Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
simuk píše:Bobulka007 píše:simuk píše:Ahojda, nu já volala do centra, kam jsemsi koupila voucher jestli mi na tu či onu partii stačí jeden kupon a paní byla moc milá a příjemná a ráda poradila… na každou párovou část je jeden kupon á 60minut nasátí takže na nohy dva, na ruce dva na zadek dva (každá půlka jeden) na boky dva… Já jdu na bříško horní, klasika špek, co mě zbyl po hubnutí a nejde a nejde dolů… neříkám, že čekám zázraky, ale mám dva kupony a uvidíme, zdali mi to pomůže… Četla jsem o této metodě prohlížela fotky a dnes to vyzkouším na vlastní kůžika-tka píše:
ja nevim jak to bude, ale na slevomatu psali v diskuzi za na boky a stehno staci 1 voucher- tak jdu podle tohoJe možné, že to psali, ale když se zamyslíš, tak jen selským zdravým rozumem, je jasný, že to je blbost?!
Máš přece 2 stehna, 2 boky - logicky musí každé stehno udělat zvlášť - tedy zvlášť NASÁT, ten přístoj nemá dvě hlavice že by to šlo naráz jedním spuštěním - jedním nasátím!!!
Takže jak již jsem psala, JDE VŠECHNO když se CHCE a češi jsou na různé věci KOUMÁCI 1. TŘÍDY a vždy vymyslí něco „navíc“ co jinde není - - ano, mohou ti to udělat pomocí JEDNOHO VOUCHERU - udělají 30 minut jedno stehno, vypnou, přendají, znovu nasají a udělají ti 30 minut druhý stehno… To je prostě k ničemu. Zákazník bude možná spokojen, že má akci 2v1, ale k čemu je to dobrý?
Opět jen pro kšeft…Ale nebudu ti do toho už víc kecat, uvidíš sama, co ti v salonu „poradi“ jak udělat 2v1 voucheru…
Jen pak napiš, jsem na to zvědavá
![]()
. Ráno jsme se vážila, měřila cm přes boky břícho a v pase a uvidíme co z toho za dva měsíce vzejde.
![]()
![]()
Přesně jak píšeš, takto poradí a vysvětlí každý, kdo to dělá poctivě a nechce jen „šidit“ a „vydělávat“ na zákaznících…
Tak mám za sebou první návštěvu, celých 60 minut mrazení mého břicha, ted jedné strany břicha, na druhou stranu jdu za týden
:_) a na spodní břicho za dva měsíce… a pak se uvidí, jestli to byla dobrá investice…
aleachimka píše:
a jak poznám, kde se to nasává? Vím, že jsem za pitomce, ale nějak se v tom vůbec neorientuji. Co třeba přístoj cryo max?
Nu myslím, když je v popisu „nasátí“ je to ONO, jakmile jsou tam destičky, není to ono..
![]()
aleachimka píše:
A poradila by si mi, kam na to jít? Jsem z Benešova, ale není problém zajet do Prahy. Četla jsem, že jsou dva druhy a jeden je úplně k ničemu, takže abych se neobjednala zrovna blbě.![]()
Ahoj Aleachimko
Konkrétní salon ti bohužel neporadím, já jdu do Kladna (i zde je jeden který dělá „kryolipolýzu“ - v uvozovkách
), v PR jich bude spousta a to jak na kryolipolýzu tak na „kryolipolýzu“.
Ale co můžu poradit, tak:
- Určitě kupuj přes slevové portály, tam se ceny pohybují tak od 700-1000 Kč za JEDEN voucher (jedno nasátí JEDNÉ PARTIE trvající cca 60 minut). Pokud bys to kupovala přímo v salonech tak tam ty ceny jsou i 5× vyšší…
- Vždy se ptej na přístroj jaký mají (nejlépe Zeltiq - původní patent, od něho se pak „odvíjí“ jiné přístroje…), jestli je to přístroj s HLAVICÍ na nasátí partie (mrazí až do -5 st. myslím) NEBO přístroj, který má takové DESTIČKY - ten nic nenasaje, destičky se přikládají (ten jen chladí), je to k ničemu.
Ty destičky fungují na principu RADIOFREKVENCE, tohle tam bývá taky někdy uvedeno… NEBRAT! Je to k ničemu.
Také to někde schválně neuvádějí, nebo sem dokonce viděla slovo „nasátí“ u přístroje kde byly destičky, tak na to bacha (nejlépe pokud mají na stránkách salonu fotku přístroje - tam vidíš, jestli je hlavice (něco jako hadice u vysavače) nebo není). Ale měly by mít uvedeno, že jde o radiofrekvenci, tak to NEEEEEEEEE!! Není to kryolipolýza (i když to tam můžou mít napsáno…)
- Pak bych si dala bacha na salony, kde sice můžou mít správny přístroj a dělat opravdu kryolipolýzu, ale v nabídkách mají (aby toho prodali více a měli více zákazníků), že ti udělají JEDNO nasátí (jeden voucher trvající 60 minut) na dvě partie…
![]()
Jim je to jedno, že jo, to je logický, na kolik partií ti to udělají, můžou ti to udělat i na celý tělo po 5 minutách![]()
![]()
Pokud to nejsou šejdlíři, tak ti to udělají jak to má být, tj. jedna partie je jedno nasátí (jak už jsem psala, přístroj má pouze jednu hlavici, takže je logické, že se může nasát jen jednou - pak kdyžtak přehodit jinam…) a tedy jeden voucher trvající cca 60 minut.
Pokud chceš zadek, měla bys mít 2 vouchery na každou půlku a být v salonu dvě hodiny!!!Snad jsem to vysvětlila dostatečně, kdyžtak se zeptej kdybys něčemu nerozuměla.
Jinak ještě poznámka - těch 60 minut je zhruba. Ten kdo je „tlustší“ a má více tuku by tam měl být na „kratší dobu“ při nižší teplotě (až těch -5st.). Naopak ten, kdo je „hubenější“ a má tuku méně, by tam měl být naopak déle (těch celých 60 minut) a mít nastavenu teplotu nižší (cca 0 st.)
Tohle by měl být schopen posoudit personál…
Rozhodně ne, jak tu jedna slečna psala, že ji to nechali 30 minut (zřejmě rozdělili 1 voucher na dvě partie - slečna možná sice spokojena, že měla 2 za cenu jednoho, ale k čemu to je? na nic).
i já připojím praktickou část.
já mám špek větší na břichu, takže na jedno nasátí trvajících 60minut mi nechali 5 mi ut zahřívání - nasávání, po pěti minutách 55 minut chlazení-mrazení mých tukových buněk.. na přístroji bylo -10°C a nijak to nebolelo jen po sundání to bylo „ledové“ ale po chvíli krásně teplé, žádné modřiny, ani omrzliny nemám, jen jen půlka břicha citlivější na zmáčknutí špeku
- ukazovala jsem v práci jak to cca probíhalo, proto to zmáčknutí špeku.
Nasátí má možnost regulovat sílu já měla 50kPa ![]()
Snad i jáí poradila maximálně jak jsem mohla ![]()
Super, díky, teď už se v tom orientuji, tak něco pořídím a vyzkouším. A´t ti to dopadne, co nejlépe a jsi štíhlá jako protek:-)
simuk píše:aleachimka píše:
A poradila by si mi, kam na to jít? Jsem z Benešova, ale není problém zajet do Prahy. Četla jsem, že jsou dva druhy a jeden je úplně k ničemu, takže abych se neobjednala zrovna blbě.![]()
Ahoj Aleachimko
Konkrétní salon ti bohužel neporadím, já jdu do Kladna (i zde je jeden který dělá „kryolipolýzu“ - v uvozovkách
), v PR jich bude spousta a to jak na kryolipolýzu tak na „kryolipolýzu“.
Ale co můžu poradit, tak:
- Určitě kupuj přes slevové portály, tam se ceny pohybují tak od 700-1000 Kč za JEDEN voucher (jedno nasátí JEDNÉ PARTIE trvající cca 60 minut). Pokud bys to kupovala přímo v salonech tak tam ty ceny jsou i 5× vyšší…
- Vždy se ptej na přístroj jaký mají (nejlépe Zeltiq - původní patent, od něho se pak „odvíjí“ jiné přístroje…), jestli je to přístroj s HLAVICÍ na nasátí partie (mrazí až do -5 st. myslím) NEBO přístroj, který má takové DESTIČKY - ten nic nenasaje, destičky se přikládají (ten jen chladí), je to k ničemu.
Ty destičky fungují na principu RADIOFREKVENCE, tohle tam bývá taky někdy uvedeno… NEBRAT! Je to k ničemu.
Také to někde schválně neuvádějí, nebo sem dokonce viděla slovo „nasátí“ u přístroje kde byly destičky, tak na to bacha (nejlépe pokud mají na stránkách salonu fotku přístroje - tam vidíš, jestli je hlavice (něco jako hadice u vysavače) nebo není). Ale měly by mít uvedeno, že jde o radiofrekvenci, tak to NEEEEEEEEE!! Není to kryolipolýza (i když to tam můžou mít napsáno…)
- Pak bych si dala bacha na salony, kde sice můžou mít správny přístroj a dělat opravdu kryolipolýzu, ale v nabídkách mají (aby toho prodali více a měli více zákazníků), že ti udělají JEDNO nasátí (jeden voucher trvající 60 minut) na dvě partie…
![]()
Jim je to jedno, že jo, to je logický, na kolik partií ti to udělají, můžou ti to udělat i na celý tělo po 5 minutách![]()
![]()
Pokud to nejsou šejdlíři, tak ti to udělají jak to má být, tj. jedna partie je jedno nasátí (jak už jsem psala, přístroj má pouze jednu hlavici, takže je logické, že se může nasát jen jednou - pak kdyžtak přehodit jinam…) a tedy jeden voucher trvající cca 60 minut.
Pokud chceš zadek, měla bys mít 2 vouchery na každou půlku a být v salonu dvě hodiny!!!Snad jsem to vysvětlila dostatečně, kdyžtak se zeptej kdybys něčemu nerozuměla.
Jinak ještě poznámka - těch 60 minut je zhruba. Ten kdo je „tlustší“ a má více tuku by tam měl být na „kratší dobu“ při nižší teplotě (až těch -5st.). Naopak ten, kdo je „hubenější“ a má tuku méně, by tam měl být naopak déle (těch celých 60 minut) a mít nastavenu teplotu nižší (cca 0 st.)
Tohle by měl být schopen posoudit personál…
Rozhodně ne, jak tu jedna slečna psala, že ji to nechali 30 minut (zřejmě rozdělili 1 voucher na dvě partie - slečna možná sice spokojena, že měla 2 za cenu jednoho, ale k čemu to je? na nic).
Bobulka007 píše:aleachimka píše:Nu myslím, když je v popisu „nasátí“ je to ONO, jakmile jsou tam destičky, není to ono..
a jak poznám, kde se to nasává? Vím, že jsem za pitomce, ale nějak se v tom vůbec neorientuji. Co třeba přístoj cryo max?![]()
![]()
![]()
![]()
Když se dívám na přístroj (na googlu):
http://www.kryolipolyza-cryomax.cz/…ipolyza.html
http://www.kryolipolyza-cryomax.cz/…cryomax.html
Těch přístrojů je celá řada, nechci tomuhle křivdit, možná (tváří se tak) že kombinuje jak radiofrekvenci tak kryolipolýzu (něco jako hlavice na tom obrázku je vedle těch destiček)…
![]()
Každopádně, max. je to kombinace a já osobně bych do toho nešla
![]()
Bobulka007 píše:
já mám špek větší na břichu, takže na jedno nasátí trvajících 60minut mi nechali 5 mi ut zahřívání - nasávání, po pěti minutách 55 minut chlazení-mrazení mých tukových buněk.. na přístroji bylo -10°C a nijak to nebolelo jen po sundání to bylo „ledové“ ale po chvíli krásně teplé, žádné modřiny, ani omrzliny nemám, jen jen půlka břicha citlivější na zmáčknutí špeku- ukazovala jsem v práci jak to cca probíhalo, proto to zmáčknutí špeku.
Nasátí má možnost regulovat sílu já měla 50kPaSnad i jáí poradila maximálně jak jsem mohla
Díky za zkušenosti.
![]()
Není zač i já děkuji za cenné informace, nyní jen čekati, zdali to má, nebo nemá nějaký účinek ![]()
malá reklama, snad to není špatné, byla jsem v tomto centru a na fotce je i jejich přístroj:
http://studioneo.cz/index.php?…
mají i akci :
obsluha milá příjemná, paní majitelka taktéž. Člověk by rád uvěřil že spek už bude jen malý špíček a tuk odejde nadobro na dovolenou
![]()
simuk píše:Bobulka007 píše:Díky za zkušenosti.
já mám špek větší na břichu, takže na jedno nasátí trvajících 60minut mi nechali 5 mi ut zahřívání - nasávání, po pěti minutách 55 minut chlazení-mrazení mých tukových buněk.. na přístroji bylo -10°C a nijak to nebolelo jen po sundání to bylo „ledové“ ale po chvíli krásně teplé, žádné modřiny, ani omrzliny nemám, jen jen půlka břicha citlivější na zmáčknutí špeku- ukazovala jsem v práci jak to cca probíhalo, proto to zmáčknutí špeku.
Nasátí má možnost regulovat sílu já měla 50kPaSnad i jáí poradila maximálně jak jsem mohla
![]()
Bobulka007 píše:
Není zač i já děkuji za cenné informace, nyní jen čekati, zdali to má, nebo nemá nějaký účinek![]()
malá reklama, snad to není špatné, byla jsem v tomto centru a na fotce je i jejich přístroj:
http://studioneo.cz/index.php?…mají i akci :
obsluha milá příjemná, paní majitelka taktéž. Člověk by rád uvěřil že spek už bude jen malý špíček a tuk odejde nadobro na dovolenou
![]()
![]()
![]()
Jo super, vypadá to dobře.
Mají to hezky napsané i vysvětlené že je opravdu nutných těch cca 60 minut…
Já jdu na stejný přístroj, také od firmy BTL.
Škoda že je to v Praze, cena je super, já to mám o něco dražší…
simuk píše:Bobulka007 píše:
Není zač i já děkuji za cenné informace, nyní jen čekati, zdali to má, nebo nemá nějaký účinek![]()
http://studioneo.cz/index.php?…mají i akci :
![]()
![]()
![]()
Jo super, vypadá to dobře.
Mají to hezky napsané i vysvětlené že je opravdu nutných těch cca 60 minut…Já jdu na stejný přístroj, také od firmy BTL.
Škoda že je to v Praze, cena je super, já to mám o něco dražší…
Aleachimko, tak můžeš zkusit tohle, je to v praze, cena super a mají ještě tu akci…
Volné jsou bohužel až listopadové termíny, ale jinak jsme s tímto salonem spokojená ![]()
aleachimka píše:
koukám na to. Díky, zavolám tam a zkusím.
no, ono to po Praze, kde bude nějaká akce bude všude stejné. Hold si na super postavičku budu muset počkat až po novém roce ![]()
To je pravda, koupila jsem si několikrát cvičení a volné termíny okolo 17h jsou pryč jako první…
na léto budeme všechny neodolatelné ![]()
listopad je ještě nyní super termín
na jaře budeme mít postavičku HAM HAM
![]()
aleachimka píše:
no, ono to po Praze, kde bude nějaká akce bude všude stejné. Hold si na super postavičku budu muset počkat až po novém roce
Ahojky všem.
Na mé přání mi manžel zakoupil voucher na slevovém portálu již v srpnu. Jedná se o přístroj zeltiq
(mám ho dostat k vánocům) ale tak nějak jsme se dohodli na tom, že od nového roku se pokusíme o naše druhé mímo
a tak uvažuji co teď?
Asi bych se měla objednat…aby byl výsledek již kolem vánoc viditelný…Ale zase na druhou stranu- když otěhulím, tak to budou v podstatě vyhozené korunky
Chci jít na břicho, jelikož mám pneumatiky ![]()