Kryolipolýza

Napsat příspěvek
Velikost písma:
lyransoul
16.11.11 21:57

Kryo

Na kryolýzu mám tento názor: Přístroj podle FDA je určen pouze do rukou lékaře. Existuje spousta přístrojů, většinou velmi nebezpečných a obsluhují je lidé, kteří o fyziologii člověka nemají ani páru a mohou Vás těmito přístroji dost poškodit. Přesto jsem 3 „sezení“ podstoupila již před více než 2-mi měsíci (celkem dobře hodnoceným přístrojem ne z Číny) a kromě totálně vysušené a krepaté kůže na břichu jsem nezaznamenala žádný výsledek. Myslím si proto, že to je jen další nafouklá bublina, která je o ničem. Paní redaktorka musí mít fantastický účinek, když dělá reklamu za peníze. Nevyhazujte peníze, vůbec nedoporučuji! :-(

• Citovat
  • Upravit
Mara007
24.11.11 13:07

pro upresneni

Vidim zde v diskuzich mnoho nepresneho:

za a/ firma BTL ma stejny pristroj od stejneho vyrobce jako je napr.pristroj Freezefat, Cryoslim apod.

b/ desticky funguji - jsou na ne i klinicke testy, ale musi se jednat o desticky, ktere mrazi - vetsina z nich nemrazi. Take se musi pouzivat ne na vsechny partie / napr. nasat lze tezko vnitrni stehna, pokud zde neni hodne tuku. Nasati se zase pouziva nejlepe na brisko, kde je pouziti desticek blize k mocovemu mechyry az nebezpecne.

c/radiofrekvence u destickovych pristroju typu Cryomax se nepouziva k kryolipolyze(ikdyz mnoho salonu ji pouziva a to spatne). Ma se pouzivat napr. na oblicejovou radiofrekvenci - ne na to stejne misto jako kryolipolyza.

d/ pristroj Zeltiq ma uplne stejnou ucinnost jako pristroj napr. firmy BTL.

e/ americky certifikat FDA neni lekarsky certifikat / jedna se pouze o certifikat vydany americkym ustavem pro leciva, aby pristroj bylo mozne pouzit v USA.

f/pristroje, ktere nemrazi jsou absolutne neucinne.

• Citovat
  • Upravit
Michaela Novozámská
24.11.11 21:11

KRYOLIPOLÝZA celé jedné partie

Dobrý den, bohužel nevyužiji voucher co jsem před časem zakoupila a tak nabízím jedno ošetření celé jedné partie dle Vašeho výběru (Kryolipolýza)- břicho, zadek, stehna nebo ruce za 999, - (původní cena 6 000). Doba ošetření 60 minut. Platnost voucheru je od 18.10.2011 do 31.3.2012.

http://www.salonkrasy.cz/ - salon se nachází v Brně. Pokud máte zájem prosím kontakrujte mě na email, newmischell@seznam.cz. Hezký den ;)

• Citovat
  • Upravit
Michaela Novozámská
24.11.11 21:15

KRYOLIPOLÝZA celé jedné partie

Mimochodem, na ošetření už jsem byla dvakrát a jsem spokojená. Mám jen teď nějaké zdravotní komplikace a voucher nevyužiji. Byla jsem na břichu a stehnách, sice v jiném salonu ale byla. Výsledky byly vidět asi po 2 měsících. Kolem břicha se mi zmenšil obvod o 3 cm a u stehen 2 cm (přibližně) z vnitřní strany. A jelikož cvičím udržuju se a nic se zatím nevrátilo. Kdo nezkusí neví ;)

• Citovat
  • Upravit
Caruska
27.11.11 22:18

kryo

Ahoj, tak jsem projela celou zdejsi diskuzi, az ted jsem zakopla o tuto metodu a jsem na to zvedava. Nejdrive to vypadalo dobre, ale pak jsem docela zchladla - viz vysledek Bobulky. Chtela jsem se zeptat, jak dopadla s kryo treba zakladadatelka Simuk. Pripadne nekdo dalsi, kdo ma dobre zkusenosti s timhle?
Díky :)

• Citovat
  • Upravit
Zkušenost
30.11.11 02:02

Nesouhlasím

Na internetu lze nalézt opravdu odborné články od celosvětových odborníků a chápu, že si každý hájí to své. Nicméně jsem nebyla líná a lecos si nastudovala. Také díky lékařům jsem si své info potvrdila. Mínusové teploty jsou velmi nebezpečné, nejen na omrzliny, ale v pokožce jsou ještě nervová zakončení. Díky těmto informacím jsem podstoupila kryolipolýzu na přístroji Lipocryo a funguje neskutečně dobře. Nebudu jmenovat salon, ale bylo znát, že ví co a s čím dělají. Při sbírání informací jsem také koukala, že přístroj, který má BTL je naprosto stejný jaké několik dalších, jen pod různými názvy. Už to je divné, nemyslíte? Každý tu jen propaguje to s čím pracuje, ale nezávislou studii nikdo nevypracuje a myslím, že už by bylo načase. Nicméně na wikipedii je také napsáno, že Zeltiq pracuje na bázi chlazení, nikoliv mražení. Holky neblázněte a neriskujte své zdraví. Nikdo neví co ty mínusy udělají v budoucnu. I plusky super fungují, ale ne víc, jak 4 stupně. Alespoň jsem si to tak vyčetla a sama vyzkoušela a pracují s ním na klinikách s historií, takže to asi blbost nebude. No, toť mé zkoumání :roll: ........

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.12.11 12:35

Tak jsem včera absolvovala kryolipolýzu i já. Nebolelo to, pěkně jsem si poležela. Uvidíme, jestli to něco udělá

• Citovat
  • Upravit
miona
16.12.11 11:05

Ahojte holky. Včera jsem byla na kryolipolýze a musím se s váma podělit o své zkušenosti. Vybrala jsem si bůčky na boku. Paní mi nejprve vše vysvětlila, řekla, že není moc dobrý nápad jít před vnocema, protože když se zmražené buňky rozpadnou, vznikne tam trochu místa a když se nebudu hlídat tak se zase lece přibere a efekt nebude žádný. No, asi na tom něco bude, ale šla jsem teď protože po vánocích jedu na lyže a něchtěla jsem riskovat bolest. Dále mi sdělila, že každé místo na těle je jinak citlivé, může jinak reagovat. Může se stát, že vznikne změna kůže (puchýře, které se mají prasknout) ne u všech, ale stane se. Místo nejprve nateče a bude necitlivé. Šla sjem tedy na pravý bok. Ten byl úplně v pohodě. Po sundání hlavice, když jsem viděla to fialovočervené kolo a šáhla jsem si, málem jsem omdlela. Měla jsem to zmražené na -10stupňů, bylo to jako maso z mražáku. Poté to pomalu rozmrzávalo a docela to bolelo, jako když máte zmrzlé ruce a pak se vám rychle rozmrazí. Levý bok už byl horší, už pri nasátí to bolelo více a po sundání hlavice jsem tam měla místo fialové uprostřed bílé místo - řekla mi, že to není dobré. Trochu mi to promasírovala a pak jsem se vydala domů. Bolelo to jako čert, skoro jsem ani nemohla chodit. Neumím si představit, že bych si vzala kalhoty z vysokým sedem. Doma - asi za 3 hodiny jsem se koukla a pravá strana byla OK byla skoro normální. docela citlivá a nenateklá, trochu teplejší. Ale na druhé byl velký oteklý obdélník a bolel. Veřer se mi tam udělali 2 puchýře, které se rychle zvětšovaly. Spala jsem raději jen na té dobré straně. Ráno tam mám 2 puchýře velikosti 1kč velké, žluté. Sama bych je nepraskla to ne. Raději je nechám tak a doufám, že tam nebudu mít tu změnu kůže. Už na to nikdy nepudu! Neumím si představit že bych šla třeba na zadeček, to bych si asi týden nesedla. teď jen čekat na výsledky…

• Citovat
  • Upravit
lyransoul
16.12.11 14:42
miona píše:
Ahojte holky. Včera jsem byla na kryolipolýze a musím se s váma podělit o své zkušenosti. Vybrala jsem si bůčky na boku. Paní mi nejprve vše vysvětlila, řekla, že není moc dobrý nápad jít před vnocema, protože když se zmražené buňky rozpadnou, vznikne tam trochu místa a když se nebudu hlídat tak se zase lece přibere a efekt nebude žádný. No, asi na tom něco bude, ale šla jsem teď protože po vánocích jedu na lyže a něchtěla jsem riskovat bolest. Dále mi sdělila, že každé místo na těle je jinak citlivé, může jinak reagovat. Může se stát, že vznikne změna kůže (puchýře, které se mají prasknout) ne u všech, ale stane se. Místo nejprve nateče a bude necitlivé. Šla sjem tedy na pravý bok. Ten byl úplně v pohodě. Po sundání hlavice, když jsem viděla to fialovočervené kolo a šáhla jsem si, málem jsem omdlela. Měla jsem to zmražené na -10stupňů, bylo to jako maso z mražáku. Poté to pomalu rozmrzávalo a docela to bolelo, jako když máte zmrzlé ruce a pak se vám rychle rozmrazí. Levý bok už byl horší, už pri nasátí to bolelo více a po sundání hlavice jsem tam měla místo fialové uprostřed bílé místo - řekla mi, že to není dobré. Trochu mi to promasírovala a pak jsem se vydala domů. Bolelo to jako čert, skoro jsem ani nemohla chodit. Neumím si představit, že bych si vzala kalhoty z vysokým sedem. Doma - asi za 3 hodiny jsem se koukla a pravá strana byla OK byla skoro normální. docela citlivá a nenateklá, trochu teplejší. Ale na druhé byl velký oteklý obdélník a bolel. Veřer se mi tam udělali 2 puchýře, které se rychle zvětšovaly. Spala jsem raději jen na té dobré straně. Ráno tam mám 2 puchýře velikosti 1kč velké, žluté. Sama bych je nepraskla to ne. Raději je nechám tak a doufám, že tam nebudu mít tu změnu kůže. Už na to nikdy nepudu! Neumím si představit že bych šla třeba na zadeček, to bych si asi týden nesedla. teď jen čekat na výsledky…
  • Citovat
  • Upravit
lyransoul
16.12.11 14:54

Tak to už je normální hazard se zdravím. Blábol o prázdném místě už nechápu vůbec. Zmražení pod 0°C je nelmi neebezpečné, -10°C je už na žalobu. Nevím, na jakém přístroji „odbornice“ pracovala. Akreditováni jsou pouze lékaři. To, že má přístroj certifikát CE, nepraví nic o tom, že Vám s ním nemohou ublížít. Na trhu je nesmírné množství čínských přístrojů a ty teda rozhodně nedoporučuji!!

• Citovat
  • Upravit
Zkušenost
22.12.11 03:45
miona píše:
..............................................................................
Jj, to jsou ty mínusy, kdo nevěří, ať se nechá pěkně zdevastovat, co má potom říkat to nervové zakončení v kůži, které před tou teplotou neochrání nic a jen může způsobit trvalé následky? V touze po dokonalosti se věří všemu, že? Ale to už Vám neřeknou, poškodili by se. +3 je dostačující, klinicky ověřené a bez poškození a následků. Stačí číst holky. Přeji pevné nervy a brzké uzdravení.....
  • Citovat
  • Upravit
lipo
29.12.11 20:58

Ahoj, koupila jsem si voucher na kryolipo do tohohle centra: http://www.kryovysocina.cz/zdar/?… a teď mám docela obavu, co si o něm myslíte? Díky za odpověď :)

• Citovat
  • Upravit
lyransoul
30.12.11 12:01

Hlavně si zjisti, jaký přístroj používají a na jakou teplotu zmražují. Já osobně už bych na to nikdy nešla. :(

• Citovat
  • Upravit
lipo
30.12.11 14:08

No je to ten přístroj LipoCryo, nejsou to destičky a je to jenom na plusové teploty…mamka tam chce jít taky, tak počkám, co to s ní udělá a pak tam kdyžtak půjdu. Ona mě pořád straší, že jak to není vyzkoušený, že bych třeba potom taky nemusela mít děti a tak a ty já bych teda chtěla…! Ale díky moc za radu :)

• Citovat
  • Upravit
JančaMyšpulín
30.12.11 23:40

Co si myslíte o přístroji Medical CE, nikde nemůžu dohledat, jestli je to s těmi hlavicemi nebo destičkami? Chtěla bych zkusit zadek, ale mám docela strach po některých zkušenostech ostatních, ráda bych si na něj ještě někde sedla :D

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Jahodová tyčinka

• (4.2) + 56 recenzí

Sirup

• (5) + 1 recenze

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo