Kryolipolýza

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1906
30.12.11 23:45

Ahoj, já jdu na kryo 3.1., přístroj nevím, každopádně jsem zvědavá. Jdu na břicho, 2 nasátí. Tak přemýšlím jestli si ty hlavice nechat nasát nad sebou nebo vedle sebe :) Kámoška byla a říkala. že ta hlavice je takový ovál co pojme tak 10×20 cm špeku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lyransoul
31.12.11 00:19

Já byla na tomto stejném přístroji 2× v srpnu, 40 minut, +3°. Výsledek nulový a dodnes mám spálenou kůži na břichu. Navíc jsem viděla video, že se má mezi vakuovou hlavici a kůži vkládat nějaká speciální fólie a tu já jsem tam tedy taky neměla. Já už na tyto zázračné metody nevěřím, každý rok se vyvrbí něco nového, opět úžasného, jen aby se z lidí tahaly peníze. Já jsem sama ještě před rokem měla studio, kde jsem mimo jiné nabízela kavitaci, ono to trochu fungovalo, ale člověk by potřebovat tak nejméně 20 sezení, aby byl výsledek k něčemu. Byla jsem z toho úplně otrávená a tak jsem s tím praštila. :mavam:

• Citovat
  • Upravit
lyransoul
31.12.11 00:23

Bříško nad pupíkem se nemá vůbec dělat, je to moc blízko k srdíčku. Když už, tak bych se spíše přikláněla ke dvěma vedle sebe ve spodní části břicha. :mavam:

• Citovat
  • Upravit
1906
31.12.11 00:56

No vesměs slyším jen negativní reakce, taky si moc šancí nedávám, ale když už jsem to zakoupila ( ve slevě na voucher :) )tak to podstoupím. Kamarádka už na tom byla, asi před týdnem, nějakou vlhkou gázu jí na břicho prý dali. A asi si to dám ty dvě nasátí vedle sebe, přijde mi to takové souměrnější. Kamarádka měla jen jedno nasátí, měla menší špek než já. :) Dík za poznatky a radu, doufám že mi to spíš neuškodí. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
361
11.2.12 07:53

Ahoj holky..Pokud chcete jít na kryolipolýzu,ale nemáte tolik peněz (nebo vám je líto za to dát) tak mrkněte na tohle http://www.ulovto.cz/team.php?… za tu 97% slevu jsem si objednala 3 :D vím že na břicho mi bude stačit jedna,ale můžu jí aspoň podarovat někomu v rodině :hug: Ale je to Ostravě-i když za těch 290,– se tam vyplatí přijet z celé ČR když původní cena je 7.500,– :) jde na to semnou i moje mamka. Pro info:je to destičková kryolipolýza.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.2.12 10:44

Nechápu, že na to lidi pořád letí…kavitace, teď tohle…tak nebezpečný zásah do organismu. Kdyby to fungovalo, nebyl by každý jak laňka? Myslete a neničte si zdraví!!! Je to jen geniální způsob, jak z ženských vytáhnout peníze.
A těm, co to „funguje“ - to je jen reklama. To víte, že je plno lidí zaplacených, aby do diskuzí psalo, jak je to účinné a super a za týden měli o velikost méně.

Jen mě mrzí, že i ve svém okolí mám lidi, co to kupují a pak SVĚTE DIV SE nevidí výsledky.

• Citovat
  • Upravit
lyransoul
16.2.12 14:04

Tak zde mi tedy zůstává rozum stát.

• Citovat
  • Upravit
lyransoul
16.2.12 14:05

Pardon, reaguji na Klariku.

• Citovat
  • Upravit
361
17.2.12 09:09
lyransoul píše:
Pardon, reaguji na Klariku.

