Krabičková dieta

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
8911
5.6.11 11:56
kadlina píše:
A nápad s krabičkama na střídačku je bombovej!!! :palec: Ale chce to zodpovědnou ženskou, já bych taková vůči cizímu člověku byla - važila, aby to bylo přesné a tudíž bych to zvážila i sobě!

Safra, Pražanda. Tak to si asi nepomůžeme… (Brno) 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
5.6.11 12:00

Kdo že je z té Prahy? To by bylo lepší, jenom 60 kilometrů… :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17013
5.6.11 12:04
peggy.sl píše:
draga píše: :) hele nemáme stejnýho chlapa…nají se a prej kdy bude to jídlo? říkám snědls kopu zeleniny a maso…hmm ale to byl předkrm ne? :mrgreen:
peggy.sl píše:
draga píše:
hezky to popisuješ ale není to tak…jako moje rodina se mnou jíst nebude…manžel maká od rána do večera a venku, takže nemá šanci si ohřívat jídlo a chodit na obědy…má to prostě na hovno…dojde večer většinou kolem 22 hodina chce jíst…a nechce luštěniny to mi věř…chce maso, omáčky a jídlo (pro chlapa) váží 72kg takže si nemyslím, že by nutně potřeboval změnu jídelníčku, to samé synek má 16kg v 4,5 letech) potřebuju to hlavně já…zeleninu jíme na kila, ovoce taky…u mě je problém, že se nehejbu a pak když mán nervy, nebo naopak klid sežeru na co přijdu :jazyk:
Cassi píše:
Jídelníček se dá krásně zvládnout i s rodinou. Kdo říká že ne, tak ještě není zralý na hubnutí a změnu. Do toho by vás nemělo nutit nic a nikdo. Motivace musí být silná, aby jste to vydržely navždy.
Vařím tak, aby to se mnou jedla i rodina. Hodně lušteniny- saláty, pomazánky, maso na tisíc způsobů a k tomu hory zeleniny, mléčné výrobky. Nezmenšujte porce, jen je nahraďte na talířích zeleninou. Máš chuť na řízek, tak si ho dej, ale uvědomněle. jezete pravidelně a nezobejte mezi jídli. Že někdo říká, jez co 3hod. a máš hlad? Tak se najez za 2hod. Holky, je to běh na dlouhou trať. Vím o čem mluvím.
drago přesně tak jak říkáš…Můj chlap sní k obědu klidně fazolovej salát a celozrnný rohlík, ale za dvě hodiny se mně ptá, kdy že to bude ten oběd? :mrgreen: :mrgreen:
No a holky dietit nebudou. Nemají moc rády zeleninu, navíc teď je zachvátila okurková panika. Včera jsme šly do restaurace na véču a když viděly na talíři kousek okurky, tak se mohly zbláznit… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Tak to budou bráchové… :mrgreen:
Já jsem jednou zkusila vařit zdravě v páře… Mrkev, brokolici, kuřecí maso a brambory… Koukal na to nedůvěřivě a po ochutnání povídá: ,, a tatarka by nebyla??,, Nooooo a potom hubni…

Nevím, tak mu dám tatarku, on ti neřekl, aby jsis ji dala ty… :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
5.6.11 12:07

To je pravda, ale když chce držet dietu tak co se má co ptát po tatarce… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17013
5.6.11 12:11
peggy.sl píše:
To je pravda, ale když chce držet dietu tak co se má co ptát po tatarce… :mrgreen:

Jo tak to jo, já myslela, že dietu chceš držet ty a chlap neee. Tak to pak jo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
FloraBolger
5.6.11 12:11

Marky já jsem z Prahy. Ale jaksi nevlastním kuchyňskou váhu, takže se mnou by ta spolupráce na krabičkování asi moc plodná nebyla :roll: :lol:

• Citovat
  • Upravit
20557
5.6.11 12:17

To je to nejmenší, tu ti můžu půjčovat. Zítra jedu do Prahy na přednášku do Prahy, takže čekej v šest na náměstí… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
FloraBolger
5.6.11 12:30
peggy.sl píše:
To je to nejmenší, tu ti můžu půjčovat. Zítra jedu do Prahy na přednášku do Prahy, takže čekej v šest na náměstí… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Na kterým? Jestli na Staromáku, tak to mám blízko. Václavák je taky docela „po ruce“ :wink:

• Citovat
  • Upravit
50725
5.6.11 12:32

Váha stojí 300,–, to jsou výmluvy :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
FloraBolger
5.6.11 12:35
Angua píše:

Ne-e. Já hubnu i bez váhy (a v minulosti jsem tak zhubla cca 20kg)…tak mě to zatím nenutí si ji koupit :wink: .

• Citovat
  • Upravit
8911
5.6.11 12:42
Palina.zl píše:
Angua píše:
Ne-e. Já hubnu i bez váhy (a v minulosti jsem tak zhubla cca 20kg)…tak mě to zatím nenutí si ji koupit :wink: .

A jak vaříš/pečeš bez váhy… :think: Jenom „hrníčkovou“ metodou?

Je fakt, že já jsem ten typ, co metodu „by oko“ moc nemusím, to jsem z toho vždycky na mrtvici (telefonát: Mami, kolik tam mám dát toho mlíka? - No tak nějak přiměřeně, aby to bylo řidší těsto. :zed: :cert: :twisted: ) Ale třeba do domácí pekárny se to fakt má dávát přesně, takže tam bych bez váhy byla nahraná… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
FloraBolger
5.6.11 12:47
Wiolla píše:

JJ, přes hrnky. A taky mám takovou tu plastovou odměrnou misku. Takže vlastně problémy nemám - nicméně pokud bych měla zvážit třeba 100g chleba/ovoce/zeleniny atp. (takže vlastně všechny „nesypavé a netekoucí věci“), tak nastává problém :lol:

• Citovat
  • Upravit
50725
5.6.11 12:58
Wiolla píše:
Palina.zl píše:
Angua píše:
Ne-e. Já hubnu i bez váhy (a v minulosti jsem tak zhubla cca 20kg)…tak mě to zatím nenutí si ji koupit :wink: .

Je fakt, že já jsem ten typ, co metodu „by oko“ moc nemusím, to jsem z toho vždycky na mrtvici (telefonát: Mami, kolik tam mám dát toho mlíka? - No tak nějak přiměřeně, aby to bylo řidší těsto. :zed: :cert: :twisted: ) Ale třeba do domácí pekárny se to fakt má dávát přesně, takže tam bych bez váhy byla nahraná… :think:

Já jsem jak ty :mrgreen: Od té doby, co mám digitální váhu, tak vážím na gram přesně - když 300 g, tak 300, žádné 301 nebo 302 :lol: :lol: :lol: Uznávm, že je to drobná úchylka :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
5.6.11 13:17
Palina.zl píše:
peggy.sl píše:
To je to nejmenší, tu ti můžu půjčovat. Zítra jedu do Prahy na přednášku do Prahy, takže čekej v šest na náměstí… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Na kterým? Jestli na Staromáku, tak to mám blízko. Václavák je taky docela „po ruce“ :wink:

Na Staromáku, jdu na Mariánský náměstí do knihovny na přednášku. Tak dáme kávu? Aspon…ta se může…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
FloraBolger
5.6.11 13:22
peggy.sl píše:
Palina.zl píše:
peggy.sl píše:
Na kterým? Jestli na Staromáku, tak to mám blízko. Václavák je taky docela „po ruce“ :wink:
Na Staromáku, jdu na Mariánský náměstí do knihovny na přednášku. Tak dáme kávu? Aspon…ta se může…

Bez dětí nemůžu :roll: . Btw - jak tu seš? Autem? Nebo busem? Jen že k nám do Dejvic je to blízko :wink: :palec:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková