Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Prosím vás a můžete sem už konečně tedy napsat studia, kde to funguje?
Díky!
Ahoj holky, ráda se přidám, kamarádka byla někde na kryošce a tam jí stroj udělal na břiše popáleniny, pídila se po tom, je li to normální a bezpečné, nakonec se dozvěděla že jediný licencovaný a bezpečný stroj v české republice je zeltiq, zbytek je neschválený a zdravotně nebezpečný! Navíc nemá ani takové výsledky co se týká úbytku tuku.Tak pozor na to! Lepší pár kaček připlatit a mít výsledky než šetřit a mít popáleniny!
Ahoj, no já už to mám taky za sebou. Neměla jsem teda žádný omrzliny, ani popáleniny. U mě proběhlo vše v pořádku, ALE…Nejsem žádný tlusťoch (165 cm/62 kg), jen prostě špíčky na břiše. Byla jsem už 3×, pokaždé jinde a ani jednou to nezabralo. Koupené jsem to měla přes slevy na voucher. Byla jsem na nasávací kryolipolýze, i na ty destičkový. Je to od ledna a ani milimetr. Dokonce u mě to snad působí přesně naopak
podle mě totální podvod. A když jsem psala recenze na tom portálu, kde jsem to koupila, tak můj příspěvek vždycky smazali. A to jsem psala slušně, ještě jsem se ptala, v čem může být chyba. takže nikdo nevěřte, jsou to vyhozený peníze. Jsem zdravotník, myslela jsem si logicky, že by to fakt mohlo působit… prdlajs ![]()
Nevíte někdo do jaké kategorie by jste zařadili přístroj Kryoslim 50. Jestli patři k těm kvalitnějším nebo spíše těm klamavým. Jediné, co vím, že má tu hlavici na nasátí.
![]()
Máte některá zkušennosti s přístr. kryoslim 50? uvažuju o voucheru na 6 nasátí po 30minutách. takže 3×ošetření boků-bude to mít efekt?
Když to popíšu laicky, kavitace složená z ošetření spm přístroje (baněčky - které nasají kůži, do podkoží se dostane krev, která buňky okysličí a jak známo kyslík odbourává tuky neboli likviduje škodliviny uložené v tukové buňce, né však buňku samotnou. Buňka zůstane celá akorát prázdná, ale funkční. Tudíž při pokračování ve špatné životosprávě a zpomaleném lymfatickém systému tělo začne opět buňku naplňovat). Další částí kavitace je již zmíněný ultrazvuk, který v konkrétních intervalech pulzů, které vydává, jakoby,,vyklepává" zbylé škodliviny, které se neodbouraly okysličením. Všechny škodliviny jsou odváděny lymfatickým systémem tudíž na závěr každé kavitace by měla být dána lymfo drenáž.
Kdežto kryolipolýza svým chladem zničí funkčnost né-li kompletně celou tukovou buňku, která se tím pádem již nemůže zaplnit. Úplně zničené buňky jsou odvedeny lymfou a nefunkční buňky zůstávájí ale dále se neplní. Zdravá tuková buňka se při zanesení organismu plní a stále se zvětšuje (celulitida - zvětšené tukové buňky) ikdyž se však vyprázní zůstávají stejně velké akorát zploštělé (proto se celulitida nikdy nevyléčí úplně). Nemají regenerační schopnost. Tudíž jakmile dojde k poškození funkčnosti buňky mrazem, tato buňka se již neobnoví.
Rozdil mezi kryolipolizou a kavitaci je ten, ze kavitace prinasi viditelny vysledek okamzite, ale neni trvaly…u kryolipolyzy je vysledek viditelny az po 6-8 tydnech a je trvaly…uz jsem ji vyzkousela a vysledek super-kolem bricha o 3 cm mene…chystam se znovu ![]()
Ahoj holky, taky jsem byla v Salonu Soňa na Mánesově. Personál absolutně neochotný. Na co jsem se nezeptala jsem odpověď nezískala. Byla jsem na trvalém odstranění chloupků. Když jsem přišla tak mi slečna drze řekla: "Doufám že jste se alespoň 4 dny neholila? Tak jsem jí řekla že tuto informaci, že se nemám holit, mi sděluje poměrně pozdě. Nicméně jsem to měla zjištěné z internetu. Ale hlavní problém byl, že mi slečna přejela přístrojem po tetování na noze, tak že se mi tam udělal pěkně velký puchýř a nateklo mi to tak, že jem si musela rozepnout i botu. Dnes už je to čtvrtý den po zákroku a pořád to cítím. Kůže se mi snad obnoví a zahojí. Ale tohle by si dovolit neměli. Pokud se mi to nezahojí, budu postupovat dál, klidně i nějakou žalobou. ![]()
@Macík07 píše:
Ahoj holky, taky jsem byla v Salonu Soňa na Mánesově. Personál absolutně neochotný. Na co jsem se nezeptala jsem odpověď nezískala. Byla jsem na trvalém odstranění chloupků. Když jsem přišla tak mi slečna drze řekla: "Doufám že jste se alespoň 4 dny neholila? Tak jsem jí řekla že tuto informaci, že se nemám holit, mi sděluje poměrně pozdě. Nicméně jsem to měla zjištěné z internetu. Ale hlavní problém byl, že mi slečna přejela přístrojem po tetování na noze, tak že se mi tam udělal pěkně velký puchýř a nateklo mi to tak, že jem si musela rozepnout i botu. Dnes už je to čtvrtý den po zákroku a pořád to cítím. Kůže se mi snad obnoví a zahojí. Ale tohle by si dovolit neměli. Pokud se mi to nezahojí, budu postupovat dál, klidně i nějakou žalobou.
Ahojky. Taky jsem byla v tomto salonu na IPL. Podala jsem na ně stížnost slevovému portálu, protože na portálu napsali, že ošetřují přístrojem JETT1,ale přitom používají jiný. Tudíž je to,,podvod'' protože jsem si zaplatila za službu přístrojem JETT1 a né nějakým šmejdem. Byla jsem tam na 5ti ošetřeních a už mě tam nikdo nikdy neuvidí. Personál-to je možná zbytečné psát, prostě katastrofa.
Zatím se ten slevový portál snaží, tak jsem zvědavá jak se to vyřeší dál. A účinek IPL samozřejmě nulový (možná mi chlupy rostou ještě víc
).
Takže tento salon NEDOPORUČUJU a to na žádné ošetření už jen kvůli absolutně neprofesionálnímu přístupu.
Když jsem se slečny zeptala po poslední aplikaci na to, jestli mám šanci, že by to IPL zabralo, tak mi řekla že neví. Ptala jsem se jak to vlastně funguje (i když jsem se o tom učila ve škole, ale jen pro porovnání), řekla mi že netuší, že nejsou na přístroje školené, že je pouze obsluhujou(ale na to školené taky nejsou
). Nejradši bych jim tam poslala nějakou kontrolu protože na to proškolený být samozřejmě všichni musí.
Dobrý den, nevím jak kde ale byla jsem va Studiu Diana v Brně a jsem spokojená, mají tam normální cenu opravdu snad pro všechny-jedna deska je za 250 kaček. Po 8 týdnech mám o 6cm míň v pase a skoro 5cm břes boky.Pro někoho je to možná málo ale já jsem vděčná za každý cm
teď jsem si na slevovém portále koupila další ležení.
Ahojky moc vás prosím o radu, neemátee někdo zkušenosti se studiem HM v Olomouci, objednala jsem se na kryapolízu a mám z toho hroznej strach, ted to i ukazovali ve zprávách kolik ženských je popálenejch. Prosím neporadíte mi někdo, vůbec nevím jak ted reagovat, velice děkuji Monika
Ahoj,
tak jsem si toho nastudovala dost, a zjistila jsem, že tato metoda funguje, ale velmi záleží na přístroji (dobré zkušenosti bývají s přístrojem Zelthig a taky BTL) a potom na personálu a správném provedení! (použití membrány a ne jenom nějakého ubrousku, správná teplota atd.)
Má, prosím vás, někdo dobré (případně i ty špatné) zkušensti s kryolipolýzou v Brně a ve kterém salónu?
Moc děkuji! ![]()
Kryolypolýzu jsem absolvovala vloni v únoru. V místech, kde došlo k nasátí - destičky (v ploše cca 2×8 cm2)ubylo skutečně asi 1 cm tuku - je to vidět jako prohlubeň vůči okolí. Nedá se vůbec mluvit o nějakém formování prostavy, ale spíše o deformování.
Po osobní zkušenosti vřele n e d o p o r u č u j i.
Chtěla bych se zeptat, jaký byl efekt kryolipolýzy po pár měsících. Děkuji. ![]()
Naprosto souhlasím! Nepříjemný a neochotný personál. Minule jsem v čekárně čekala a slečna recepční byla venku a nakupovala si, pak milostivě přišla vytrhla mi kartu z ruky a když jsem jí chtěla mile pozdravit i za to jak se chovala, ani mě nepozdravila a byla drzá! Nezvedají tam telefony, když se objednáte to je zázrak a navíc prostředí vypadá jak v nemocnici. DĚS A HRŮZA!!!