :mrgreen: :mrgreen:

Upaluj do postele, já se tam ženu taky - u Havlíčka jsem se právě dočetla, že nedostatek spánku=jasná obezita, tak odtud vítr fouká! :think: Není to jahodama nebo koláčem v noci, ale tím, že málo spím :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Dobrou!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
5.6.11 01:03
kadlina píše:
peggy.sl píše:
kadlina píše:
Ty jo tak to nevím co vymyslím, no nic půjdu si hajnout s koláčem v pupku a třeba do rána něco vymyslím… :mrgreen: :mrgreen:

Upaluj do postele, já se tam ženu taky - u Havlíčka jsem se právě dočetla, že nedostatek spánku=jasná obezita, tak odtud vítr fouká! :think: Není to jahodama nebo koláčem v noci, ale tím, že málo spím :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Dobrou!

Ježíííš tak to jsem klidná…A nepíše tam, že až mi odroustou děti (to bude tak za dvacet let) a až se potom pořádně vychrním, že zhubnu???? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9943
5.6.11 06:00

jestli vám do toho můžu vpadnout…tak kamoška si ty krabičky nechávala vozit vlonit (Kyjov) a stálo ji to teda měsíčně kolem 3000,–.A zhubla asi 9kg a nebrala to moc dlouho. A když jsem se jí ptala, co potom, tak říkala, že aspoň dostane do oka ty porce a tu sestavu jídelníčku a pak si může vařit podle toho. Což až tak uplně nedělá, ale snaží se jíst zdravě a přemýšlet nad tím, kolik čeho sní.
No původně jsem o tom přemýšlela s ní, ale když jsem viděla ty mini porce…při mém kalupu bych asi brzo padla na hubu. Vím sama na sobě, že hlavně potřebuju jíst pravidelně v těch menších porcích, jenže něž oběhnu děti, tak na sebe samozřejmě zapomenu, pak nestíhám,tak do sebe hodím, co potkám…a neštěstí je hotovo :-) tak nevím, jestli se i podaří někdy zhubnout-no na původní váhu určitě ne, ale aspoň tak nějak, že by se na mě dalo dívat a nemusela se stydět sama před sebou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sabrine
5.6.11 07:05

Já mužu jen doporučit opravdu to funguje :palec: Stojí to za to http://www.dieta-dodomu.cz/

• Citovat
  • Upravit
20296
5.6.11 07:09

Výborná věc, zhubla jsem za 6 týdnů 8kg - člověk se naučí posléze dělat si malé porce jídla - takže v tom jde pokračovat i nadále a levněji.

Já zjistila, že hlavně prožeru majlant, takže pro mě to tak tak drahý nebylo - jídla byly výborný (zkoušela jsem dvě různé firmy) a spokojenost.

Tím, že to má člověk už nachystaný, nemusí chodit do obchodu a kupovat cokoliv - většinou zbytečného a na chuť :-D

Toto je pro mě jediná cesta k hubnutí :oops: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková