Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Absolvovala jsem kryolipolýzu asi před šesti týdny v Salonu Soňa, Mánesova ulice, Praha 2.
Zde jsou mé postřehy:
Celkově neprofesionální přístup personálu, dlouhé čekání, přístroj CooLipo Twin, co prý měří každému čas jinak, plná cena v reálu stejná jako na slevovém portálu, část ze zakoupeného času mi byla přesunuta na příště (asi aby mě do salonu znovu dostali) a hlavně žádný úbytek na váze ani v centimetrech i přesto, že dodržuji pitný režim a stravuji se zdravě.
NIKDY VÍC!
Dámy, já jsem byla na kryolipolýze 2× a nešel dolů ani cenťák a navíc mi popraskaly žilky, takže pro mě to bylo vyhození peněz! teď jsem přestala jíst bíle pečivo a sladké a 3× týdně cvičím a kila jdou dolů, takže asi tak ![]()
Hele podle mě je kryo naprd
nedávno mi kamarádka říkala, jak tam byla její známá, dokonce snad několikrát a nic z toho, jen vyhozený peníze.
Příspěvek upraven 25.04.12 v 21:27
ahoj,ja pracujem v salone aj s prístrojmi na kryolipolízu
…zákaznici mi krasne postupom casu chudnu pred ocami, rozmyslam ze to vyskusam aj ja na mojom brusku…
Zdravím všechny, asi před 3 měsíci jsem si koupila na slevovém portálu voucher na kryolipolýzu. Po přečtení všech možných diskuzí jsem doopravdy měla strach tam jít, ale nakonec vše proběhlo v pořádku. Byla jsem v Plzni ve studiu Body Perfect, nechala jsem si ošetřit spodní břicho, přístroj nevím jaký byl, ale bylo to ta hlavice a pod to slečna dala podložku. Chvilku to bylo nepříjemné, ale po chvilce jsem si zvykla, po půl hodině mi nasávací přístroj dala na místo vedle. Břicho bylo chvilku červené a studené, cca po 5 minutách nic jsem už necítila. Bříško bylo hladké a přišlo mi pevnější. V noci jsem cítila jemné pnutí, jako když máte namožené svaly ze cvičení. Jsem zvědavá na výsledek po těch 2 měsících, jak řikali. Nečekám, že břicho bude ploché, samozřejmě to chce se k tomu přičinit. Ale prvotní zkušenost byla pro mě pozitivní. Pěkné ráno ![]()
Ahoj holky, tak já jsem byla na kryo cca před půl rokem tady http://www.slimfit.cz/. Vybrala jsem si spodní partii břicha a můžu teda od srdce říct, že to bylo opravdu hodně nepříjemné. Myslím si, že vůbec nejsem nějaká citlivka, ale tohle mi dobře nedělalo, točila se mi hlava a bylo mi na omdlení asi prvních 15 minut, pak už docela dobré, ale nepříjemné. Měla jsem pak i docela slušnou modřinu, ale přes den mě nic nebolelo. V noci jsem se ale vzbudila s docela palčivou bolestí, myslím, že by se to dalo přirovnat ke slepému střevu, bolest přešla asi po 2 hodinách. Efekt kryo měla, po asi 2 měsících to bylo vidět, že mám břicho menší, ale kvůli těm stavům při a po kryo, už bych na břicho nešla. Uvažuju na špeky na bocích (pod pasem takové ty bochánky), ty prostě nejdou dolů cvičením, tam by mi snad na omdlení nebylo. ![]()
Ahoj, přečetla jsem si tu spoustu příspěvků o kryo a potřebuji poradit.. Někdo tu psal že si mám dávat pozor na některé přístroje, ale vůbec tomu nerozumím.. Našla jsem slevu na slevovém portálu a hodím vám sem odkaz a prosím o vaše názory jestli to je k něčemu nebo ne.. Předem dík.. Bojím se, že to budou vyhozené peníze..
@Jituleeee píše:
http://www.berslevu.cz/…va-specialni-
Na tomhle přístroji jsem byla já, jak říkám efekt byl, ale je třeba dodržovat i redukční jídelníček a hoooodně pít.
A stačil ti jen jeden voucher na břicho.. Vážím 75kg a nevím jestli si mam koupit jen jeden nebo dva.. Mám takovou „pneumatiku“.
@Jituleeee píše:
A stačil ti jen jeden voucher na břicho.. Vážím 75kg a nevím jestli si mam koupit jen jeden nebo dva.. Mám takovou „pneumatiku“.
No o pár příspěvků výš jsme psala svou zkušenost, já mám břicho dobré, mi se tuk usazuje na zadku a stehnech… :-/
Ahojík všichni,kdo váháte nad kryolipolýzou!!!
Byla jsem na ní před 7-mi týdny,kam na ni půjdu jsem se rozhodla na základě rozhovoru s panem doktorem v rádiu a jela přímo za ním,jelikož necertifikované přístroje v různých kosmetických salonech většinou nefungují,nebo vám mohou i poškodit zdraví.To samé platí o slevomatech.Certifikované přístroje na kryolipolýzu jsem jen dva a smí jej obsluhovat pouze zdravotníci!!!
Po konzultaci s panem doktorem jsem se objednala celkem na 3 nasátí-bříško a boky,při čemž jedno nasátí stálo 990,–Kč(opakované pak stojí 490,–Kč)Nejprvr mě změřili a nafotili,žádná omezení nejsou,jen je třeba víc pít,alespoň 2l denně.Celá procedura trvala 2 hodiny,kdy se o mě staraly 2 milé sestřičky a já si vklidu četla.Zprvu je nasátí troch nepříjemné,ale rozhodně nebolí,za chvíli už nic necítíte.Nejprve jsem byla docela skeptická,asi první 3 týdny se nic nedělo,pak byly ale znát první výsledky a po 6-ti týdnech,kdy jsem šla na kontrolu,přeměření a focení jsem měla přes boky o 6cm méně,krásně se mi vyrýsoval pas a zmizely špíčky na bocích…jsem naprosto nadšená a příští týden jdu ještě jednou ![]()
Určitě můžu všem doporučit,ale pořádně si rozmyslete,kam na ni půjdete!!!
Doufám,že vám můj názor trošku pomohl v rozhodování ![]()
Ahoj Eva ![]()
byla jsem..ty co nasávají i kdyby fungovali tak vám tuk rozbijí jen v místě nasátí což je fakt pár cm…tak jsem hledala a našla tam kde přikládají destičky..zaběhlé studio..chodí tam i známe osobnosti a po 2 návštěvách ani ťuk..:-( dodržovala jsem všechno, pití,rychlá chůze atd..a v místě ošetření bylo rozhodně co rozpouštět..takže za mě již nidky více!!
Ahojík,
tak právě tyhle destičky nefungují vůbec,je to jen lákání lidí a tahání z nich peněz,i na toto mě pan doktor upozorňoval.Jinak záleží na tom,jakou máte nadváhu,u certifikovaných přístrojů jsou různě velké nástavce na nasátí,takže mě ten nástavec vcucl celé dolní bříško,i celý bok…
Ahoj holky,před pár měsíci jsem narazila také na nabídku slevového portálu na kryo a tak sem se rozhodla hned vyzkoušet,hlavně mě kamarádka ten salon doporučila. musim říct,že nasátí mě nijak zvlášť nebolelo a bylo to v pohodě,jinak po prvním ošetření bříška jsem vážně poznala rozdíla si po těch 8 týdnech,ale jelikož ho mám větší,tak musim využít dalšího ošetření. Jinak jsme byla už i na bokách a také v pohodě a i na vnitřní straně stehen (ty sice trochu bolela u nasávání,ale dalo se to
..).Dnes jdu do jiného salonu,měly akci na kryo na půl roku za přijatelné peníze,tak to zkusim,razim heslo že co se nevyzkouší tak se neví a že člověk v životě přišel o víc už
. A zase na druhou stránku jsem si také lámala hlavu zda to nejsou podvodníci,atk.a zda to funguje,ale říkám si,že aspon trochu to fungovat musí,jinak by jim přece nemohly dovolit podnikat s takovýma přístrojema. Koukala sem i že těch přístrojů je hodně pod různými názvy,ale jsou na stejné brdo,takže je asi jedno jak se jmenuje,důležité je,aby byl certifikovaný. A po zkouknutí i fotek je to snad v pohodě a reakce toho kdo to vyzkoušel je 50/50,někomu to pomohlo a nevadilo mu to a naopak,takže je to jako se vším. tak mi držte pěstičky,at mé pravidelné návštěvy v následujícím půlroce mají výsledek