Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Ahojte byla jsem dnes na kryolipolyzu v brne na poděbradove ulici mnela jsem dva vouchry tak jsem sla na boky a bricho. je to tam super klasicke ceny za kryolipolyzu jsou 400 na jednu partii 2 nasatí po 30 minutach pr:( boky jedna strana 30 minut druha strana 30 minut za 400 kc. kdyz uz jsem tam byla nechala jsem si aji vybelit zuby za 600 kc tak uvidime akurat je nevyhoda v tom ze kavu muzete 1×dene, sladke minimalne, smazene take 1× za tyden a alkohol jen s mirou jinak prj vysledky se dostavi do 2 mnesicu tak jsem zvedava a mala nevyhoda je v tom ze pokud mate strie na bokach tak vam s fialovi jako mne ale prej to zmizne tak su zvedava nechtela bych aby mne to zustalo pak napisu jake se dostavily zmneny
Dobrý den byla jsem dvakrát po měsíci na kryolipolýze přístrojem Kryoslim 50 v Liberci ve studiu Liss, na jednom nasátí 45minut a na břiše mám doromady 4cm dole. Personál je tam super vše vám vysvětlí. Tak se chci jen zeptat zda má někdo s tímto přístrojem stejné úspěchy jako já. Jsem po dvou porodech takže takový ten vytahaný vak. Hlavně to chce hlídat si jídelníček a dost pít. ![]()
Načítám citovaný příspěvek, čekejte prosím… Saintpaulia: Já jsem nakonec stížnost řešila se slevovým portálem a snad do 30 dnů budu mít peníze zpátky na účtě. ale jen za nevyčerpané vouchry. ale to kdo mi opraví poškozené tetování to je ve hvězdách. jen pro info dobarvení tetování mě vyjde cca na 1300Kč takže fakt dobrá služba..
@monika D. píše:
Ahojky moc vás prosím o radu, neemátee někdo zkušenosti se studiem HM v Olomouci, objednala jsem se na kryapolízu a mám z toho hroznej strach, ted to i ukazovali ve zprávách kolik ženských je popálenejch. Prosím neporadíte mi někdo, vůbec nevím jak ted reagovat, velice děkuji Monika
HM mají kvalitní přístroje a viditelné výsledky, chodím na Vacu, i na vacukolo, kryo jsem nevyzkoušela, ale mají školený personál, nové přístroje, tudíž si myslím, že se nmáš čeho bát, taky se na ni chystám ![]()
Holky byl někdo na kryo v Příbrami nebo okolí? Do prahy to mám sice kousek ale nestíhám z časových důvodů dojíždět. ![]()
Já jsem na ní byla dnes a také jsem měla destičky. Výsledky by se prý měly objevit do 3 týdnů. Destičky se prý dávají, pokud není za co chytit, což je potřeba u nasátí… na negativní reakce na destičky můžu říct, že jsem se v tom samém salonu setkala se slečnou, která toto ošetření podstoupila a byla spokojená. To byl také popud k tomu, že jsem se to rozhodla zkusit, do té doby jsem k této metodě také byla skeptická. Efekt se sice prý nedostavil hned, ale stálo to za to. Tak uvidím, jak dopadnu já…mě stály boky a vnější strana stehen 500,–. Mimochodem byla jsem v Praze na Hybernské a již na více zákrocích a vždy jsem byla spokojena, tak myslím, že by tam nenabízeli něco neúčinného.
Nikomu bych nedoporucovala
dnes jsem na Kryolipolyze byla, a je to velice bolestive navic se sami podivejte jake mam modriny ![]()
@Barbarela74 píše:
Absolvovala jsem kryolipolýzu asi před šesti týdny v Salonu Soňa, Mánesova ulice, Praha 2.
Zde jsou mé postřehy:
Celkově neprofesionální přístup personálu, dlouhé čekání, přístroj CooLipo Twin, co prý měří každému čas jinak, plná cena v reálu stejná jako na slevovém portálu, část ze zakoupeného času mi byla přesunuta na příště (asi aby mě do salonu znovu dostali) a hlavně žádný úbytek na váze ani v centimetrech i přesto, že dodržuji pitný režim a stravuji se zdravě.
NIKDY VÍC!
Ahoj, mám dost podobné zkušenosti se Salonem Soňa v Mánesově ulici v Praze.
Kromě paní majitekly, která jako jediná má zřejmě ponětí jak přístroje fungují a jak zacházet se zákazníkem, je jinak přístup personálu katastrofický. Ano uznávám koupila jsem si voucher a nemohla jsem čekat bůhvíjaké služby..nicméně:
Hygiena nulová! V největších vedrech se slitovali a nabízeli sprchu za příplatech 30Kč! Po cvičení ve vacutreku nedesinfikovali pásy a rovnou je chtěli nasadit další klientce. Nemluvě o zápachu vycházejícího z lymfodrenážních kalhot.
Pokud se zajímáte co si vlastně necháváte se svým tělem v přístrojích dělat a po jaké době např. můžete znova na kryolipolízu, raději si to vygooglete.
A pokud se budete i přes to všechno chtít objednat na příště (jelikož jste udělala tu chybu a koupila si voucher na více vstupů), tak se obrňte velkou trpělivostí, protože dámy mají k prozákaznickému chování velice daleko.
A poslední rada na závěr. Nezapomeňte si také před zakoupení voucheru (!) ověřit, zda salon neprodal mnohem víc voucherů, než je vlastně jeho kapacita.
Ke kryolipolýze můžu říct jen tolik, že moje kamarádka měla z toho podchlazení těžký zánět vaječníků ![]()
Holky, jsem koza!! Nechala jsem se ovlivnit reklamou na nějakém slevovém portálu a objednala si dvě poukázky (1 poukázka je 3×60 minut).
Jedná se o http://amplion.centrum.cz/…se-slevou-96?…
Jenomže jsem si až po tom svém neuváženém kroku pročetla tady na diskuzi vaše názory a nejraději bych se..
Samozřejmě to jsou destičky a přístroj se jmenuje CooLipo Twin a prý to vůbec nezabírá. Tím pádem nechápu, jak mohou mít původní cenu za 60min skoro 8000Kč ![]()
Máte s tímto strojem nějaké nové zkušenosti?
Ahoj. Co říkáte na slevu zde? http://www.towell.cz/theone-brno/
Je tam možnost až 10ti „sezení“ Je to kryolipolýza 60 min + 2×30 minut lymfodrenáže za 299,–
Přístroje
V2 FREEZEFAT
a
Pneuven Relax
Jak často se může kryolipolýza provádět? Děkuji za odpovědi… ![]()
Dobrý večer, zakladatelka se po jisté době odmlčela a tudíž nevím jak to dopadlo, některé z Vás jste také nenapsaly konkrétní salón, ve kterém jste byly spokojené, což je škoda…, pokud sem některá nakuknete, napište i zakladatelku co a jak, prosím, ze začátku měla příspěvků a nakonec výsledek žádný, děkuji
Ahoj všem,
také jsem naletěla ve studiu GREEN LINE v Praze Karlíně na přístroji Cool lipo Twin. Ohánějí se patronátem lékařského domu, reklamu jim dělá Heidi Janků. Byla jsem u nich na kryo a na lipo. První metodou destičky chladí, druhá je laser.
Ani jedna metoda nefungovala.
Po kryu jsem myslela že budu mít omrzliny. Doufám, že nebudu mít stejně jako slečna výše zánět vaječníků. NEDOPORUČUJI!!!
Navíc když chcete přeobjednat, tak je paní neochotná a chce po vás další 200Kč jako provozní polatek aby neprodělaly, protože u nich prý denně 5-8 holek ruší procedury, tak aby neprodělali.
Voucher vám propadne když chcete jiný termín. NESOLIDNÍ JEDNÁNÍ.
Ahoj, tak jsem se sem konečně přihlásila. Nějak mi to newšlo a nevěděla jsem, jak se sem dostat…Jinak, co se týče mé zkušenosti, já zrušila všechny další schůzky a nechala si to proplatit. Katastrofa na „n“tou…Nejen, že se nic nedělo, já dokoncwe přibrala na břichu (partii, kterou jsem chtěla shoditú a nemůžu to dát dolů…Navíc mám problémy s vaječníkem a to ani nebylo tak mrazu - pořádné, jako mělo být…Napsala jsem na vedení a vrátili mi peníze…Za mě už nikdy více…Zlodějina a vyhozené peníze…Nikde…myslím opravdu nikde to nepomůže, bez cvičení a úpravy stravy nezhubneme nikdo…
Zajímala by mě hlavně zkušenost ze studia Body Perfectv Plzni. Díky.