Jakože reklama,jo?? :potlesk: velice vtipné :mrgreen: ale mohla bych to v tom salonu říct,že jsem to sem napsala a třeba mi za to zaplatí :pankac: Pokud se ti nelíbí,že jsem zde napsala svůj názor,tak si ho nemusíš všímat..A jestli jsis všimla,tak jsem se ani v nejmenším nezmínila o tom,jestli to je účinné a ani o tom,že sem napíšu,jestli mi to zabralo-to by už jako reklama bylo..Kryo jsem chtěla zkusit hned,když jsem zjistila,že něco takového je,ale tolik peněz bych za to nedala..Před týdnem jsem si na ulovto objednávala wellnes a náhodou jsem to tam našla,tak jsem si to objednala a myslela jsem,že některé mamky budou rády,když jim o tom napíšu…A kdybys mě znala,tak bys věděla,že ani svým kamarádkám jsem o tom neřekla,protože vím,že o namají zájem (nejsem takový blb jak si myslíš) Ale jestli se nepletu,tak tahle diskuze byla založena pro ty které zájem mají,ne? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
954
21.2.12 11:22

může se jít na kryo bříška, když jsem po dvou císařech? ten poslední byl před 10 měsíci..? dííky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
atevi.ha
23.2.12 12:54

Ahojky,
já jsem byla na KRYO včera na Praze 6, měla jsem zakoupený 1 voucher ze slev za 499,– Kč. Při příchodu mi dali podepsat prohlášení o zdravotním stavu a poučení, kde bylo jasně napsáno, že jedno nasátí trvá 60 minut, opakovat na stejném místě je možné až po 3-4 týdnech, jinou partii těla pak můžeš absolvovat po 1 týdnu od první aplikace. To se mi zdálo docela dobré.

• Citovat
  • Upravit
bohynee
24.2.12 13:42

ZKUŠENOST

Ahoj ve spolek, byla jsem na kryu minulou středu na spodním bříšku. Efekt zatím žádný, ale za to mám od soboty zánět močových cest a ledvin, nasadili mi antibiotika, tak doufám, že to už bude dobré. Dneska se mi objevil tmavý výtok, tak doufám, že to bude v pohodě. Lituji toho, že jsem tam šla. Měla jsem ještě jít na horní břicho, ale nikdo mě tam už neuvidí, ani když jsem to měla mít zadarmo!!!!!! Holky na břicho určitě nechoďte, když tak zadek nebo stehna možná jo, ale břicho určitě ne!!! :,(

• Citovat
  • Upravit
1707
24.2.12 20:54

Ja byla minulou sobotu na bricho z obou stran,jako zepredu ve stredu bricha. Bylo to skvele. Chvilicku to po prisati hreje a pak zacne chladit,pul hodiny jedna strana,pul hodiny druha strana. Po zakroku misto cervene a studene. Asi tri ctyri dny misto bolestive jako byste se tam bouchli,ale jen tak jako na modrine. Fakt nic zavazneho. Prave naopak skvely pocit. Jo,to zacervenale

Příspěvek upraven 25.02.12 v 11:02

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1707
24.2.12 21:00

misto to do hodiny normalne zmizelo. Takze zadne viditelne nasledky. Pak jsem se uz obednala na zadek a na dolni a horni bricho. Mam totiz uz ty poukazy. Dneska jsem se merila a prislo mi ze mam o 2cm min v pase,tak nevim,treba je to i z toho. :-)
Mam s tim zatim pozitivni zkusenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Suzi80
2.3.12 22:09

Kryolipolyza

Ahoj holky.Také jsem si koupila voucer na kryolipolýzu do STUDIA LANY LINIE do Teplic.Tak jsem zvědavá na výsledek.Objednaná jsem 14.3.a už mám z toho trochu obavu.Po přečtení vaší diskuze,mám z toho všelijaké pocity.Tohle mají napsané na slevomatu :Bezbolestná liposukce zmražením (2 nasátí)
V ceně 10min. ruční a 50min. přístrojová lymfodrenáž
50% sleva na omlazující ošetření radiofrekvencí
Kryolipolýza profi přístrojem Cryo-rf
Úbytek až 30 % tukových buněk po jedné proceduře
Trvalé výsledky srovnatelné s chirurgickou liposukcí.Po telefonické domluvě na termínu, mi bylo řečeno, že mám den a po procedůře, 2-6týdnů výsledek pít min.3L vody a na procedůru si vzít tepláky.Nevíte proč?A vhodné pro lidi do 10kg nadváhy.
Mám dvě malé děti, příško hodně povolené a 7kg mi zůstalo po porodu.
Určitě vám napíšu výsledek.
Kamarádka začala brát prášky na hubnutí Alli, ale mě se do prášků moc nechce.Ale po dvou měsících je to už na ní vidět.Tiše závidím
Pěkný večer.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková