Kryolipolýza

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3
18.10.11 10:56

Ahoj holky, jsem fakt ráda za tuhle diskusi a díky za ní. Na radu Bobulky jsem vyslala partnera do studia, které zmiňuje a nadšen nebyl, prý nějaký panelák, nějaká paní kadeřnice řekla, že na paní Hrbkovou musí počkat půl hodiny a tak první pokus o koupi voucheru skončil neúspěchem. Ráda bych se zeptala zkusene Simak, jaký je rozdíl mezi přístroji, psala že fajn je Zeltiq a pak jsi odsouhlasila i BTL.. nějak mi to má humanitná hlava nebere :-) Už máte nějaké výsledky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
269
18.10.11 12:46
Fabulina píše:
Ahoj holky, jsem fakt ráda za tuhle diskusi a díky za ní. Na radu Bobulky jsem vyslala partnera do studia, které zmiňuje a nadšen nebyl, prý nějaký panelák, nějaká paní kadeřnice řekla, že na paní Hrbkovou musí počkat půl hodiny a tak první pokus o koupi voucheru skončil neúspěchem. Ráda bych se zeptala zkusene Simak, jaký je rozdíl mezi přístroji, psala že fajn je Zeltiq a pak jsi odsouhlasila i BTL.. nějak mi to má humanitná hlava nebere :-) Už máte nějaké výsledky?

Ahojky, já moc zkušená nejsem :mrgreen:
Jen jsem se o to dost zajimala nez jsem se rozhodla…
Byla jsem jednou na zadku (2 vouchery - na každou půlku jeden) a celkem dobrý, jsou to 3 týdny a už obleču troje rifle, co jsem po porodu nezapla…
Je fakt, že ten zadek jde dost špatně, je tam i dost svaloviny a hůře se to nasává. Co vím i od holek jiných, tak jim hrozně rychle byl vidět efekt na bříšku, i když nebyly vyloženě tlusté tak i ten „špíček“ byl evidentně menší… Takže příště bych šla asi na břicho. zatím se ale nechystám.

Těch přístrojů je spousta a jak už jsem předtím psala, tak je důležité aby to byla hlavice na nasátí…ne destičky (radiofrekvence)…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
18.10.11 15:05

moc díky za rychlou odezvu, v Praze najít zeltiq ve slevách je asi nadlidský výkon, zkusím ten kontakt od Bobulky, jestli tam to BTL má ty hlavice .. je toho tolik, tolik účinného :-) Že by člověk mohl na nové trendy v hubnutí studovat vysokou.

Je s podivem že všude nabízí jednu partii (dva boky například) za 60 minut a přitom je vlastně na každý bok kjen 30min.. nerozumím tomu, proč to chtějí dělat neefektivně, když je to tak krátkozraké.. 8-o
Přeji příjemné úbytky, nechám se inspirovat :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.10.11 09:18

Cryopol LT- prosím vás???? Tento přístroj je na základě destiček, nebo na nasátí???

• Citovat
  • Upravit
klaramo
22.10.11 10:27

cryopol

Jedná se o nasátí, jen nedosahuje tak nízkých teplot jako novější přístroje. Používají jej v síti be beauty, slim for you, body perfect - stejný majitel. Nedoporučuji, živí se slevovými portály což bohuže vypovídá taky o kvalitě.

• Citovat
  • Upravit
Krekra
23.10.11 14:58

Nebyl jste prosím někdo na kryolipolýze v salonu Olgy Šípkové - pokud ano, mohli byste se podělit o svoji zkušenost?Děkuji moc

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
29.10.11 14:12

:?: :?: :?: :?: Holky, potřebuju poradit!! Byla jsem na kryolipolýze a tepve teď jsem zjistila, že v den, kdy jsem to podstoupila jsem byla asi ve 3týdnu těhotenství. Co teď?? K dr jsem obědnaná až za 3 týdny

• Citovat
  • Upravit
3
29.10.11 16:18

...

zkus se tím nezatěžovat a nestresuj se s tím, mimi je chráněné. Kamarádka se dozvěděla že je těhotná na konci trimestr, v prvním měsíci šla na tu bolestivou invazivní liposukci kde podepisovala papír že není těhu, pak brala i prášky proti bolesti, ve druhém měsíci brala antibiotika a 3 měsíce antikoncepci, takže hrozná kombinace všeho.. o alkoholu nemluvě. A má krásnou zdravou holčičku, to miminko je nějakým zázrakem chráněné, tak na to nemysli..přeji pohodové těhotenství :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smouliiiiina
4.11.11 11:49

ty brďo 30kilo?? jsi dobrá :)) jak jsi to prosím dokázala??

• Citovat
  • Upravit
4.11.11 13:25

CooLipo Twin

Ahoj lidičky,
zvažuji jestli mám vyzkoušet Kryolipolýzu nebo ne. Podle příspěvků jste některé dost spokojené. Jen nerozumím těm typům přístrojů jako, že jeden funguje na principu destiček a druhý ne..co si myslíte o přistroji CooLipo Twin?Nebo co by jste doporučovaly? Díky za info

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
klaramo
6.11.11 18:41

destičky

• Citovat
  • Upravit
23
7.11.11 12:31

Ahojda, jukni na net google, nebo i seznam. přístroj my měl být nasátí a minimálně 60minut. já jsem chytla akci za dobrý peníz 60minut nasátí tlak 55 a jedna terapie je 3-4 minuty zahřívá a pak hned do mínusu, žádná teplota okolo 0 ale -10stupňů. nebolí nic a výsledek?? ,nu asi něco málo ubylo, přesně jsem se neměřila, jen co koukám v oblečení… Není to asi nic zázračného. Vyčerpám koupené kupony a budu to brát jako zkušenost… tuk možná že odešel, fakt to na sobě nevidím… 8-o 8-o

karlicka13 píše:
Ahoj lidičky,
zvažuji jestli mám vyzkoušet Kryolipolýzu nebo ne. Podle příspěvků jste některé dost spokojené. Jen nerozumím těm typům přístrojů jako, že jeden funguje na principu destiček a druhý ne..co si myslíte o přistroji CooLipo Twin?Nebo co by jste doporučovaly? Díky za info
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sympatiky
7.11.11 21:33

Kryolipolýza

Ahoj holky,tak jsem si koupila ve slevovém portálu voucher na tento úkon,aktivně jsem si koupila hned 4,protože 5 byl zdarma.Když si doma dáte na břicho ten ledovací polštářek,vyjde to asi nastejno(.Nikde nic,ale kde jinde vydělat než na lidské blbosti(

• Citovat
  • Upravit
zuzka.fella
10.11.11 13:33

Ahoj chtěla jsem se zeptat jaké jsou ty učinné přístroje a jestli mezi ně patří i cryomax. děkuji Zuzka

• Citovat
  • Upravit
23
16.11.11 16:10

Já si kupila 4 vouchery, dva na slevomatu a dva u majitelky studia. Dva jsem měla na bříško a dva na boky… boky byly včera, břicho před dvěma měsíci..... Na jedu stranu by chtěl člověk věřit, že to pomůže a zabere, na sruhou stranu už do koupi jsem šla s tím, že to je nesjpíš kravina..... Podle majitelky je to účiné tak 50 na 50 záleží na všech okolnostech :-(
Holt jednou jsem to chtěla vyzkoušet a nalítla jsem, nyní již žádnou kdyo nekoupím, raději ty peníze dám do welnes pobytu :-) :-)

Na lidské hlouposti a neznalosti vydělává dnes mraky podnikatelů..... a je jen na nás uživatelích, zdali do koupi jdeme nebo nejdeme…
I velké řetězce Ikea a podobně mají Mega akce a lákadla a kolik lidí se chytí??? jen si to představte na zítra 17/11 mají mega akci prvních 500 zákazníků dostane dárkovou kartu na 2,000 korun…To bude na 'Cerném Mostě v Praze nájezd lidí...... mají i otervírací akce se slevami ráda bych je třeba využila,ale už ten pocit, že tam bude mraky lidí, mraky zlodějů kapsářů..... Je holt taková hnusná doba… a lidi se k sobě chovají pak jako zvířata…

Všem hezký den

Sympatiky píše:
Ahoj holky,tak jsem si koupila ve slevovém portálu voucher na tento úkon,aktivně jsem si koupila hned 4,protože 5 byl zdarma.Když si doma dáte na břicho ten ledovací polštářek,vyjde to asi nastejno(.Nikde nic,ale kde jinde vydělat než na lidské blbosti(
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková