Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Ahoj holky, jsem fakt ráda za tuhle diskusi a díky za ní. Na radu Bobulky jsem vyslala partnera do studia, které zmiňuje a nadšen nebyl, prý nějaký panelák, nějaká paní kadeřnice řekla, že na paní Hrbkovou musí počkat půl hodiny a tak první pokus o koupi voucheru skončil neúspěchem. Ráda bych se zeptala zkusene Simak, jaký je rozdíl mezi přístroji, psala že fajn je Zeltiq a pak jsi odsouhlasila i BTL.. nějak mi to má humanitná hlava nebere
Už máte nějaké výsledky?
Fabulina píše:
Ahoj holky, jsem fakt ráda za tuhle diskusi a díky za ní. Na radu Bobulky jsem vyslala partnera do studia, které zmiňuje a nadšen nebyl, prý nějaký panelák, nějaká paní kadeřnice řekla, že na paní Hrbkovou musí počkat půl hodiny a tak první pokus o koupi voucheru skončil neúspěchem. Ráda bych se zeptala zkusene Simak, jaký je rozdíl mezi přístroji, psala že fajn je Zeltiq a pak jsi odsouhlasila i BTL.. nějak mi to má humanitná hlava nebereUž máte nějaké výsledky?
Ahojky, já moc zkušená nejsem ![]()
Jen jsem se o to dost zajimala nez jsem se rozhodla…
Byla jsem jednou na zadku (2 vouchery - na každou půlku jeden) a celkem dobrý, jsou to 3 týdny a už obleču troje rifle, co jsem po porodu nezapla…
Je fakt, že ten zadek jde dost špatně, je tam i dost svaloviny a hůře se to nasává. Co vím i od holek jiných, tak jim hrozně rychle byl vidět efekt na bříšku, i když nebyly vyloženě tlusté tak i ten „špíček“ byl evidentně menší… Takže příště bych šla asi na břicho. zatím se ale nechystám.
Těch přístrojů je spousta a jak už jsem předtím psala, tak je důležité aby to byla hlavice na nasátí…ne destičky (radiofrekvence)…
moc díky za rychlou odezvu, v Praze najít zeltiq ve slevách je asi nadlidský výkon, zkusím ten kontakt od Bobulky, jestli tam to BTL má ty hlavice .. je toho tolik, tolik účinného
Že by člověk mohl na nové trendy v hubnutí studovat vysokou.
Je s podivem že všude nabízí jednu partii (dva boky například) za 60 minut a přitom je vlastně na každý bok kjen 30min.. nerozumím tomu, proč to chtějí dělat neefektivně, když je to tak krátkozraké.. ![]()
Přeji příjemné úbytky, nechám se inspirovat ![]()
Cryopol LT- prosím vás???? Tento přístroj je na základě destiček, nebo na nasátí???
Jedná se o nasátí, jen nedosahuje tak nízkých teplot jako novější přístroje. Používají jej v síti be beauty, slim for you, body perfect - stejný majitel. Nedoporučuji, živí se slevovými portály což bohuže vypovídá taky o kvalitě.
Nebyl jste prosím někdo na kryolipolýze v salonu Olgy Šípkové - pokud ano, mohli byste se podělit o svoji zkušenost?Děkuji moc
Holky, potřebuju poradit!! Byla jsem na kryolipolýze a tepve teď jsem zjistila, že v den, kdy jsem to podstoupila jsem byla asi ve 3týdnu těhotenství. Co teď?? K dr jsem obědnaná až za 3 týdny
zkus se tím nezatěžovat a nestresuj se s tím, mimi je chráněné. Kamarádka se dozvěděla že je těhotná na konci trimestr, v prvním měsíci šla na tu bolestivou invazivní liposukci kde podepisovala papír že není těhu, pak brala i prášky proti bolesti, ve druhém měsíci brala antibiotika a 3 měsíce antikoncepci, takže hrozná kombinace všeho.. o alkoholu nemluvě. A má krásnou zdravou holčičku, to miminko je nějakým zázrakem chráněné, tak na to nemysli..přeji pohodové těhotenství ![]()
Ahoj lidičky,
zvažuji jestli mám vyzkoušet Kryolipolýzu nebo ne. Podle příspěvků jste některé dost spokojené. Jen nerozumím těm typům přístrojů jako, že jeden funguje na principu destiček a druhý ne..co si myslíte o přistroji CooLipo Twin?Nebo co by jste doporučovaly? Díky za info
Ahojda, jukni na net google, nebo i seznam. přístroj my měl být nasátí a minimálně 60minut. já jsem chytla akci za dobrý peníz 60minut nasátí tlak 55 a jedna terapie je 3-4 minuty zahřívá a pak hned do mínusu, žádná teplota okolo 0 ale -10stupňů. nebolí nic a výsledek?? ,nu asi něco málo ubylo, přesně jsem se neměřila, jen co koukám v oblečení… Není to asi nic zázračného. Vyčerpám koupené kupony a budu to brát jako zkušenost… tuk možná že odešel, fakt to na sobě nevidím…
![]()
karlicka13 píše:
Ahoj lidičky,
zvažuji jestli mám vyzkoušet Kryolipolýzu nebo ne. Podle příspěvků jste některé dost spokojené. Jen nerozumím těm typům přístrojů jako, že jeden funguje na principu destiček a druhý ne..co si myslíte o přistroji CooLipo Twin?Nebo co by jste doporučovaly? Díky za info
Ahoj holky,tak jsem si koupila ve slevovém portálu voucher na tento úkon,aktivně jsem si koupila hned 4,protože 5 byl zdarma.Když si doma dáte na břicho ten ledovací polštářek,vyjde to asi nastejno(.Nikde nic,ale kde jinde vydělat než na lidské blbosti(
Ahoj chtěla jsem se zeptat jaké jsou ty učinné přístroje a jestli mezi ně patří i cryomax. děkuji Zuzka
Já si kupila 4 vouchery, dva na slevomatu a dva u majitelky studia. Dva jsem měla na bříško a dva na boky… boky byly včera, břicho před dvěma měsíci..... Na jedu stranu by chtěl člověk věřit, že to pomůže a zabere, na sruhou stranu už do koupi jsem šla s tím, že to je nesjpíš kravina..... Podle majitelky je to účiné tak 50 na 50 záleží na všech okolnostech ![]()
Holt jednou jsem to chtěla vyzkoušet a nalítla jsem, nyní již žádnou kdyo nekoupím, raději ty peníze dám do welnes pobytu
![]()
Na lidské hlouposti a neznalosti vydělává dnes mraky podnikatelů..... a je jen na nás uživatelích, zdali do koupi jdeme nebo nejdeme…
I velké řetězce Ikea a podobně mají Mega akce a lákadla a kolik lidí se chytí??? jen si to představte na zítra 17/11 mají mega akci prvních 500 zákazníků dostane dárkovou kartu na 2,000 korun…To bude na 'Cerném Mostě v Praze nájezd lidí...... mají i otervírací akce se slevami ráda bych je třeba využila,ale už ten pocit, že tam bude mraky lidí, mraky zlodějů kapsářů..... Je holt taková hnusná doba… a lidi se k sobě chovají pak jako zvířata…
Všem hezký den
Sympatiky píše:
Ahoj holky,tak jsem si koupila ve slevovém portálu voucher na tento úkon,aktivně jsem si koupila hned 4,protože 5 byl zdarma.Když si doma dáte na břicho ten ledovací polštářek,vyjde to asi nastejno(.Nikde nic,ale kde jinde vydělat než na lidské blbosti(