Kryolipolýza

Napsat příspěvek
Velikost písma:
269
16.9.11 16:10

Nevím, jaký propagují přístroj, asi zmiňují ten patentovaný Zeltiq, který je průkopníkem z USA…
Taky varují před těma chladícíma přístrojema, před radiofrekvencí a destičkama… ale to jsem psala také…

Já nevím, jestli funguje jedině ten Zeltiq, co jsem si zjišťovala, tak to musí být tento přístroj NEBO přístroj na stejném principu (s možností stejného tlaku, stejné teploty apod.), rozdíl je ten, že ten Zeltiq stojí 3× více než ty jiné na kryolipolýzu, proto ho moc salonu nemá…

:nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
269
16.9.11 16:13
Krat píše:
Bobulko, já na vás tady budu koukat, a jestli to bude u vás fungovat, tak jdu do toho taky. Jenom mě zaráží, že si třeba musíte koupit víc kuponu a pak to opakovat. Ta redaktorka to měla jednou a za měsíc břicho neměla. Víckrát nemusela.

Jestli dovolíte napíšu sem její pocity.

Byla jsem zvědavá, jestli bude výsledek opravdu viditelný. Během prvního týdne jsem ale trochu trpěla. V ošetřeném místě mi bolestivě trhalo, kůže byla na dotek velmi citlivá. Za několik dní ovšem nepříjemné pocity odezněly a já jen „zírala“ na krejčovský metr, kterým jsem se měřila. Cebtimetry kolem břicha mizely opravdu rychle. Za měsíc byla velká část tuku pryč. Hubnutí trvalo ale ještě další měsíc. A stalo se neuvěřitelné: moje břicho vypadalo najednou opět jako před deseti lety. A výsledný efekt zatím stále „drží“

Víc kuponu se podle mě nepotřebuje. Záleží na velikosti tuku, pokud má někdo 70 kg a potřebuje trochu pomoct zformovat tak je to asi něco jiného než 130 kg dáma s 50% tuku… :nevim: tam to těžko půjde najednou… :nevim:
Všude píšou 1-3 vouchery na jednu partii, podle množství tuku…což mi přijde logické.

No, sama jsem na to zvědavá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
269
16.9.11 16:13
Krat píše:
Bobulko, já na vás tady budu koukat, a jestli to bude u vás fungovat, tak jdu do toho taky. Jenom mě zaráží, že si třeba musíte koupit víc kuponu a pak to opakovat. Ta redaktorka to měla jednou a za měsíc břicho neměla. Víckrát nemusela.

Byla jsem zvědavá, jestli bude výsledek opravdu viditelný. Během prvního týdne jsem ale trochu trpěla. V ošetřeném místě mi bolestivě trhalo, kůže byla na dotek velmi citlivá. Za několik dní ovšem nepříjemné pocity odezněly a já jen „zírala“ na krejčovský metr, kterým jsem se měřila. Cebtimetry kolem břicha mizely opravdu rychle. Za měsíc byla velká část tuku pryč. Hubnutí trvalo ale ještě další měsíc. A stalo se neuvěřitelné: moje břicho vypadalo najednou opět jako před deseti lety. A výsledný efekt zatím stále „drží“

Víc kuponu se podle mě nepotřebuje. Záleží na velikosti tuku, pokud má někdo 70 kg a potřebuje trochu pomoct zformovat tak je to asi něco jiného než 130 kg dáma s 50% tuku… :nevim: tam to těžko půjde najednou… :nevim:
Všude píšou 1-3 vouchery na jednu partii, podle množství tuku…což mi přijde logické.

No, sama jsem na to zvědavá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
269
16.9.11 16:15
aleachimka píše:
já nikdy ploché břicho neměla, a to jsem byla celkem štíhlá 178/61 kg. Asi do toho půjdu, nikdy jsem nebrala žádné pilule na hubnutí a nezkoušela ani jiné zázračné metody, tak když vyhodím 2tis., tak to snad přežiju. :nevim: :nevim:

Hm, tak to jsi měla ideální váhu. :kytka:
Já si také říkám, že max. přijdu o necelé 2tisíce… a když nezmizí aspoň 5 cm tak už do podobných věcí nejdu (poprvé a naposled) :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
aleachimka
16.9.11 16:19

Díky, a ani tehdy jsem nebyla spokojená, teď mám o 15kg víc a říkám si, jak jsem byla blbá!

To jsme na tom podobně. Když by to nevyšlo, tak už do ničeho podobného nepůjdu.
simuk píše:
aleachimka píše:
já nikdy ploché břicho neměla, a to jsem byla celkem štíhlá 178/61 kg. Asi do toho půjdu, nikdy jsem nebrala žádné pilule na hubnutí a nezkoušela ani jiné zázračné metody, tak když vyhodím 2tis., tak to snad přežiju. :nevim: :nevim:
Hm, tak to jsi měla ideální váhu. :kytka:
Já si také říkám, že max. přijdu o necelé 2tisíce… a když nezmizí aspoň 5 cm tak už do podobných věcí nejdu (poprvé a naposled) :think:
  • Citovat
  • Upravit
1
18.9.11 19:21

Krycí membrána

Ahoj všem,
v říjnu se na kryolipolýzu (hlavice s nasátím - stroj Cryopol LT) také chystám. Na internetu jsem na salón, u kterého jsem si proceduru objednala, objevila jednu dost odstrašující recenzi. Prý nepoužívají krycí membránu, která chrání kůži před omrzlinami, takže paní, která psala recenzi, po zákroku byla hrozně nešťastná. Jaké máte s použitím membrány zkušenosti vy? Používali je na vás při provcedůře? Pokud ne, použili něco jiného (např. gel)? Po přečtení recenze tam má docela strach jít.

Díky za odpovědi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
269
18.9.11 19:28
Suzina píše:
Ahoj všem,
v říjnu se na kryolipolýzu (hlavice s nasátím - stroj Cryopol LT) také chystám. Na internetu jsem na salón, u kterého jsem si proceduru objednala, objevila jednu dost odstrašující recenzi. Prý nepoužívají krycí membránu, která chrání kůži před omrzlinami, takže paní, která psala recenzi, po zákroku byla hrozně nešťastná. Jaké máte s použitím membrány zkušenosti vy? Používali je na vás při provcedůře? Pokud ne, použili něco jiného (např. gel)? Po přečtení recenze tam má docela strach jít.Díky za odpovědi.

Ahoj, mě řekli, že se používá nějaký speciální gel… :nevim:
Ale nevím, o membráně jsem neslyšela:think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
19.9.11 09:59

Ahoj já měla gel a takovou „dečku“, vypadalo to jako „ubrousek na dětský zadeček“. Omrzliny nemám. Kůže byla kapku citlivější na dotek… a stlačení.

Já nikdy nebyla štíhlá jako proutek jen za poslední rok jsem hodně zhubla, proto mi paní v salonu pravila dva kupony na pneumatičku a dva kupony na spodní břicho (podbříšek..). ve čtvrtek to bude týden. zusí se opět změřit metrem a hurá na druhou dhodinu na pravou stranu břicha.
Při velkém špíčku nelze nasát jen prostředek..to by asi nemělo smysl..
V salonu jsme byla nadmíru spokojená, televize pohodlí a odpočinek :-).

Suzina píše:
Ahoj všem,
v říjnu se na kryolipolýzu (hlavice s nasátím - stroj Cryopol LT) také chystám. Na internetu jsem na salón, u kterého jsem si proceduru objednala, objevila jednu dost odstrašující recenzi. Prý nepoužívají krycí membránu, která chrání kůži před omrzlinami, takže paní, která psala recenzi, po zákroku byla hrozně nešťastná. Jaké máte s použitím membrány zkušenosti vy? Používali je na vás při provcedůře? Pokud ne, použili něco jiného (např. gel)? Po přečtení recenze tam má docela strach jít.Díky za odpovědi.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
19.9.11 10:02

Ahoj ráda budu podávat informace o mém stavu :-D.
více kuponů jsem potřebovala na pravou a levou stranu na jedno nasátí by to byly vyhozené penízky (doufám, že takto rozložené partie jsou účinější).
Na každou stranu těla je jedna partie, jedno nasátí. Tudíž zadek 2 kupony, ruce 2 kupony, nohy 2 kupony a i břicho větší je na dvakrát…
horní „pneumatiku“ mám jedno nasátí, týden pauza, druhé nasátí. Na další pokus za dva měsíce mám jedno nasátí a hned po něm druhé nasátí. (pravá-levá strana každá po hodině..)

Snad jsem se zde dobře vyjádřila :-)

Krat píše:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
aleachimka
19.9.11 10:23

Bobulka007 mám dotaz k tomu salonu. Chtěla bych si též nechat udělat bříško, ale budu s sebou muset vzít půlročního caparta. Dá se to zvládnout? Pravděpodobně bych ho uspala, ale co když ne?

Bobulka007 píše:
více kuponů jsem potřebovala na pravou a levou stranu na jedno nasátí by to byly vyhozené penízky (doufám, že takto rozložené partie jsou účinější).
Na každou stranu těla je jedna partie, jedno nasátí. Tudíž zadek 2 kupony, ruce 2 kupony, nohy 2 kupony a i břicho větší je na dvakrát…
horní „pneumatiku“ mám jedno nasátí, týden pauza, druhé nasátí. Na další pokus za dva měsíce mám jedno nasátí a hned po něm druhé nasátí. (pravá-levá strana každá po hodině..)

Krat píše:

• Citovat
  • Upravit
23
19.9.11 11:06

Nu v tomto salonu půl roční cepart by se i vešel :-) :-) když ho neuspíš, tak si myslím, že paní majitelka a nebo její kolegyně by ti caparta pohlídaly. Ty u procedury pežíš (já na zádech když mám břicho) a relaxuješ :-).Klasický dětký koutek v salonu jsem neviděla..

aleachimka píše:
Bobulka007 mám dotaz k tomu salonu. Chtěla bych si též nechat udělat bříško, ale budu s sebou muset vzít půlročního caparta. Dá se to zvládnout? Pravděpodobně bych ho uspala, ale co když ne?
Bobulka007 píše:

Krat píše:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
aleachimka
19.9.11 11:55

super, až se budu objednávat tak se zkusím domluvit. Díky.

• Citovat
  • Upravit
2
12.10.11 14:17

lipo

ahoj, chci se podělit se zkušeností. Před 2 měsíci jsem podstoupila kryolipo. Přístrojem Lipocryo nebo tak nějak. nasátím kůže do hlavice. Před tím jsem váhala, pročítala jsem různé diskuzem ale nic mě neodradilo to vyzkoušet. Byla jsem si jistá, že to prostě fungovat musí. Koupila jsem si speciální čaj Lymfodren, podstoupila i lymfodrenáž. Výsledek po 2 měsících? NIC NIC NIC. Holky, neblbněte, nevyhazujte peníze. Mě neubyl ani jeden centimetr. Vím že je to těžké takhle říkat, já taky nevěřila že to nefunguje. Ted už to vím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
12.10.11 14:20
i já si koupila nějaké vouchery a nyní čekám co a jak…ale Lymfodrenáže mi pomohly… i bez čaje… :-D
cvičímna stolech slender you :-D a také pomáhají…
Jsme tedy po kryolipo tři týdny… a uvidíme, cvičím jím střídmě.. a počkám… také tomu samo nevěřím :-)
ditunka píše:
ahoj, chci se podělit se zkušeností. Před 2 měsíci jsem podstoupila kryolipo. Přístrojem Lipocryo nebo tak nějak. nasátím kůže do hlavice. Před tím jsem váhala, pročítala jsem různé diskuzem ale nic mě neodradilo to vyzkoušet. Byla jsem si jistá, že to prostě fungovat musí. Koupila jsem si speciální čaj Lymfodren, podstoupila i lymfodrenáž. Výsledek po 2 měsících? NIC NIC NIC. Holky, neblbněte, nevyhazujte peníze. Mě neubyl ani jeden centimetr. Vím že je to těžké takhle říkat, já taky nevěřila že to nefunguje. Ted už to vím.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
12.10.11 17:15

lipo

já byla na lymfodrenážní masáži aby se mi rozproudila ta lymfa, jak mi to doporučila ta paní. byla jsem jednou a jednou na strojové. Jinak na lymfo jsem chodila vloni, 10 x a celkem mi to pomohlo, ale žádná sláva, jen tak cca 2cm dole v pase, jinak nic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková