Kryolipolýza

Napsat příspěvek
Velikost písma:
luciáš12345
31.5.12 17:05

Kryo

Evikov: A kde jste byla na kryo???

• Citovat
  • Upravit
579
4.6.12 19:40

Ahoj, já byla na kryolipo před otěhotněním, asi měsíc před, k tomu jsem jedla pravidelně a zdravěji, ale žádné trápení zase, a obden cvičila a výsledky byly opravdu viditelné, ale opravdu jen na několik měsíců, po zjištění těhotenství jsem se zase rozežrala a to trvá dodnes:Dale jinak do toho asi nějaký čas po porodu zase půjdu, člověka to vyhecuje, když už do toho vloží ty finance, ale jak říkám musí pro to i jíst jinak a cvičit, bez toho to nejde se domnívám a jinak byla jsem na stehnech a do měsíce jsem měla asi 3cm pryč…spíš jde jen o takový hec do začátku nežraní a cvičení:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Peta1978
4.6.12 19:53

Wesny, byt tebou, tak ted bych vyzkousela to same - tj. jist zdraveji a obden cvicit, akorat si za penize na kryo radeji zajit na kosmetiku nebo koupit neco super na sebe a treba to koncipovat jako odmenu za shozene centimetry.. vsadim se, ze vysledek bude stejny jako s kryo ;) myslim si, ze je to jen tahani penez z tech z nas, co jsou linejsi a chteji zhubnout bez prace.. coz je blbost :) pa

• Citovat
  • Upravit
579
4.6.12 20:14

Vždyť píšu, že to bez toho nejde, ani to nedělám, já jsem zrovna ten typ, který teď když nemůže aktivně cvičit, tak je z toho na prášky, takže to u mě nehrozí, už se na to přímo klepu:)dostala jsem to jen jako dárek z nějakých slev, jiank tohle neřeším tímhle způsobem, jen píši, že zkušenosti mám a že je to jen takové placebo:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
5.6.12 19:42

Dobrý den,chci se zeptat nemáte někdo zkušenosti se studiem gemini v České Lípě?Chystám se tam na kryo,ale píšou tam,že ošetření trvá 30-40min.a všude čtu,že má trvat 60min.Prosím o info Děkuji :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
iwitka
7.6.12 12:01
@simuk píše:
Jo, to vypadá dobře, cena je taky super. Já jdu na stejný typ příští sobotu, tak jsem zvědavá jestli se bude něco během těch 2 měsíců dít… :think:

Ahojda, jak to dopadlo? Taky o tom přemýšlím…a holky myslíte tedy, že ty destičky jsou fakt na nic? Byl jste na tom někdo?

• Citovat
  • Upravit
11
9.6.12 15:44
Tak prozraď přímo u koho jsi byla, pošli www stránky nebo název přístroje pro ostatní. @evikov píše:
Ahojík všichni,kdo váháte nad kryolipolýzou!!!
Byla jsem na ní před 7-mi týdny,kam na ni půjdu jsem se rozhodla na základě rozhovoru s panem doktorem v rádiu a jela přímo za ním,jelikož necertifikované přístroje v různých kosmetických salonech většinou nefungují,nebo vám mohou i poškodit zdraví.To samé platí o slevomatech.Certifikované přístroje na kryolipolýzu jsem jen dva a smí jej obsluhovat pouze zdravotníci!!!
Po konzultaci s panem doktorem jsem se objednala celkem na 3 nasátí-bříško a boky,při čemž jedno nasátí stálo 990,–Kč(opakované pak stojí 490,–Kč)Nejprvr mě změřili a nafotili,žádná omezení nejsou,jen je třeba víc pít,alespoň 2l denně.Celá procedura trvala 2 hodiny,kdy se o mě staraly 2 milé sestřičky a já si vklidu četla.Zprvu je nasátí troch nepříjemné,ale rozhodně nebolí,za chvíli už nic necítíte.Nejprve jsem byla docela skeptická,asi první 3 týdny se nic nedělo,pak byly ale znát první výsledky a po 6-ti týdnech,kdy jsem šla na kontrolu,přeměření a focení jsem měla přes boky o 6cm méně,krásně se mi vyrýsoval pas a zmizely špíčky na bocích…jsem naprosto nadšená a příští týden jdu ještě jednou :dance:
Určitě můžu všem doporučit,ale pořádně si rozmyslete,kam na ni půjdete!!!
Doufám,že vám můj názor trošku pomohl v rozhodování :lol:
Ahoj Eva :mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
genesis
17.6.12 13:07

Ahoj, také o tom uvažuji, kde si prosím byla?

• Citovat
  • Upravit
3735
19.6.12 18:43

Také nad kryo přemýšlím…dneska je na slevovém portálu akce 399,– Kč v BodyPerfect píší certifikovaný přístroj, 60min…nemáte některé zkušenost???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
AndreaCh
28.6.12 01:59

Hlavně nechoďte do Yes Visage

Kryolipolýza je dobrá, jen si vybrat dobré studio. Kryolipolyzu jsem absolvovala v Yes Visage a už nikdy, mám velmi negativní zkušenost. Na jiné klinice v centru Prahy jsem spokojená. Také pozor na Slevomaty jsou k ničemu pěkně jsem se napálila.

• Citovat
  • Upravit
Leny7
5.7.12 13:28

Myslíš Body perfekt v Brně? pokud ano byla jsem tam…tři vouchery výsledky žádné, přístroj není originál, už jsem byla v Praze na opravdové cryo a mohu říci, že se to velmi liší…jinak personál je tam v Brně moc fajn, škoda jen, že jsem si tam nela pokecat že?

• Citovat
  • Upravit
LuCrEcIa
10.7.12 14:47

Kryolipolýza

Ahoj holky, tak kryoška je moje srdcová záležitost, pomohla mi po porodu zhodit fald na bříšku se kterým jsem nic nezmohla ani cvičením. Nemůžete očekávat zázraky, ale pokud máte partie ve kterých se tuku vyloženě líbí a nejde s tím hnout, právě tady pomůže.
Funguje to tak že se přiloží nástavec na tu část kde chcete zhubnout a tu potom skoro hodku zmražje. Potom se to všechno pěkně rozmasíruje, a tělo potom zbytek zvládne samo, ty tukové bunky které byly poškozeny chladem pěkně vyloučí. Chvilku to sice trvalo ale voala…fald je pryč:)

• Citovat
  • Upravit
magdalenaNora
10.7.12 14:54

Já byla v salonu kde mi kryolipolýzu dělali strojem zeltiq, zdravotní sestra mi řekla že tento stroj je jediný licencovaný a schválený stroj v ČR, zbytek strojů prý nemá tak dobré výsledky a dokonce může způsobit popáleniny, takže holky vouchery za pár korun nebrat!

• Citovat
  • Upravit
marty2011
10.7.12 19:13

Babička mě včera varovala, ať nejdu na kryo, protože bylo v nějaké reportáži vidět, jaké může mít kryo následky…prý paní měla popálené břicho jako blázen 8o jdu hledat na netu, jestli tu reportáž nejdu..mám jít na kryo do Bodyperfect za týden

• Citovat
  • Upravit
hasladek
14.7.12 17:15

kde???

Magdaleno Noro, napiš prosím název a adresu salonu. A prosím taky cenu… :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková