Kryolipolýza

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Sísa Sísová
8.3.12 14:51

Zkušenost s kryolipolýzou

Ahoj holky,před pár měsíci jsem narazila také na nabídku slevového portálu na kryo a tak sem se rozhodla hned vyzkoušet,hlavně mě kamarádka ten salon doporučila. musim říct,že nasátí mě nijak zvlášť nebolelo a bylo to v pohodě,jinak po prvním ošetření bříška jsem vážně poznala rozdíla si po těch 8 týdnech,ale jelikož ho mám větší,tak musim využít dalšího ošetření. Jinak jsme byla už i na bokách a také v pohodě a i na vnitřní straně stehen (ty sice trochu bolela u nasávání,ale dalo se to :-) ..).Dnes jdu do jiného salonu,měly akci na kryo na půl roku za přijatelné peníze,tak to zkusim,razim heslo že co se nevyzkouší tak se neví a že člověk v životě přišel o víc už :-) . A zase na druhou stránku jsem si také lámala hlavu zda to nejsou podvodníci,atk.a zda to funguje,ale říkám si,že aspon trochu to fungovat musí,jinak by jim přece nemohly dovolit podnikat s takovýma přístrojema. Koukala sem i že těch přístrojů je hodně pod různými názvy,ale jsou na stejné brdo,takže je asi jedno jak se jmenuje,důležité je,aby byl certifikovaný. A po zkouknutí i fotek je to snad v pohodě a reakce toho kdo to vyzkoušel je 50/50,někomu to pomohlo a nevadilo mu to a naopak,takže je to jako se vším. tak mi držte pěstičky,at mé pravidelné návštěvy v následujícím půlroce mají výsledek :-)

• Citovat
  • Upravit
Barbarela74
28.3.12 18:30

Salon Soňa - vřele NEDOPORUČUJI!!!

Absolvovala jsem kryolipolýzu asi před šesti týdny v Salonu Soňa, Mánesova ulice, Praha 2.
Zde jsou mé postřehy:
Celkově neprofesionální přístup personálu, dlouhé čekání, přístroj CooLipo Twin, co prý měří každému čas jinak, plná cena v reálu stejná jako na slevovém portálu, část ze zakoupeného času mi byla přesunuta na příště (asi aby mě do salonu znovu dostali) a hlavně žádný úbytek na váze ani v centimetrech i přesto, že dodržuji pitný režim a stravuji se zdravě.
NIKDY VÍC!

• Citovat
  • Upravit
Inkeeesa
25.4.12 11:22

Dámy, já jsem byla na kryolipolýze 2× a nešel dolů ani cenťák a navíc mi popraskaly žilky, takže pro mě to bylo vyhození peněz! teď jsem přestala jíst bíle pečivo a sladké a 3× týdně cvičím a kila jdou dolů, takže asi tak :)

• Citovat
  • Upravit
5
25.4.12 13:42

Hele podle mě je kryo naprd :( nedávno mi kamarádka říkala, jak tam byla její známá, dokonce snad několikrát a nic z toho, jen vyhozený peníze.

Příspěvek upraven 25.04.12 v 21:27

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
monci666
23.5.12 10:15

salon-perfectlook.sk

ahoj,ja pracujem v salone aj s prístrojmi na kryolipolízu :)…zákaznici mi krasne postupom casu chudnu pred ocami, rozmyslam ze to vyskusam aj ja na mojom brusku…

• Citovat
  • Upravit
luciáš12345
24.5.12 06:53

Zkušenost s kryolipolýzou

Zdravím všechny, asi před 3 měsíci jsem si koupila na slevovém portálu voucher na kryolipolýzu. Po přečtení všech možných diskuzí jsem doopravdy měla strach tam jít, ale nakonec vše proběhlo v pořádku. Byla jsem v Plzni ve studiu Body Perfect, nechala jsem si ošetřit spodní břicho, přístroj nevím jaký byl, ale bylo to ta hlavice a pod to slečna dala podložku. Chvilku to bylo nepříjemné, ale po chvilce jsem si zvykla, po půl hodině mi nasávací přístroj dala na místo vedle. Břicho bylo chvilku červené a studené, cca po 5 minutách nic jsem už necítila. Bříško bylo hladké a přišlo mi pevnější. V noci jsem cítila jemné pnutí, jako když máte namožené svaly ze cvičení. Jsem zvědavá na výsledek po těch 2 měsících, jak řikali. Nečekám, že břicho bude ploché, samozřejmě to chce se k tomu přičinit. Ale prvotní zkušenost byla pro mě pozitivní. Pěkné ráno :-)

• Citovat
  • Upravit
11
24.5.12 12:21

Ahoj holky, tak já jsem byla na kryo cca před půl rokem tady http://www.slimfit.cz/. Vybrala jsem si spodní partii břicha a můžu teda od srdce říct, že to bylo opravdu hodně nepříjemné. Myslím si, že vůbec nejsem nějaká citlivka, ale tohle mi dobře nedělalo, točila se mi hlava a bylo mi na omdlení asi prvních 15 minut, pak už docela dobré, ale nepříjemné. Měla jsem pak i docela slušnou modřinu, ale přes den mě nic nebolelo. V noci jsem se ale vzbudila s docela palčivou bolestí, myslím, že by se to dalo přirovnat ke slepému střevu, bolest přešla asi po 2 hodinách. Efekt kryo měla, po asi 2 měsících to bylo vidět, že mám břicho menší, ale kvůli těm stavům při a po kryo, už bych na břicho nešla. Uvažuju na špeky na bocích (pod pasem takové ty bochánky), ty prostě nejdou dolů cvičením, tam by mi snad na omdlení nebylo. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jituleeee
26.5.12 12:30

Prosím o radu..

Ahoj, přečetla jsem si tu spoustu příspěvků o kryo a potřebuji poradit.. Někdo tu psal že si mám dávat pozor na některé přístroje, ale vůbec tomu nerozumím.. Našla jsem slevu na slevovém portálu a hodím vám sem odkaz a prosím o vaše názory jestli to je k něčemu nebo ne.. Předem dík.. Bojím se, že to budou vyhozené peníze..

• Citovat
  • Upravit
Jituleeee
26.5.12 12:30

to je ta akce

• Citovat
  • Upravit
11
26.5.12 13:09
@Jituleeee píše:
http://www.berslevu.cz/…va-specialni-

Na tomhle přístroji jsem byla já, jak říkám efekt byl, ale je třeba dodržovat i redukční jídelníček a hoooodně pít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jituleeee
26.5.12 13:12

A stačil ti jen jeden voucher na břicho.. Vážím 75kg a nevím jestli si mam koupit jen jeden nebo dva.. Mám takovou „pneumatiku“.

• Citovat
  • Upravit
11
26.5.12 21:48
@Jituleeee píše:
A stačil ti jen jeden voucher na břicho.. Vážím 75kg a nevím jestli si mam koupit jen jeden nebo dva.. Mám takovou „pneumatiku“.

No o pár příspěvků výš jsme psala svou zkušenost, já mám břicho dobré, mi se tuk usazuje na zadku a stehnech… :-/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
evikov
31.5.12 15:56

KRYO JE SUPER :))

Ahojík všichni,kdo váháte nad kryolipolýzou!!!
Byla jsem na ní před 7-mi týdny,kam na ni půjdu jsem se rozhodla na základě rozhovoru s panem doktorem v rádiu a jela přímo za ním,jelikož necertifikované přístroje v různých kosmetických salonech většinou nefungují,nebo vám mohou i poškodit zdraví.To samé platí o slevomatech.Certifikované přístroje na kryolipolýzu jsem jen dva a smí jej obsluhovat pouze zdravotníci!!!
Po konzultaci s panem doktorem jsem se objednala celkem na 3 nasátí-bříško a boky,při čemž jedno nasátí stálo 990,–Kč(opakované pak stojí 490,–Kč)Nejprvr mě změřili a nafotili,žádná omezení nejsou,jen je třeba víc pít,alespoň 2l denně.Celá procedura trvala 2 hodiny,kdy se o mě staraly 2 milé sestřičky a já si vklidu četla.Zprvu je nasátí troch nepříjemné,ale rozhodně nebolí,za chvíli už nic necítíte.Nejprve jsem byla docela skeptická,asi první 3 týdny se nic nedělo,pak byly ale znát první výsledky a po 6-ti týdnech,kdy jsem šla na kontrolu,přeměření a focení jsem měla přes boky o 6cm méně,krásně se mi vyrýsoval pas a zmizely špíčky na bocích…jsem naprosto nadšená a příští týden jdu ještě jednou :dance:
Určitě můžu všem doporučit,ale pořádně si rozmyslete,kam na ni půjdete!!!
Doufám,že vám můj názor trošku pomohl v rozhodování :lol:
Ahoj Eva :mavam:

• Citovat
  • Upravit
779
31.5.12 16:03

byla jsem..ty co nasávají i kdyby fungovali tak vám tuk rozbijí jen v místě nasátí což je fakt pár cm…tak jsem hledala a našla tam kde přikládají destičky..zaběhlé studio..chodí tam i známe osobnosti a po 2 návštěvách ani ťuk..:-( dodržovala jsem všechno, pití,rychlá chůze atd..a v místě ošetření bylo rozhodně co rozpouštět..takže za mě již nidky více!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
evikov
31.5.12 16:39

Ahojík,
tak právě tyhle destičky nefungují vůbec,je to jen lákání lidí a tahání z nich peněz,i na toto mě pan doktor upozorňoval.Jinak záleží na tom,jakou máte nadváhu,u certifikovaných přístrojů jsou různě velké nástavce na nasátí,takže mě ten nástavec vcucl celé dolní bříško,i celý bok…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Jahodová tyčinka

• (4.2) + 56 recenzí

Sirup

• (5) + 1 recenze

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo