Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Sabrine píše:
Já mužu jen doporučit opravdu to fungujeStojí to za to http://www.dieta-dodomu.cz/
Tohle vypadá zatraceně dobře!
![]()
Ale draho to vychází taky..
Kdybych byla sama bez dětí či manžela, tak si to představit dovedu. Jenže takto stejně budu muset do toho obchodu nakoupit a pak vařit (min. dětem, chlap by se klidně obsloužil sám). Tož já nevím, jak by to dopadlo… ![]()
Holky jaká by podle vás měla být nejvyšší cena, za kterou by jste do toho šly???
Já bych dala tak čtyři tisíce… To bych někde uškudlila… ![]()
Když o tom tak přemýšlím, tak kdybych fakt byla sama, tak těch 8.000 Kč klidně dám. Ale takhle, když ještě musím nakupovat a vařit pro rodinu, tak se obávám, že by se to minulo účinkem.
Takže to bych raději dala 8.000 Kč jednorázově Havlíčkovi, aby mě proklepl, udělal jídelníček pro mě a já pak podle toho vařila. To mi přijde levnější/výhodnější, no ne? ![]()
ahoj holky…taky byhc potřebovala zhubnout, přiznávám se, že krabičkovou dietu vůbec neznám…ale pro mě je nejhorší, že musím vařit manželovi a synkovi…což synek to je ještě ok..ale manžel je náročný chce omáčky, knedlíky, péct buchty apod......chjooo
draga píše:
ahoj holky…taky byhc potřebovala zhubnout, přiznávám se, že krabičkovou dietu vůbec neznám…ale pro mě je nejhorší, že musím vařit manželovi a synkovi…což synek to je ještě ok..ale manžel je náročný chce omáčky, knedlíky, péct buchty apod......chjooo
A to je právě ono. Stejný problém mám i já. A potom se cpu taky, protože mi chybí pevná vůle… ![]()
peggy.sl píše:draga píše:A to je právě ono. Stejný problém mám i já. A potom se cpu taky, protože mi chybí pevná vůle…
Je to ranec. Ale být sama, tak do toho jdu…Jenže já se čtyřmi dětmi nikdy nejsem sama…
![]()
tak 4 děti to je mazec
no ale tak co vymyslet…já když se vidím na fotkách tak se už začínám stydět…jsem velryba
peggy.sl píše:
Je to ranec. Ale být sama, tak do toho jdu…Jenže já se čtyřmi dětmi nikdy nejsem sama…![]()
![]()
draga píše:
tak 4 děti to je mazecno ale tak co vymyslet…já když se vidím na fotkách tak se už začínám stydět…jsem velryba
peggy.sl píše:
Je to ranec. Ale být sama, tak do toho jdu…Jenže já se čtyřmi dětmi nikdy nejsem sama…![]()
![]()
Já se nefotím, ale nedávno jsme měli sraz ze školy, a když jsem viděla tu fotku, tak jsem se nepoznala… ![]()
já se taky radši moc nefotím…chtěla bych aby se za mě nemusel synek stydět
ale jen kecám a prd konám
Já bych o dietách mohla napsat knihu - a tlustou…Ale skutek utekl…
![]()
Mně se krabičky nelíbí. Bojuji s obezitou roky, ale ty peníze bych investovala do nového oblečení. Zhubla jsem 25 kg. Nechápu, že se najde ještě někdo, kdo se nechá nalákat na takovou blamáž. Vy sami si musíte vytvořit jídelníček na míru. Dostatek bílkovin a všeho ostaního ve správném poměru. Nebuďte líné a vařte si. Raději bych zaplatila Havlíčkovi, aby mě vedl a naučil mě správně stravovat. Najděte si pohyb, dle vašich možností. A nechtějte zhubnou rychle. Že někdo zhubne 8kg za měsíc? A co hubne, svaly. Tím by se neměl chlubit, ale zamyslet nad sebou. Zadělává si na pěkné problémy a jojo efekt.
Holky, zkuste můj nápad
Jídelníčků třeba od Havlíčka je dost - hodně tam čerpám. Když jsem ho držela, tak fakt to šlo dolů a neomezovala jsem se.
Teď bych ještě pár kg brala…ale ten čas.
Proto není tu někdo přímo z Litoměřic či blízkého okolí - týden bych krabičkovala já pro něj a týden on pro mě ![]()
To by šlo
tak pište ![]()