Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
nu když půjdeš nyní tak okolo listopadu by byly výsledky vidět, na každou stranu břicha jeden kupon, celkem tedy 4
dva dolů a dva naho (na pneušky
).
A nebo … počkat po porodu, ale když už máš kupené kupony, já bych je využila. I my se snažíme o mimíska a já za poslední rok zhubla hodně, takž ještě vymodelovat špeky a budu spokojená ![]()
mrkvicek píše:
Ahojky všem.
Na mé přání mi manžel zakoupil voucher na slevovém portálu již v srpnu. Jedná se o přístroj zeltiq(mám ho dostat k vánocům) ale tak nějak jsme se dohodli na tom, že od nového roku se pokusíme o naše druhé mímo
a tak uvažuji co teď?
Asi bych se měla objednat…aby byl výsledek již kolem vánoc viditelný…Ale zase na druhou stranu- když otěhulím, tak to budou v podstatě vyhozené korunky
Chci jít na břicho, jelikož mám pneumatiky
mám jen 1 kupon… nějak se nám nechtělo dát najednou tolik peněz za něco, co ještě nemám ověřené zda-li opravdu funguje. Mám takový ten špek pod pupkem, který i když zatáhnu břicho, je prostě vidět
Snad bude 1 stačit..... Ale nějak jsme nepočítali s mímem… Začli jsme o tom mluvit až nyní..... Takže mě začíná mrzet, že jsem to vůbec chtěla koupit ![]()
nu jestli je to dobrá akce, zkus to někomu nabídnout
.
mě se také nechtělo to kupovat, ale když jsem měla jeden kupon, zavolala jsem do centra a paní majitelka mi pravila, že mi jeden kupon na moje břicho nestačí a tak jsem si koupila ještě jeden ![]()
mrkvicek píše:
mám jen 1 kupon… nějak se nám nechtělo dát najednou tolik peněz za něco, co ještě nemám ověřené zda-li opravdu funguje. Mám takový ten špek pod pupkem, který i když zatáhnu břicho, je prostě vidětSnad bude 1 stačit..... Ale nějak jsme nepočítali s mímem… Začli jsme o tom mluvit až nyní..... Takže mě začíná mrzet, že jsem to vůbec chtěla koupit
Můj názor na kryolipolýzu koupenou na různých portálech je takový, že je to lež. Za tak málo peněz to není možný.
Pěkný den, doufám maminky že se do mě nepustíte. Taky jsem uvažovala o tomto zákroku, ale taky jsem koukala na net.
Ještě si dovolim poznámku. Kdo má doma Blesk pro ženy, tak v čísle 34 ze dne 22.srpna, je právě reportáž kdy redaktorka blesku to jde vyzkoušet právě do salonu Yes Visage. Jsou tam i fotky a její pocity.
Ano to jsme na netu četla, jako také tomu nevěřím, ale co kdyby, klasická liposukce také funguje a záleží na stravování pohybu a podobně. Tohle mě nevyšlo tolik draho… člověk má vyzkoušet asi to za co je ochoten dát penízky…
Nečekám zázraky, ale kdyby to kapku pomohlo a alespoň 30% mojí pneumatiky odešel, nebudu se zlobit
![]()
Krat píše:
Ještě si dovolim poznámku. Kdo má doma Blesk pro ženy, tak v čísle 34 ze dne 22.srpna, je právě reportáž kdy redaktorka blesku to jde vyzkoušet právě do salonu Yes Visage. Jsou tam i fotky a její pocity.
Bobulko, já na vás tady budu koukat, a jestli to bude u vás fungovat, tak jdu do toho taky. Jenom mě zaráží, že si třeba musíte koupit víc kuponu a pak to opakovat. Ta redaktorka to měla jednou a za měsíc břicho neměla. Víckrát nemusela.
Jestli dovolíte napíšu sem její pocity.
Byla jsem zvědavá, jestli bude výsledek opravdu viditelný. Během prvního týdne jsem ale trochu trpěla. V ošetřeném místě mi bolestivě trhalo, kůže byla na dotek velmi citlivá. Za několik dní ovšem nepříjemné pocity odezněly a já jen „zírala“ na krejčovský metr, kterým jsem se měřila. Cebtimetry kolem břicha mizely opravdu rychle. Za měsíc byla velká část tuku pryč. Hubnutí trvalo ale ještě další měsíc. A stalo se neuvěřitelné: moje břicho vypadalo najednou opět jako před deseti lety. A výsledný efekt zatím stále „drží“
Já mluvila s paní z toho salonu, co tu dávala odkaz bobulka. Mají tam pěkně rozepsané kolik vouchrů na jakou partii. Všechno se dělá po 60min. Mají tam malé a velké bříško. Tak se ptám, co je malé bříško? A ona, že malé je takový ten špek pod pupíkem, když se zapnou kalhoty, tak nikde nic neteče. No, tak povídám 2 vouchry na velké bříško
.
Chtěla jsem tím říct, že ten přístroj má asi nějakou kapacitu, co může nasát. No a jestli 1 nasátí má být na 60 min, tak je fér říct, že velké bříško se prostě celé nenasaje. Redaktorka měla zřejmě male bříško - ZÁVIDÍM
. Pokud jde o opakovatelnost, tak všude, co jsem našla píšou, že se odpurá cca 40% (v ideálním případě) tuku, takže jestli je bříško fakt velké, bude to chtít opakovat několikrát.
Našla jsem článek na netu. Píšou tam že ošetřovatelka bříško změří a pak vybere správnou hlavici. A myslim si že redaktorka nemá malé bříško. Holky, probíhalo to nějak takhle jak je to tady popsané? A nebo prostě někdo přišel, na břicho něco přisál a jelo se.
tak redaktorka je na tom +-jako já. Pořád přemýšlím, jestli do toho jít nebo ne.
aleachimka - já ti taky nevim, redaktorku neznám, můžou kecat, a nikoho osobně neznám. takže já holt počkám jestli tady někdo napíše jestli to opravdu funguje. a nebo holt zase začnu hubnout a třeba břicho zmizne
já nikdy ploché břicho neměla, a to jsem byla celkem štíhlá 178/61 kg. Asi do toho půjdu, nikdy jsem nebrala žádné pilule na hubnutí a nezkoušela ani jiné zázračné metody, tak když vyhodím 2tis., tak to snad přežiju.
![]()
Krat píše:Můj názor na kryolipolýzu koupenou na různých portálech je takový, že je to lež. Za tak málo peněz to není možný.
Pěkný den, doufám maminky že se do mě nepustíte. Taky jsem uvažovala o tomto zákroku, ale taky jsem koukala na net.
Ahojky Krat,
ono to v těch salonech stojí také tisíce… jen na těch portálech to mají třeba za 1000 Kč.
Tam, kam jdu já tak stojí jedna partie 3500 Kč, pro prvních 30 klientů mají akci za 1500 Kč a na slevomatu mají zaváděcí akci 900 kč za voucher (hodina, partie)…