Kritika mé výchovy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
34473
15.7.24 18:38

Tak samozřejmě záleží na tom, jak ty výlety probíhají, jestli to není přehnané na úkor režimu, stravy, odpočinku, nejsou přehlceni zážitky,… Když to podáš takhle, tak ti tu samozřejmě většina napíše, že je to v pořádku a ještě se dozvíš, že máš s mámou omezit kontakt. Ale ona může mít úplně klidně pravdu. To víte vy, jak to doopravdy je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6027
15.7.24 18:40

Spíš bych to viděla na to, že si na sebe pleteš pěkný bič. Rozmazlíš to a budou na to zvyklí. Časem jim to nebude stačit… nebo naopak se jim ty výlety zají…
Bych se i vsadila, že jí vadil ta potencionální rozcapenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.7.24 18:48
@hanka.br. píše: Více

Ano, děti se dokáží zabavit kdekoliv, na zahradě, doma, v lese, mají bohatou fantazii a vymýšlí si nejrůznější hry samy.. doma se také zapojují do vaření, pečení, úklidu..a o financích to také není.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.7.24 18:50
@sahrazad1 píše: Více

Hlídání nemáme ani teď, děti jsou pořád se mnou, max využiji placenou chuvu.

• Citovat
  • Upravit
9337
15.7.24 18:52
@Anonymní píše: Více

Tak jestli máš všechno tip ťop dokonalé, tak proč se s tím zabýváš? Takhle to vypadá, že chceš přesvědčit spíš sama sebe…Jaké má máti argumenty, když to není o penězích, ani o tom, že se doma nezabaví?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.7.24 18:52
@Takyjedna píše: Více

To ne, hřiště, les i lesopark jsou taky zdarma a jinak máme celoroční a celosezonni permanentky, a svačinu i pití bereme s sebou, hračky a jiné suvenýry nekupujeme..

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.7.24 18:53
@Takyjedna píše: Více

Argumenty nemá právě žádné, proto mě zajímaly názory ostatních..

• Citovat
  • Upravit
9337
15.7.24 18:56

Tak to nevím. Mě by napadly ty peníze a že se neuměj doma zabavit… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andrasteia
15.7.24 18:59

Podle me ma proste nejakou oredstavu, jak se maji deti vychovavat. Spis pocitovou, nedokaze to uplne vyargumentovst.

Ve finale to bude neco jako ze „nemaji rezim“, „co z nich bude“, „aby nebyly hyperaktivni“ atp. Proste projekce osobnich preferencí.

• Citovat
  • Upravit
5150
15.7.24 19:03
@JancaS84 píše: Více

Presne to jsem chtela napsat :palec: nevykladat o kazdem kroku co delaji a budou v pohode.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30408
15.7.24 19:07

Promiň, ale nedává to žádný smysl. Bez vyjádření tvé maminky tě budou mnozí ujišťovat, že ona je blázen a ty svatá a já tohle nemám ráda. Ona má asi ke své kritice nějaký důvod, který ty zjevně říct nechceš. Pak není, o čem diskutovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.7.24 19:08
@hani28 píše: Více

Zase když nám skoro každý den zavolá a zeptá se, co děláme, tak lhát nechci..

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.7.24 19:09

Já žádný důvod neznám, jen vím, že jí to vadí, ale chápu, jak to myslíš..

• Citovat
  • Upravit
34473
15.7.24 19:09

Nás tu nemusíš tahat za fusekli, my víme, jak to s dětmi chodí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12884
15.7.24 19:14

A i kdyby, co je jí do toho? Ona jim to přece neplatí. Nevím proč by každé dítě muselo nutně makat na zahradě, kór v těhle teplotách. Tam teď nelezu ani já.

Toto je ZCELA v kompetenci rodičů, ona jako babička nemá do toho vůbec co mluvit, pokud se to nechce po ní :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová